בוקר טוב עולם
מה שלום כולם? טוב סתם... וטוב נתחיל בבדיחה קטנה ששמעתי אתמול (או יותר נכון היום) בישראל לפני שחוצים את הכביש מסתכלי שמאלה אחרי זה ימינה ואחרי זה שמאלה. באנגליה מסתכלים ימינה אחרי זה שמאלה ואחרי זה עוד פעם ימינה. בניו יורק מסתכלים שמאלה אחרי זה ימינה ואחרי זה למעלה! טוב אחרי שהתלוצצנו רציתי לספר לכם על אתמול, למה? ככה. כי אני יכול וכי בא לי. ובשביל שאפי לא תתעצבן אז פתחתי את זה בתור הודעת בוקר טוב ככה שזה בסדר גמור. עבדתי על המערכת
טוב אתמול כמובן קמתי בשעה מאוחרת ביות בכל זאת יום שבת, התקשרתי לחבר שלי והוא בא לאסוף אותי, נזענו במשך חצי שעה לחבר שלישי ברמת גן, שם קיפלנו את השטיח בסלון הזזנו את הספות הצידה. ואז.... הוא התחיל ללמד אותנו לרקוד סלסה, כן כן אנשים השד מתחיל לרקוד, זה מגניב בטירוף ואני דווקא לא רע בכלל. משם אחרי כמה שעות של לימוד נסענו למסיבת סלסה ועוד ריקודים מגניבים כאלה כמו רומבה ולמבדה וריקודי שורות וטנגו וכו´ וכו´. הוצאתי המון מרץ על ריקודים והיה ממש מגניב. אבל צריך להתחיל לחזור לכושר בשביל זה. בקיצור אני ממליץ לכולם ללכת לרקוד, זה כיף לא נורמלי, רק רציתי לשתף מישהו בעניין, ועכשיו אני מקווה להתמיד קצת בעניין כי זה באמת מגניב. וכי חזרתי עכשיו הביתה, ויצאתי ממש מוקדם מהבית משהו כמו שלוש. נ.ב ההודעה הזאת היא גם הסבר לשתי בחורות שמחכות ליד המייל, מחר הוא יגיע. טאז, השד והסלסה
מה שלום כולם? טוב סתם... וטוב נתחיל בבדיחה קטנה ששמעתי אתמול (או יותר נכון היום) בישראל לפני שחוצים את הכביש מסתכלי שמאלה אחרי זה ימינה ואחרי זה שמאלה. באנגליה מסתכלים ימינה אחרי זה שמאלה ואחרי זה עוד פעם ימינה. בניו יורק מסתכלים שמאלה אחרי זה ימינה ואחרי זה למעלה! טוב אחרי שהתלוצצנו רציתי לספר לכם על אתמול, למה? ככה. כי אני יכול וכי בא לי. ובשביל שאפי לא תתעצבן אז פתחתי את זה בתור הודעת בוקר טוב ככה שזה בסדר גמור. עבדתי על המערכת