בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם

אתמול הזמינו אותי להצגת יחיד בנושא אלימות במשפחה בחורה מקסימה צעירה כתבה את המחזה והציגה אותו במשך שעה + לבד כמעט בלי אביזרים ופשוט כל הזמן בכיתי זה היה כל כך עצוב ומכניס להרבה מחשבות האם אנחנו אמיתים האם אנחנו עושים הכל כלפי האנשים הסובבים אותנו צר לי שאני נכנסת אם אוירה כזו קשה כבר בבוקר אבל מה לעשות החיים לא הכי קלים בעולם שלנו אבל בכל זאת שיהיה לנו אחלה בוקר אופטימי עם המון רצון לתת מעצמנו לאחרים כי הרי בזה אנחנו נותנים לעצמנו כי מה יותר גדול מנתינה לאחרים ויכול לגרום לנתינה לעצמנו שוב בוקר טוב
עם המון תפילה לעתיד טוב יותר

ניקולי

New member
בוקר טוב עלמות החן

בררררררררר קרררר לי תגידו רק אני סובלת מקור?
שירנוש נשמה ברור שהתגעגענו..אבל מה לעשות שיש לבן אדם דברים קצת יותר חשובים לעשות?? אני כ"כ שמחה לראותך כאן איתנו זה אומר שהכל בסדר נכון? תודה על ה
הוא מאוד טעים..ודוקא היום לא רצתי ממי היום לקחתי את הרכב של ההורים ולקחתי את ילדיי לביה"ס.. איך אני יכולה לתת להם ככה בגשם בקור ללכת ברגל?? כבר ינאי שבר
אחת ואת ה
השניה הוא איבד עכשיו יש לו
שלישית נראה מה יעשה איתה..
נופרי נושא של אלימות במשפחה זה נושא כאוב ביותר.. בכל אופן לי וטוב שמדברים על זה טוב שמזעזעים אנשים אחרים בעקבות מקרים כאלו או אחרים חייבים לדבר על זה.. חוץ מזה נשמתי הכל טוב כפי שאת יודעת ביום א´ אני מתחילה סוף סוף לעבוד ואני מאוד שמחה הנה את רואה?
(שמחה).. דרך אגב כתבתי מבזק חדשות אתמול בערב..(ראו הודעה כתובה מטה).. ולשאר שמגיעים אחריי ואחרי ההודעה הזאת בוקר נפלא בוקר של חמימות ב

למעלה