בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם

מחג לשבת ..חג שלא קל לי ביום ראשון נציין שש שנים לאסון שנפל עלינו כרעם ביום בהיר , שש שנים בלעדיו, שש שנים של געגוע אין סופי ,של למידה לחיות אחרת ובניית חיים אחרים ... שש שנים שבהם התפתחתי השתנתי והתעצמתי ..כן, האסון שינה אותי את צרכי ואת חלומותיי . לאחר שש שנים אני יודעת שיש חיים לאחר התאלמנות ,חיים שונים אבל לא פחות יפים והם תמיד לצד הזיכרון ואייתו . שבת שלום חברים .

שבת שלום

טלי יקרה אכן חלפו עליך 6 שנים לא קלות ובשנים הללו עשית המון למען האחרים לא יודעת מה עשית לפני כן ואיך פעלת בעולמך אבל יודעת שאת למרות האובדן את פעילה חברתית ואני מאמינה שעוד נכונו לך הרבה פעילות חברתית אז נכון שהחיים הפרטים קשים יותר אבל מאמינה שנולדה שם אשה אמיצה ומיוחדת אשה שעושה למען האחרים וגם למען עצמה מתחברת לחיים ולאנשים שסביבך שתמיד ישמר הזכרון ולצידו שימשיכו החיים לטובה ולברכה לך ולאחרים שסביבך

רוזהלי

New member
טלי

תודה לכולם

החוסר קיים כל יום לפעמים רק מלווה כצל ,לפעמים מדמם ..הכאב שלי תמיד חלק ממני . ביום האזכרה אני כואבת את שהפסיד..אני כואבת את זה שלא זכה להיקרא סבא, אני כואבת את כאבו .. אני כואבת את החוסר של ילדיי, את ההפסד של נכדיי... תודה לכולכם על שאתם תומכים ברגעים קשים.
טלי

למעלה