בוקר טוב עולם!

shai.m

New member
בוקר טוב עולם!

לא, לא סיימתי את המדורה שלי אתמול בשמונה ובגלל זה אני כותב עכשיו-סיימתי אותה כמה שעות טובות אחרי זה-ואני כותב עכשיו כי התעוררתי-ואני לא יכול לחזור לישון. אז איך היה הל``ג בעומר שלכם?-סיפורי מדורות וחויות התקבלו בברכה. שי שרה-את זוכרת את הצ`אט שלנו היום?

sarah

New member
/אויי

(אני עכשיו משלימה קצת גלישה לכל הסופשבוע) מצטערת,אבל (שוב,כנראה שזה היפוך למנהג) אנחנו עולים ליורשימה לסופשבוע (דיי משעמם.) יום נעים (ויש לי סיפור ל``ג נהדר,אני ועוד 3 חברות שלי(אחת שהחכישה במרץ כל קשר לל``ג עד לשעה אחרי שהתחלנו.) ועוד שתי אמהות, מדורה קטנה ונעימה באמצע המדבר השומם ,כוכבים בשמיים (באמת שומם! אין אנשים,מכוניות,טרולי גינה...) היה קצת מפחיד (זה הרעיון),מאודדדד נחמד מה עוד אפשר לספר? כלום, אבל היה צ`זבט אחד נחמד שטוניה סיפרה שווה חזרה. אבל בגלל שאני ממש חייבת קצת לארוז בגדים ,אני חושבת שזה לגמריייי יספיק.) יורז סנסירלי,שרה

Hermione

New member
כבר נגמרה המדורה?

המדורה שלנו התחילה רק בעשר ונשארנו עד שלוש בערך. היה ממש כיף... הלכנו מכות עם מלא ילדים מעצבנים, זרקנו ביצים, עגבניות מעוכות, בלוני מים... מה לא... וגם ניסינו לראות מה קורה כשזורקים למשל... בלון מים למדורה (אתם לא יכולים לתאר לעצמכם איזה בום גדול היה שם...) וחוצמזה צלינו מרשמלו, נקניקיות, תפוחי אדמה ושרנו שירים, ובכלל, היה שמייח... איך היה לכם?

המדורה שלנו...

בעיקרון נמשכה עד הבוקר, אבל אני הלכתי ב-2 כי היה לי חוג ב-9 בבוקר (מי שמע על חוג בחופש?? האאא!) היה נחמד...נאי צימחונית אז התקיימתי על מרשמלואים ומיצים מגעילים וזיתים ו...זהו...וכל 2 שניות היו פיצוצים מהמדורות הקרובות או מהמדורות שלנו וכולם ניסו להראות שהם גיבורים ועשו ג`נגלינג אש...וכולם זייפו עם איזו גיטרה אומללה...היה נחמד :) -ליאת- Save a tree-eat a beaver

Panther

New member
ג`אגלינג אש?

עם מה? וד``א - מה זה ג`נגלינג? אומרים ג`אגלינג. אנחנו היינו במדורה מ-9 עד הבוקר והיה נחמד. בבוקר מצאנו חבילות פיתות שלא ראינו בבוקר והתחלנו לעשות מלחמת פיתות וזרקנו אותם אחד על השני כמו פריזבי.

עם זה...

יש מוטות כאלה מיוחדים וארוכים עם קצה מעובה שם מדליקים את האש, יש 2 מוטות כאלה עם אש ומתחילים לעשות איתם ג`אגלינג... נדמה לי שזה זה...

Hermione

New member
ג`אגלינג אש?

מגניב!! איזה כיף!! אני רוצה לנסות את זה... אבל אולי כדי שאני אלמד איך לעשות ג`אגלינג קודם... אבל מה שהייתה רוצה להשיג זה פויזים אש. זה ממש מגניב.

הממ.

לא ראיתי שום מדורה בטווח הקרוב של יותר מחמש עשרה מטר... הייתי בחתונה משעממת ואחר כך הלכתי לעשות עבודות משעממות יותר. מה לעשות. לפחות מקווה שאתם נהניתם.

המדורה שלי...

החלק שלי באירגון המדורה היה כמעט אפסי, לא אספתי וקניתי כלום, רק הבאתי כסף למזון ולמשקאות... המדורה התחילה בעשר, עשינו איזה 20 אנשים, היה המון אוכל והמון חברים, מה שהפריע לי טיפה, היה שחלק מהחברים שלי עישנו נרגילה (והתלהבו מהקטע הזה והכל...) וזהו. היה כיף, אני וחברה שלי השלמנו בין ילדה וילד שחצי שנה לא דיברו. בערך בשעה אחת התחלנו להתחרפן ולעשות שטויות, ונהיה יותר משעמם אז זזתי משם ב-3... חוץ מזה, זרקו המון נפצים וקיללו את המורה לתנ``ך שגרה מלמעלה... אאוץ`... שרה- את ביפן או משהו שדיברת על הירושימה ?!?! נ.ב. pokemaniac=הקוסמת ממסדר מרלין

...

אני בכלל בהולנד עכשיו כך שלא עשיתי, ראיתי או שמעתי אף מדורה אבל חברות שלי לקחו תמונה שלי למדורה שלהן בישראל אז אני מווה שהן א שרפו אותה ושהתמונה שלי די נהנתה שם...

איזה כיף לך!

רק אני מעולם לא הייתי בחו``ל, איך בהולנד ??? תאמיני לי, את לא מפסידה הרבה (בכלל....) כדאי שאני אארגן לי מטאטא ואטוס לשם...

הולנד...

זה לא כזה משהו, יש כאן בדיוק מה שיש בארץ... (רק יותר גדול) והטעם של האוכל כאן מגעיל מאוד...

Ginny

New member
אז ככה

לי היה ייחסית כיף. אבל- לפני שאני אתחיל, אני לא טיפוס של ל``ג בעומר, אז במקום, הלכתי לגרנד קניון וראיתי סרט עם כמה חבר`ה, (save the last dance) סרט יפהפה ומדהים! בכיתי לפחות 5 פעמים! ואח``כ הסתובבנו בגרנד והיה סבבה! ודרך אגב, זה מאוד נחמד ששאלת! ;-)

Ginny

New member
וואלה

נכון, וכן- זה הסרט- ``ריקוד צמוד``, תשלחי לי מייל לכתובת שאני אשלח לך במייל, ולא לכתובת שציינתי, אני לא בודקת אותה.... ותכתבי בת כמה את...

Hermione

New member
איזה נחמד זה

שכולם מתחברים ונהים חברים! אוווו כמה שהחיים נחמדים והאינטרנט מלא הזדמנויות! אוווווווו אני מתרגשת... תראו את שרה ושי, איזה חברים קרובים הם נהיו! ואני פגשתי שתי ילדות נורא נחמדות באודיגו ונהינו חברות, וזה כל כך מרגש אותי שאפשר ככה להכיר ילדים! (סליחה, אני נמצאת במצב של אי שפיות זמני, ואני לא שולטת על דברי)

למעלה