בוקר טוב עולם!

סיון b

New member
בוקר טוב עולם!

מקווה שיש לכם בוקר נפלא ושטוב לכם! משהו קטן שגרם לי לחייך היום בדרך לעבודה.... אחרי מיליון ואחת שנה שמעתי ברדיו את דני סנדרסון עם השיר "מה הדאווין שלך"... מילון ואחת שנה חלפו, והיום שמעתי אותו.... איזה כיף! גרם לי לחייך קצת., סתם רציתי לשתף אתכם בנוסטלגיה (אלק). אוהבת, לפעמים מחייכת, מתגעגעת סיון

זהרי

New member
סיוני

איזה קטע... בשעה שבע ארבעים גם אני שמעתי את מה הדאווין שלך... וגם אני שרתי ופזמתי ... יש אמרים שיש לי קול ערב ... ואני חושב... שאני בלחישה באוזן של מילות אהבה הרבה יותר טוב... אז מאחל לך הכי בוקר מקסים שבעולם... ודרך אגב...אפשר להגיע אלייך היום?? שאלתי היכן זה חדר האווט לוק..יש לי חבר שם עם קשרים... בידידות זהרי

סיון b

New member
אז ככה...

כנראה היינו מכוונים על אותה תחנה. היה נחמד לשמוע את השיר הזה שוב... מזכיר את הימים שהייתי קטנה יותר. אוי, כמה שהחיים היו טובים אז... חבל שלא ידעתי להעריך אותם! זהרי, כבר ראיתי שהצלחת להיכנס לחדר ה- outlook שלי. היה לך בסדר? קיבלו אותך יפה? בפעם הבאה שאתה נכנס , אז אם בא לך תביא משהו נחמד לשיפור מצב הרוח.... אתה יכול להביא תמונות יפות, משהו שאתה מקבל מאחרים... טוב, אז אם לא הבנת את כוונתי, זהרי, התכוונתי שתכניס אותי לרשימת התפוצה שלך למיילים מגניבים (אם אתה מקבל....) כי אני כל כך אוהבת. מפיג קצת את השיעמום (החיים הטובים, אלק). והציניות חוגגת. ככה גם השריטות. סיון

זהרי

New member
אז ככה סיוני

אכן אני מנוי על מיילים אבל ואיך שהם יוצאים אני מקבל אותם חמים חמים לא יודע אם תרצי אותם ככה עם הריח של הטריות כי מדובר בשירי אהבה... צרור שירים..מחממים את הלב כמו גם את הנפש... בזמן האחרון אני מפחד לפתוח מיילים מגניבים שמה יגניבו לי בפנים וירוס שאיני מכיר ... ולגבי חדר האווט לוק.. אמרו לי שיש מעלהם מישהי מאוד חמודה..מישהי ששומעת איזה אחד בשם סנדרסון בקולי קולות... אמרתי להם שאני מוכן לבדוק אישית מי זו... ואוליי להציע לה ללכת להופעה שלו... אבל אני יודע שהיא בטח תאהב את שלמה..או אלי ומריאנו... אז מה את חושבת..להציע לה? זהרי

סיון b

New member
זהרי,

תשלח תשלח תמונות ודברים מגניבים.... please. המישהי החמודה שמעה דני סנדרסון בבוקר, וזה הזכיר לה ימים יפים יותר, אבל כאן בעבודה אותה החמודה שומעת שירים שקצת מכאיבים וקצת מזכירים, ומעלים זכרונות שלא ממש מרפים. אותה מישהי, שלא אדע את שמה, רוצה לצחוק אוהבת את שלמה, אוהבת את אלי ומריאנו, אבל קצת נרתעת והסיבות מובנות. יכול להיות שאני צריכה זמן להיפתח, אבל את כל זה נברר ונדע בחדר ה outlook ואולי, אולי מתישהו תהיה תשובה ברורה. סיון

