בוקר טוב עולם!

zzebra

New member
בוקר טוב עולם!

מה שלום כולם? (השיר הזה מתנגן לי בראש כל הבוקר) אז אחרי שאתמול נשארתי במשרד 12 שעות! כדי לסיים איזו הגשה, החלטתי היום להגיע מאוחר (בדרך כלל מתייצבת במשרד ב6:30). אז הלכתי לשחות בבוקר.. לא עשיתי את זה אף פעם בימי עבודה. רק כשהייתי סטודנטית. היתה שחיה מדהימה!!! לא הפסקתי לשיר בראש שירי בוקר (יש לי רשימה שלמה). אחר כך התקלחתי, עליתי על האופניים ורכבתי לעבודה דרך פארק הירקון. היה כל כך שימשי וירוק בעיניים ומים וברווזים והשירים המשיכו להתנגן, ולא רק בראש.. תענוג! אני חושבת ברצינות להפוך את זה להרגל יום בשבוע. פשוט פתיחה מדהימה ליום. ועכשיו שאלות לכל אלו מכן ששוחות בבוקר לפני העבודה: 1. מה עושים עם הבגד ים והמגבת הרטובים? (תזכורת- אני עם אופניים כך שאין לי רכב להשאיר לייבוש בו). 2. איך נפטרים מהעיגולים מסביב לעיניים מהמשקפת? פשוט נורא איך שאני נראית עכשיו.. אבל אני מריחה בכלור! מתה על הריח הזה.. ריח של "שחיתי הבוקר"
תודה! ושיהיה יום מקסים לכוווון. כמו שהוא התחיל

../images/Emo24.gif

לא יודעת לענות על השאלות, אבל שמחה בשמחת הבוקר שלך, דרך נפלאה להתחיל יום. וכיף ראות אותך כאן

מור שלז

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif התגעגענו...

אחלה התחלה ליום עשית לעצמך, שווה ביותר! לצערי, אין לי תשובות בשבילך: 1. אני משאירה את הבגד ים פרוש על המגבת באוטו. 2. אני טיפה מעסה מסביב לעיניים עם האצבעות, בזמן המקלחת שאחרי. אבל תכלס, מאז שאני עם משקפת שוודית יש לי עיגולים עיגולים מסביב לעיניים... שמה מייק אפ שקצת מטשטש והולכת ככה.

zzebra

New member
לא הלכתי לשום מקום...

בעיקר קראתי בזמן האחרון.. חשבתי על איפור, הבעיה היא שדברים על הפנים דיי מציקים לי. איפור עיניים לא מפריע אבל מייק אפ ושות' יכולים לשגע אותי כל היום.. בינתיים הנחתי על כסא במרפסת של הבניין. איפה שכולם מעשנים (איכס
) מקווה ש- 1. הדברים ישארו שם 2. לא יתפסו סרחה של סגריות...

אפשר לקבל את רשימת שירי הבוקר?../images/Emo13.gif

עיגולי המשקפת נעלמים במשך הבוקר, אני מתאפרת ללא מייקאפ, אבל צלליות ועפרון שחור בעיניים+סומק+ליפסטיק מסיטים את תשומת הלב מסימני המשקפת... אה, בעצם אני גם מרכיבה משקפי ראיה, כך שגם הם מסווים סימני משקפת. בגד הים הרטוב נפרש על מגבת ברכב- כמו אצל מור... איזה בוקר יפה היה היום!

zzebra

New member
שירי בוקר ../images/Emo6.gif

טוב, זה עובד ככה שהמילה בוקר מזכירה לי שירים וגם מראות בדרך מזכירים לי שירים.. אני מקווה שתביני לאיזה שירים התכוונתי. היו שלושה שכיכבו-
"בוקר טוב עולם, יש ברבורים באגם, בוקר טוב עולם, אני הולכת מכאן" (אבטיפוס)
"בוקר טוב עולם, מה שלום כולם, אני יורד מן החוטים..... אני כבר ילד אמיתי, כמו כל הילדים..." (השיר של פינוקיו)
יש את השיר של אריק סיני שפתח את המחזמר עוץ לי גוץ לי ומתחיל ב "בווווקקקקר טוווווווואוב בוקר טוב פה פה פדה פה ..." בקול עולה ויורד ואז מתחיל השיר: "קהל נכבד ברגע זה..... מתחיל סיפור המחזה...... וזה הרגע לגלות..... את הנפשות הפועלות......" שיר אדיר! והיו גם:
"איזה בוקר של כיף איזה כיף שהיה לי הבוקר" (תיסלם אם אני לא טועה)
וכשעברתי בפארק ליד האגם התנגן לי בראש וגם על השפתיים: "אור עולה הבוקר... על אגם רחוק זוכרת......---> שמש הביאו שמש עם שמיים מעוננים..." (שושנה דמארי כמובן) נסיון ייבוש הבגד ים + מגבת על כסא בחוץ הוכתר בהצלחה.. לגבי העיגולים מסביב לעיניים... מקווה למצוא פתרון. אולי אני אנסה לעסות אותן יותר במקלחת במים החמים.

יופי של שירים../images/Emo13.gif

נזכרתי בעוד אחד: "הבוקר בא, הבוקר בא אז תגיד תודה שלוש ארבע, שלוש ארבע ולעבודה..." אריק איינשטיין... במחשבה שניה, שיר בוקר ששולח אותך לעבודה פחות משמח משיר עם ברבורים באגם...

zzebra

New member
מעולה!

השאלה איזה עבודה, אולי הכוונה עבודה במובן הספורטיבי "נתתי עבודה"... הרי יש שם משפט: "אתה חייב את זה לעצמך..." אהבתי!

בוקר טוב זברהל'ה. איזה יופי של בוקר

עבר עלייך. מציעה לך לגלגל את בגד הים בתוך מגבת יבשה ולסחוט היטב. אחר כך את יכולה לפרוש אותו על המגבת. הוא כבר יהיה יבש כמעט לגמרי. שיהיו הרבה בקרים כאלו. אל תתקמצני עלינו - אם את פה, תכתבי. 'תגעגענו.

למעלה