בוקר טוב עולם

פראזניק

New member
בוקר טוב עולם

מה שלומכם? יופי. שמח לשמוע. גם אצלי הכל בסדר ב"ה:))) אני מקווה להעלות בקרוב כמה קטעים נהדרים (מנגן: חיליק פראנק) מאיזה חתונה. ההקלטות איכותיות יחסית והביצוע מצא חן בעיני מאד. אז אל תברחו.

לא בורחים../images/Emo9.gif

ונשמח כמובן לשמוע
בלי קשר לזה,אנחנו לקראת סיום המאסטר של הבחור שהעלתי כאן ניגון שלו.העבודה מתישה משהו,ולכן גם לא התחברתי היום כרגיל. עוד כמה ימים לאחר שנעלה תוספות לשירים (12 במספר) נגיע לשלב המיקס שגם הוא יקח יום שלם, זה קצת קשה אבל כמו כל דבר בחיים גם זה יסתיים בקרוב
לא שכחתי את הבטחתי לגבי מחרוזת ניגונים,לכשאתפנה אני אעלה אותה לכאן. ליל מנוחה מעיר הקודש צפת

פראזניק

New member
הנה זה בא....

הקלטה (איכותית יחסית) מחתונה. על הקלרינט: יחיאל (חיליק) פראנק. על הסקסופון: אחד בשם בנדר. הראשון השני השלישי לשמיעה מהרשת (העתיקו את הכתובת לשורת הכתובת, ´אנטר´ וזה עובד בע"ה): http://uman.co.il/nigun/kl.asx http://uman.co.il/nigun/kl1.asx http://uman.co.il/nigun/kl2.asx תהנו, תרבחו ותסעדו. :))))))

ברוך הבא מוזר../images/Emo13.gif

את הקטעים מהשרשור הזה תוכל לשמוע בתצורת מדיה פלייאר רגילה. קטעים אחרים שהועלו בפורום מצריכים תוכנה נוספת כפי שהסביר חברינו בן אהרון. להוריד את הקובץ למחשב. ללחוץ עכבר ימני,"שמירת קובץ בשם". לא כל קובץ ניתן לשמור במחשב,קבצים מסויימים ניתנים לשמיעה רק מהרשת עצמה.

מוזר

New member
ברוך הנמצא ר´ איש הרוח

התכוונתי לשאול הפוך אם יש לי שיר איך אני עושה קישור לפורום. אולי הייתי צריך לשאול בתמיכה תכנית אבל ראיתי שאנשים פה עושים את זה..

עכשיו הבנתי../images/Emo13.gif

כדי להעלות לכאן שיר צריך שרת שיהפוך אותו לדף אינטרנט. אם יש לך מה טוב ומה נעים אם לא,גם לא נורא,תשלח לי אותו באימייל ואני אעלה אותו לכאן,אם תרצה שרת בחינם להעלות קבצים לרשת אני גם אשמח להדריך אותך היאך וכיצד עושים זאת

מוזר

New member
אם תשמח להדריך אני אשמח לקבל

הדרכה. אני באמצע להמיר קלטת לMP3 אבל האיכות עדיין גרוע.

בכל מקרה

שמורידים מקלטת למחשב מתקבלת איכות גרועה באופן יחסי.לאחר שממירים את הקובץ לMP3 האיכותיורת עוד קצת, אבל זה לא נורא,אנחנו נשמח לשמוע כאן מוזיקת גם אם האיכות היא לא מעולה
תכנס לאתר וואלה,יש שם משהו שנקרא "מזודה". אתה מקבל שם 15 מ"ב בחינם וזה די הרבה. דומני שצריך להיות חבר עם כתובת אימייל, אתה יכול לפתוח שם אימייל בחינם במידת הצורך. לאחר שנרשמת כחבר, תכנס למזוודה,תפתח תיקיה שם, (נפרדת מתקיית התמונות), תקרא לה שם באנגלית, באותיות גדולות, לכשתכנס לתיקיה שפתחת תוכל להעלות קבצים מהמחשב שלך, זה קל ופשוט. ישתרצה להעלות את הקובץ יהיו לך שתי אפשרויות. "פרטי" ו"ציבורי" תסמן את ה"ציבורי". לאחר שהעלת את הקובץ (גם הקובץ שמו צריך להיות באנגלית ובאותיות גדולות).תופיע שאלה. "להציג מחיצה" תשיב בחיוב
ואז תוכל לראות את הקובץ שעלה וגם להשמיע אותו. איך אתה מביא את הקישור של הקובץ לכאן? תסמן את הקובץ בעכבר ימני. תבחר באפשרות האחרונה שמציגה את שם הקישור של הקובץ. הכתובת ארוכה מאוד! תסמן אותה בעכבר ימני ותבחר ב"בחר הכול" "העתק" ו...לאחר מכן אתה מגיע לכאן ו...מניח אותו אצלינו:) אתה יכול להיות רגוע לחלוטין, ולשאול כאן גם שאלות טכניות,אם נוכל,נעזור לך בשמחה

מוזר

New member
כך? האיכות, (אמרתי כבר?)הוא די

גרוע. יש אפשרות "לרחוץ" אותו ולמקות את הרעש מהרקע אבל אני לא בטוח איך לעשות את זה. הורדתי תוכנה steinberg wavelab אתה מכיר אותו?

הצלחת../images/Emo70.gif

שמעתי גם את השיר שהעלת. אם תספר לנו קצת עליו,נשמח
לגבי האיכות. יש כנראה בעיה בקלטת שממנה הורדת את השיר למחשב,או בעיה בכרטיס קול שלך. תוכנת ההמרה לא משנה כ"כ. בקישורי הפורום תוכל למצוא עוד תוכנות שממירות קבצים לMP3 . אני משתמש בתוכנה הזאת. היא די נוחה אבל כפי שכתבתי זה לא כ"כ משנה. אם הסתדרת עם התוכנה שלך אז זה בסדר גמור
אתה מוזמן לגשת לרשימת הקישורים של הפורום.תמצא שם עשרות ניגוני כליזמר שהועלו לכאן מאז שהפורום הוקם.כמו כן בקטגורית אתרים תוכל למצוא הרבה אתרים שדנים במוזיקת הכליזמר להוריד משם ניגונים.

מוזר

New member
יש לי גםAUDIOGRABBER אבל

לא הצלחתי להמיר איתו מקלטת. מישהו בפורום תמיכה תכנית אמר זה בעיה שהוא לא קולט הפלייר? או משהו כזה. לא נראה לי שיש לי בעיה בכרטיס קול, זה מחשב חדש (בסה"כ כמה חודשים) ואין לי בעיה עם CD או MP3 אני נוטה להאמין שהבעיה בטייפ. זה ווקמן פשוט ומשמיע רעש. רק שהבנתי שאפשר לנקות אותו אחרי. השיר זה "ושמרו" קלטת "זה שיר שבח" של ר´ יהושע מענדלאוויטש

עם השיר הזה כבר יש בעיה

בגלל שקראת לשיר שם בשתי מילים:)) תקרא לו שם רק במילה אחת ואז לא תהיה בעיה.

איך אומרים אצלינו...

חבל"ז!!! נגינת כליזמר אמיתי! מה שריגש אותי במיוחד היה הקטע השני. יישר כוח ר´ פראז

ora11

New member
פראזניק יישר כח

אני מאזינה נהנית וטוב לי על הלב. תודה רבה אורה

למעלה