זהרי

New member
סיונוש

היתי בחדר ונהנתי לראות אנשים מוכרים ראיתי מספר אנשים שם דרך אגב יודע אני שהנערה אוהבת לחייך ולהתפקע מצחוק..שמעתי שזה טבוע בה ואני..יש לי חיוך שיכול להפשיר אותה.. אבל אין צורך לדבר עליה כשאנו כאן..הרי זה לא מנומס נכון? אה לגבי אתמול תשמעי קטע... את הכוסות שכחתי אז היתי צריך ללכת בחזרה מרחק לאוטו להביא אותם אחר כך את הפוטחן לא הבאתי אז היתי צריך לחפש מסעדה בכדי שתפתח לי את היין.. מבולבל שכמוני... מזל שאת עצמי לא שכחתי באיזה מקום... טוב פעם הבאה אם נפגש באווטלוק אז תדעי להביא את את היין עם פותחן ..אני אביא רק את השמיכה... זהרי

סיון b

New member
שלום שוב,

חשבתי שראיתי אותך ב outlook או משהו כזה, ועכשיו אני רואה אותך כאן. צירוף מקרים מדהים! וזהרי, אמרתי לך שאני לא שותה.... אני אביא יין בשבילך. בשבילי אביא קפה או משהו... (ילדה טובה....) - אלק.... ואולי בפעם הבאה פשוט תדביק את הדברים לתיק או משהו, שלא תשכח... הגיל, אתה יודע... לגבי החיוך - כן, הוא מפציע לפעמים. תשאל כאן אנשים... סיון

זהרי

New member
את יודעת מה?

קפה גם מתאים לי ..אביא טרמוס..לאן נלך?..יש לי מקום אבל אוליי תציעי? למזלי בעבודה יש לי פקידות שמזכירות לי...אבל בבית.... טוב אוליי את? ולגבי החיוך שלך..מתחרה עם הגומות שלי?..טוב תשאלי אנשים... אני רץ כעת להביא לך משהו ממזנון האווט...מה להביא לך? שמעתי שפסטה ברוטב פסטו ושמן זית אורגנו זייתים טוסקנים עם גבטה נשמע משהו משהו... זהרי

סיון b

New member
זהרי....

וואוו קפה. אם אתה כבר הולך למזנון אז אני רוצה קפה הפוך עם קוראסון שוקולד.... אפשר? ולצהריים פסטה נשמעת טוב - רק בלי גבינה.... בלי טיפת לבן טוב? למרות שפיצה מריח לי טוב.... טוב, שמים לב שבא לי לאכול..... אולי ופלה וכוס קפה עלוב..... יאללה, אני משעממת את עצמי. נו ויש לך פקידות מה רע לך ? כאן אני הפקידה, אבל אני לא מזכירה כלום... חחחחחח..... סיון

זהרי

New member
אני חובב אוכל איטלקי

פסטה מריחה ממש ממש טוב עם רוטב הפסטו האדום..וואו..בואי כעת לאיטלקיה של מונטיפיורי.. לגבי פיצה..אנ מעדיף עם טבסקו ותבלינים...הריח משגע כעת באף... ולגבי הקפה ההפוך...השארתי לך שם בחדר..לכי מהר לפני שיתקרר.. מקסימום תחממי במקרו רק שזה עם טעם לואי שונה.. אפרופו אוכל... אוליי נעשה ערב בישול בצוותא...? זהרי

זהרי

New member
תמיד אפשר

לעשות ערב בנהולו של השף הגסטרונומי ....זהרי ובטח גן רחל נשמה ואז.. כולם ישבו וילקקו את האצבעות זהרי

סיון b

New member
יאללה! אם אתה השף....

תזמין את כולנו, כל אחד יביא משהו ואתה (ועוד אנשים שיודעים לבשל...) תעשו עורנו אוכל.... נשמע טוב.... אבל נצלני מדי אז ויתרתי.... בא לי לאכול עכשיו - אוף!!! סיון

זהרי

New member
אני מוכן אצלי על הגג( קומה 9)

לעשות מפגש עם כולם.. לבשל עם עוד מישהו או מישהי..יש בשלנים? יש מתנדבים? ואת תהיי לידי ורק תגישי לי את המצרכים כמו שוליית הקוסם.. אני חושב שתצטרכי להתלבש בהתאם...
זהרי

למעלה