בוקר טוב עולם!

סילביא

New member
בוקר טוב עולם!

שלום לכוווולם. מה שלומכם היום? אני שמחה לבשר לכם שמצאתי עוד 5 חבר´ה בני 17 (בנים) שלא מפחדים לראות הכי גאים שיש ולהודות שהם היו עושים כמה טובות לרנדי (למרות שהם סטרייטים) האם הנוער סוף סוף יוצא מההומופוביה שלו . או שסתם יש לי מזל להכיר אנשים חכמים!?

CarolineKinney

New member
אני משתדלת

ללכת לצד של הנוער יוצא מההומופוביה שלו, זה יותר מחמם את הלב לדעת שכאלה הם פני הדברים.

סילביא

New member
אני כולי תקווה

שאת צודקת.....אני חושבת שתכנית כזאת, שעשוייה ברמה כ"כ גבוהה ולא מתעסקת רק (כן כן... זה לא רק) בסקס יכולה לעזור המון בזה ..

CarolineKinney

New member
זה מה שאני כל.......

הזמן אומרת לחברה שלי שלא יוצא לה לראות את הסדרה אף פעם כי היא שוכחת (ויש לה פחד מהסצינות ה...... בסדרה) אז אני אומרת לה שהסדרה דווקא תעזור לה יותר כי לדעתי היא לסבית היא פשוט לא מודה.

סילביא

New member
או שלא..

אני מכירה המון בנות שבסצנות הסקס מעבירות ערוץ (למהההההה!?!?!?!!?!?!). אני לא יודעת אם הן לסביות ,רוב הסיכוים שלא, אבל הן פוחדות להתעמת עם העובדה שיש אנשים שנהנים מסקס הומוסקסואלי. זה בעיקר עניין של חינוך.. אל תשכחי שיש אנישים שגם בסצנות סקס הטרוסקסואלי מעבירים ערוץ..

CarolineKinney

New member
לא חברה שלי היא כן......

כי אני יודעת לא בגלל שהיא מעבירה וכאלה........

למה??למה???למה????למה????למה???????

הסיברו לי בבקשה למה להעביר בסצנות סקס??????? זה הדבר הכי מחרמן שיש!!! זה אחד החלקים החשובים סידרה... הרור שלא הכול או הכי חשוב... אבל בכל זאת!!! :)

למעלה