בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם

בגלל שלא הכנתי כאן הרבה זמן קפה אישי אז קפה מיוחד מיוחד לליאור 30 שחבל שבגלל התאונה רק הוא איתנו אבל אנחנו כל כך אוהבים אותך אז קבל
רק שתדע שהחיבוק והשמש הוא לחמם את הלב וגם את הקפה שישאר חם עד שתתעורר קפה לרוחמה החדשה
לקנגורית
לLIFE היקרה קפה מיוחד עם המון תפילה לרפואה שלמה
למיקי
לתפילה לצדיק שתיפול באשה טובה כי לא נראה לי שאתה הצלחת בזה עד עכשיו.
לניקולי שעובדת כל כך קשה רק תשמרי את הקול שלך שנשמע אותך שרה (נראה לי שאת ויהודה הם הזמרים מהונלולו)
לג´ס היקרה שהמון עבודה עשינו לה השבוע
למאויין שבטח רואה אותנו ופוחדת המסכנה לכתוב
לבת הים
לסידי
לשירן
לקוויני שנעלמה לנו
למרין שאתמול קיבלה טיפול אישי
לריקי המקסימה שמהר גנבו לה את תואר הפסיכאטרית
לעזרה שאני רוצה לראות מהר כאן (לפעמים הקפה שלי מביא אותו אבל
לאחרונה לא כל כך)
ולכל השאר המון חיבוקים קפה ועוד חברה הקפה מתובל בשימחה,באהבה,באכפתיות,ובהמון המון תפילה שישכון בבית הזה תמיד השלום שלכולם רפואה שלמה ותרשו לי לאחל כאן רפואה שלמה לאחותי שהיום עוברת בדיקה מאוד מסובכת והשם יתן לה שתעבור את זה בשלום ללא סיבוכים ו
אני מדליקה לאמא אחותי היקרה שאני יודעת ששומרת עלינו מלמעלה ואני מבקשת ממך אמא תשמרי לי עליה ותעשי שזה יעבור בקלות ללא שום הסתבכות

sidi

New member
בוקר טוב

שיהיה לכולם יום יפה. בהצלחה לאחותך.

ניקולי

New member
בוקר טוב חברים ../images/Emo24.gif

נופר, סידי...ולמי שהצטרף עכשיו..בוקר טוב בוקר נפלא היום יש לי רכב להגיע להעבודה (גיסי קיבל שלילה חודש)
ישששששששש (איזה מגעילה אני?) אבל מה לעשות אני מרויחה מההפקר..
יששששששש
... נופרי נשמתי שיהיה לאחותך בהצלחה ושהיא תרגיש טוב נשמה...
ולכל השאר יום טוב שיוווווווו איך אני מחכה למוצ"ש גם אתם?

ניקולי

New member
חבל"ז

אתמול שהלכתי להביא את ה
מה זה התלהבתי.. שיווו את יודעת כמה שמן לא נהגתי??? אני חושבת שלא היה לי רכב אולי שנה..ובשבילי לא לנהוג זה ממש באסה במיוחד כשאני נוסעת באוטובוס לעבודה.. נופרוש כן אני אסע לאט 120 קמ"ש בעיר 150 קמ"ש בכפר...
שלא נדבר על כבישים בין עירוניים שם כבר אין לי שליטה על הגזזזזזזזזזזזזז

GALI02

New member
בוקר טוב לכולם.../images/Emo42.gif

ונופר-אני גם מאחלת רפואה שלמה לאחותך
.

בת ה י ם

New member
../images/Emo124.gifאם עולה השמש ובכל בוקר

חדשה היאאאאאא ואנשים סתם מחייכים ללא סיבה (2 שורות מתוך חוה אלברשטיין , את השאר אני לא זוכרת..) נופר - תודה על הקפה (ועל המייל) ו ב ה ל צ ח ה לאחותך יופ רגוע ליפים והאמיצים.

את ממש כמו חנל´ה אופה קטנה

אבל בהבדל אחד את ענקית בוקר טוב מאוד לך רפואה שלימה והמון בריאות לאחותך שיהיה לכולם רק טוב אוהבת

מיקי 35

New member
בוקר טוב נופרי וכולם ../images/Emo42.gif

תודה על ה
והאיחולים החמים... איך שזה בא מהלב... יום חדש... סיכוי חדש... משהו לשנות... משהו לתקן... סיבה לחייך לכולם יום נפלא, חברים יקרים שלי... שבזמן האחרון כל כך הייתם לצדי ונופרי... החלמה מהירה לאחותך, הצלחה בטיפול, שאלוהים מהשמיים ישמור עליה ועלייך... אמן

@@

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

נופרי המקסימה, תודה על
והמון
לאחותך. יום קסום

black ross

New member
בוקר טוב לכולם

נמאס לי ממכם !!! רק בשביל להגיד לכם בוקר טוב שוב עליתי לסיפרייה ורק שתדעו לכם זה ממש רחוק כמו יציאת מצריים .... ו..... ממש קפוא בחוץ כאן זה אריאל הטמפרטורות לא כמו בת"א..... אבל..... אוהבת אתכם ....... הכי הרבה שבעולם ....... אז אני מוכנה לסבול קצת
נופרי מתוקה אני מתפללת לשלומה ...

mariana

New member
נופרוש איזה אמא טובה את

דואגת לנו אגב אמש לא קיבלתי טיפול אישי כי היינו אתמול באירוסין של אחותו אז הייתי צריכה לתת שם טיפול לכולם. ואני מחזיקה אצבעות לאחותך

ליאור 30

New member
בוקר טוב גם לך נופר ותודה על ה../images/Emo96.gif

רק שזה כבר קר מאוד אז עשיתי לעצמי חדש

ניקולי

New member
ליאור 30

בכבודו ובעצמו..מה שלומך איש יקר?? אני מקווה שאתה מחלים מהר.. רפואה שלמה ניקול*

למעלה