בוקר טוב עולם,

סיון b

New member
בוקר טוב עולם,

מה שלום כולם? אני יורד(ת) מהחוטים, אני כבר ילד(ה) אמיתי(ת) כמו כל הילדים! זוכרים את פינוקיו? טוב, אז סתם רציתי להגיד בוקר טוב לכולם! קראתי את כל ההודעות, אבל אני חוששת שלא נשאר לי מה להוסיף! אז תסלחו לי! שיהיה לכם יום נהדר! ועוד דבר, שיפרתם לי את מצב הרוח (כן, תמוז, זה אפשרי גם ע"י מילים.. ואייקונים...). אוהבת אותכם מה זה הרבה! סיון

Kaya

New member
נו.. הנה....

עכשיו אני יכולה ללכת לעבודה... עם ח י ו ך !!!!
תודה מתוקה, אני. פוווווווף.....

בוקר טוב, סיונוש!!!

קראת את העצה שלי לגבי החבר? פשוט לא ראיתי שהגבת להודעה שלי. יום טוב...
דויד.

סיון b

New member
דויד,

קודם כל - בוקר מצוין לך! כן, קראתי את ההודעה! אתה צודק! ואפילו במאה אחוז! מה שקורה זה שאני נורא נורא נורא רוצה וצריכה חבר, אבל... וזה אבל גדול - לפני שאני אמצא חבר, אני צריכה לדעת לאהוב ולקבל את עצמי גם כשאני לבד. זו הבעיה... אני נעשית תלויה בקשר וזה גרוע. ומצאתי את הסימפטומים האלה גם בקשר עם האקס המפורסם שלי... לא הפגנתי את זה כלפיו, אבל כך בדיוק הרגשתי. אין לי מה להגיד - צדקת! ואני עובדת על זה... ובעזרתכם, בעזרת הפורום והאנשים המקסימים שבו, אני מצליחה להבין שאני בסדר גמור! אני מתחילה לראות שאנשים מבחוץ חושבים שאני בסדר... למה, לעזאזל שאני לא אחשוב כך??? דויד, יקירי, זה בשלבים, אבל בטיפול. ואני מקווה שיהיה בסדר! מבטיחה לדווח על התפתחויות חיוביות בנושא! אוהבת, סיון

כן, מתאים לך כחול, את מדהימה,

סיון (עם ו´ אחת) - את יפהפיה, את מהממת, את מתוקה, את אטרקטיבית
, את נשמה, את טובת לב, את מלאת אהבה - ואני עומד מאחורי כל מלה!!!
מצטער על ההתפרצות לשירשור, אבל את ביקשת את זה!!!!! שלך באהבה, בן נ.ב. אם תשאלי עוד שאלות כאלה, אני איאלץ להמשיך לענות לך... לא תהיה לי ברירה... ראי הוזהרת!!!

בן, אני לא אגיב, אבל יש לי משהו אחר

תגיד, לאן נעלמת?
אתה חושב שתתחמק?
תיזהר ממני. אני לומד קונג-פו
והפעם לא תקבל ממני חיבוק
וגם לא נשיקה
ואני מתכוון לכך!
בקשר אלייך, סיון, את _מ_ד_ה_י_מ_ה_ בכחול!!! וגם בתור המנהלת!!! וגם בכלל!!!

סיון b

New member
בנצ´וק... כבר אמרתי לך

שאתה טוב לאגו שלי??? אם לא, אז אני אומרת עכשיו... אם ני אשאל שוב, מבטיח שתמשיך? כי אני אשאל... <עלוקה שכמוני...> סיון

גיל גיל

New member
בפעם הראשונה, קראתי את ההודעה בבוקר

וכבר אז היא העלתה לי חיוך ענק על הפרצוף. עכשיו יש לי זמן גם לומר לך
!!! תודה שעשית לי יום כל כך טוב! אתם לא משערים כמה שזה מדבק כל האופטימיות הזו פה... זה באמת באמת משפיע! אז תמוז:

סיון b

New member
ווי.... איזה כיף לי לשמוע!

אז לידע הכללי, גם אתם עושים לי טוב!!! גם אתם מעלים לי חיוך על הפנים (אפילו כשאני עצובה...). קבלו ח"ח על עבודה טובה ואפילו מצוינת! הצלחתם להעלות לי חיוך! אוהבת אתכם הכי הרבה בעולם! סיון

למעלה