בוקר טוב עולם

taz512

New member
בוקר טוב עולם

מה שלום כולם? טוב סתם... וטוב נתחיל בבדיחה קטנה ששמעתי אתמול (או יותר נכון היום) בישראל לפני שחוצים את הכביש מסתכלי שמאלה אחרי זה ימינה ואחרי זה שמאלה. באנגליה מסתכלים ימינה אחרי זה שמאלה ואחרי זה עוד פעם ימינה. בניו יורק מסתכלים שמאלה אחרי זה ימינה ואחרי זה למעלה! טוב אחרי שהתלוצצנו רציתי לספר לכם על אתמול, למה? ככה. כי אני יכול וכי בא לי. ובשביל שאפי לא תתעצבן אז פתחתי את זה בתור הודעת בוקר טוב ככה שזה בסדר גמור. עבדתי על המערכת
טוב אתמול כמובן קמתי בשעה מאוחרת ביות בכל זאת יום שבת, התקשרתי לחבר שלי והוא בא לאסוף אותי, נזענו במשך חצי שעה לחבר שלישי ברמת גן, שם קיפלנו את השטיח בסלון הזזנו את הספות הצידה. ואז.... הוא התחיל ללמד אותנו לרקוד סלסה, כן כן אנשים השד מתחיל לרקוד, זה מגניב בטירוף ואני דווקא לא רע בכלל. משם אחרי כמה שעות של לימוד נסענו למסיבת סלסה ועוד ריקודים מגניבים כאלה כמו רומבה ולמבדה וריקודי שורות וטנגו וכו´ וכו´. הוצאתי המון מרץ על ריקודים והיה ממש מגניב. אבל צריך להתחיל לחזור לכושר בשביל זה. בקיצור אני ממליץ לכולם ללכת לרקוד, זה כיף לא נורמלי, רק רציתי לשתף מישהו בעניין, ועכשיו אני מקווה להתמיד קצת בעניין כי זה באמת מגניב. וכי חזרתי עכשיו הביתה, ויצאתי ממש מוקדם מהבית משהו כמו שלוש. נ.ב ההודעה הזאת היא גם הסבר לשתי בחורות שמחכות ליד המייל, מחר הוא יגיע. טאז, השד והסלסה

שׁזִיף

New member
../images/Emo3.gif

אין לי כל ךכ מה לומר רק רציתי להגיד שקראתי... והבדיחה הייתי מצחיקה, אלב עצובה... ובהצלחה לך בריקודים

דן צ

New member
../images/Emo74.gif גמר חתימה טובה ../images/Emo63.gif

" אל נורא עלילה המציא לנו מחילה בשעת הנעילה" אלו הן התפילות האחרונות של יום הכיפורים לבקש מחילה וכפרה ברגעים האחרונים . מחילה לא רק בין אדם לבורא העולם , אלא גם מחילה בין אדם לאדם ובין אדם למקום. ידוע הדבר כי אם חברך לא מחל לך ביום הכיפורים מחילתך לא תתקבל אצל בורא עולם לעולמים. לכן, ברצוני לנצל מקום זה ולא לחכות לרגעים האחרונים ולבקש מחילה מכל אדם ואדם ומכל חבריי ומכריי הרבים על דברים שעשיתי ועל דברים שלא עשיתי על דברים שרציתי ועל דברים שלא רציתי על דברים שאמרתי ועל דברים שלא אמרתי על דברים שנתתי ועל דברים שלא נתתי על דברים ששמעתי ועל דברים שלא שמעתי על דברים שכתבתי ועל דברים שלא כתבתי על דברים שהתכוונתי ועל דברים שלא התכוונתי. סולח אני לכל אדם ואדם בין אם אמר ובין אם נדם מוחל אני לכל אישה ואיש גם אם המצב כל כך רגיש מברך אני את כל עם ישראל שיבוא במהרה עלינו הגואל שנפסיק לבכות על החידלון ושנחזה סוף סוף בשלום אז לכם חברי פורום יקרים צום קל ונעים תכתבו בספר החיים . גמר חתימה טובה סוף של שנה כאובה כף המאזנים יטה לטובתכם ששנה זאת תהיה כלבבכם. מאחל דן צ

שׁזִיף

New member
גם אני ../images/Emo8.gif

לא קראתי את כל שכתבת.. אבל אהבתי את התמונה/ ציור, אומר הרבה. סולחת

אושר מ

New member
ואתה תקבל תשובה

רק ביום שלישי. למה? כי לא ענית עד עכשיו זה למה. ואני עפה למקלחת ואז יוצאת לחדרה. ביי ביי לכולם, ובוקר מעולהההההההההההההה

shellyland

New member
גמר חתימה טובה ../images/Emo63.gif

אם ארע ונתן בי סימן איך אדע להציל משרירות של הזמן איך אציל משרירות של הלב וממה שבלי דעת עולב?

דן צ

New member
ואיך מעבירים את זמן הצום??

הנה לינק למשחק שכולנו מכירים להעביר את הצום חי צומח דומם רק להזהיר, לא כל ההגדרות הנכונות מתקבלות כתשובה נכונה ואל תשאלו אותי למה.....

ברק א.

New member
אם בסלסה עסקינן...

אז יש מקום שאני פשוט מוכרח להמליץ לך עליו . פורטו-לוקו , נמל ת"א , סוף הדרך של מקום לסלסה ( וכל מה שמשתמע מזה..) . אני לא יודע מתי בדיוק יוצאות השעות של המתחילים , אבל שווה לך לברר...

../images/Emo41.gif האם כולם סיימו לבקש סליחה?../images/Emo41.gif

יש לכם 3 שעות לפי השעון שלי לפרוק את כל בקשות הסליחה למיניהן ודרישות ההתנצלויות עד שייכנס חג מכשירי הוידאו. לכשייכנס החג, פרויקט "רק היום...בלה בלה בלה" יסתיים, ומי שלא הספיק, ייתקע עם סליחתו בגרונו, ואני, בשלב הזה, לא אהיה אחראית !!!

דן צ

New member
אני את שלי סיימתי../images/Emo8.gif

מרגיש נקי ולבן כמו מלאך

ariegur

New member
אפי היקרה, שתהיה לך שנה טובה

וגמר חתימה טובה. אריה

למעלה