בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם

מה שלום כולם שבוע חופש איזה כיף כולם היו בבית והיו לנו המון שעות של כולם יחד יום ים יום בריכה הייתי בהופעה של שלמה ארצי (איזו אנרגיה יש לאדם הזה בלי הפסקה הוא שר) הקטנה התחילה היום גן חדש גן שהיא צריכה להגיע אליו בהסעה רציתי לקחת אותה אבל היא לא רצתה היא רצתה להרגיש גדולה אז העליתי אותה להסעה ונסעתי אחרי האוטובוס היא היתה בשוק כשהיא ראתה אותי כשהיא ירדה מההסעה אבל כל כך שמחה היא פתאום הרגישה אבודה כזו אז הכנסתי אותה חיבוק ונשיקה ועוד חיבוק ונשיקה ועוד חיבוק ונשיקה כי אני רציתי וזהו ברוך השם התחילה לה השנה שתבוא עלינו ועל כולכם לטובה

ניקולי

New member
בוקר טוב

באמת זה המקום לאחל לכל ילדנו בהצלחה בלימודים, בגנים ובעיקר זהירות בדרכים ולכל הנוהגים למינהם היו זהירים בכבישים יש חיים... ולכל חבריי הפורום בוקר טוב יום טוב וגם אתם חיזרו הביתה בשלום שלכם ניקול*

בוקר טוב

שתהיה שנת לימודים ,עבודה גנים והכל הכל פורה היום אני בעבודה עם מיקה שלי בגלל שאצלנו אין גן היום בבוקר אלא בערב

ניקולי

New member
בערב??????

מה זה קורס??? ובוקר טוב גם לך ואם כבר מיקה איתך תמעכי אותה בשבילי חחחחחח

sidi

New member
חחח

מיקה לוקחת כבר קורסים של האוניברסיטה הפתוחה
יום טוב לכולם.

ניקולי

New member
ת'שמע

הילדה גאונית.. תמיד ידעתי יש בה מין החוכמה יותר מאשר לכל ילד אחר.... טוב נו... חוץ מהילדדוס שלי חחחחחחחחחחח ........

ניקולי

New member
פחחחחחחחחחח......

לאמר לך ת'אמת??? הילדים שלי יותר חכמים ממני...

sidi

New member
מממ

לא יכןל להיות אלא אם חוכמה נמדדת אצלך רק מבחינת השכלה.

sidi

New member
מממ

שאלה טובה... חוכמה לדעתי היא גם השכלה, גם חוכמת חיים, אינטיליגנציה ועוד אבל בהחלט לא רק השכלה. ואינטיליגנציה וחוכמת חיים לדוגמא הם לדעתי תכונות שרוכשים מההורים שכנראה רכשו מההורים שלהם וזה ככה עובר במשך דורות וכל דור מממש את זה פחות או יותר באותו דפוס של הדור לפניו. עכשיו יש לי כאן גם הסתייגות קטנה, כיוון שלדעתי תמיד אפשר לשנות ולתקן אבל צריך לדעת איך ולא תמיד יש לנו את הכלים לכך. ד"א , כל מה שכתבתי למעלה מתקשר מאוד גם לקטע של מימוש תעסוקתי או חברתי שאלו תחומים שבהחלט מושפעים מהדורות הקודמים.

ניקולי

New member
אני מוחה ../images/Emo88.gif

לא נראה לי שזה דבר שעובר מההורים... אני מכירה הרבה מקרים שההורים אהבלים לכל דבר ולעומתם יוצא להם ילד גאון הדור.. אולי אלו הם יוצאים מין הכלל .. אינטלגנציה קשורה בהחלט לאדם עצמו.. לכן אני מוחה .... סבתא שלי היתה אישה עם חוכמת חיים גדולה מאוד (ז"ל) והנה תראה אותי...
....

sidi

New member
אולי...

ההורים לא היו אהבלים כלל והם בעלי אינטיליגנציה גבוהה אבל פשוט לא הצליחו לממש את עצמם מכל מיני סיבות לכן נראו בעיני החברה כאהבלים ולוזרים? ואת אומרת ילד גאון אבל החוכמה היא לא רק להיות גאון אלא גם לדעת איך לנצל את זה. עכשיו בואי אני אתן לך טיפ... אם תפשפשי קצת בעבר שלך, יכול להיות שתראי שבאמת שיש לך תכונות אופי וכשרונות כמו שהיו או לפחות דומים למה שהיו לסבתך ז"ל. תגידי אין לך עבודה היום?

לא חשוב כמה רמת משכל או אנטילגנציה

יש לאדם אם הוא לא מצליח לממש אם האנשים הקרובים אליו ביותר לא מפרגנים ונותנים פידבקים ולמה אני מתכוונת אם יש ילד שהוא פשוט עילוי אבל יש לו הורים שכל מילה שניה שלהם אידיוט,טיפש,אתה כלום הילד הזה אם לא יהיה מי שיציל אותו במהרה יהפוך להיות אחד מהכינויים שמכנים אותו

sidi

New member
נכון מאוד

ולדעתי בד"כ הורים מתייחסים ככה לילד כיוון שכנראה גם הם גדלו וחונכו בצורה דומה. אבל אם הבן אדם ער לבעיה הזאת הוא יכול תמיד לתקן אותה.

כן אפשר לתקן

ויש כאלה שיש להם כוחות מעל ומעבר ולכן מצליחים בכוחות עצמם ויש כאלה שנתקלים באנשים נפלאים מסביב שעוזרים להם אבל לצערי יש כאלה שלא מצליחים לצוף והמשקעים כבדים מדי

למעלה