בוקר טוב עולם

מה שלום כולם? ../images/Emo20.gif

אחרי ערב
התעוררתי מאוחר ומצאתי שני אוצרות בפוזות מתוקות ישנים לידי (פתאום יש המון מקום במיטה הזוגית). כרגע הם אוכלים ואני מתלבטת מה לעשות (לא שיש לי הרבה אפשרויות האוטו מוזחק כבן ערובה אצל ה
) - חוף ימה של ת"א נשמע לא רע, נכון?

חזרנו מחוף הים ויש לי שאלה ../images/Emo27.gif

ישנו על הדשא ואכלנו צ'יפס ופתאום בתי (עוד מעט בת 4) שאלה אותי: "אמא, למה כולם מסתכלים עלינו?" מיותר לציין, שנשארתי ללא מילים. בימים היותר משעשעים הייתי שולפת משהו כמו "זה בגלל שאמא שלך כזאת פצצה", אבל הפעם הסתפקתי ב: "בגלל שאתם הילדים היפים בעולם". האם באמת כולם מסתכלים? האם מראה של אמא לבד + 2 הוא כ"כ מיוחד? שאני אכין את עצמי לעוד הרבה מבטים כאלה?

תלתליפז

New member
מראה של אמא עם ילדים

לבד, כבר לא כל כך מיוחד. אולי לילדה היתה תחושה סובייקטיבית שכולם מסתכלים. את יודעת, לתחושתו של ילד מספיק אחד , על מנת להגיד שכווווולם עושים את זה. ונניח שכולם הסתכלו באמת, אפשר למצוא לזה אלף ואחת נימוקים...שאתחיל??

את צודקת, גם אני חושבת שזה העניין

לגבי הנימוקים - אם את רוצה, את יכולה להתחיל, אבל אני מעדיפה להישאר בדעה שכולם הסתכלו כי האמא כזאת פצצה

Netta79

New member
מצחיקולה../images/Emo6.gif

כשהיית נשואה , מעולם לא הלכת עם בנותייך לבד? הכל בראש של ביתך המקסימה ... וענית לה את התשובה הכי נכונה לדעתי אני לא יודעת מי הסתכל אבל יכול להיות שהוא ניסה להבין אם את אחותה הגדולה ...
~נטע

../images/Emo6.gif אחותה הגדולה ... אהבתי ....

בטח שהלכתי איתם לבד, אבל אף פעם לא נשאלה השאלה הזאת... צירוף מקרים, כנראה. ד"א, אני עדיין נשואה.

folkman1

New member
תשלחי במסר אתן חוות דעת הגונה

ושקולה כולל נימוקים לחברי הפורום

למעלה