בוקר טוב עולם

jess ועוד

New member
בוקר טוב עולם

מה שלומכם חבר´ה ? היום בניגוד לאתמול קמתי כבר בשעה 4:30 אני מסתובבת סביב עצמי ומחכה שיהיו תזוזות של בטן אבל נאדה,כלום,ריק שום כלום אפילו לא ציוץ אז אני פה ... ניסיתי לשחד את המתנחלת לספר לה שהיום יומולת של אמריקה נראה לכם שזה עבד עליה???

sidi

New member
בוקר טוב

לך ג´ס יקירתי מה שלומך? אני רואה שאת קמה להעיר את הציפורים
בוקר טוב לכולם.

jess ועוד

New member
היום תורי

והציפורים כל כך נחמדות על הבוקר בניגוד לאחרים ....

jess ועוד

New member
../images/Emo41.gif שאלה לבוקר ../images/Emo41.gif

תגידו איך אתם על הבוקר? אפשר לדבר איתכם ? פחד אלוהים להסתכל? להריח ... אתם עצבנים ? צריכים
אחד יותר מזה??? ספרו לי רכילות על עצמכם

sidi

New member
איתי

תמיד אפשר לדבר, לא בטוח אבל שאני יענה
את הקפה הראשון כבר שתיתי, ב 9:00 יבוא השני.

jess ועוד

New member
יפה ששאלתי ולא עניתי

אני יכולה לדבר מתוך שינה למכור את אמא שלי ואבא שלי אפשר להעביר אותי דירה תוך כדי שינה בצבא צילמו אותי מסבירה איפה המפתחות של הצוללת אבל הכי כיף לי להתעורר כשניר מעיר אותי אני מרגישה כמו ילדה בת 4 הוא אומר שאני גם עושה פרצוף כזה אני בדרך כלל מדברת שטויות ואפופה לגמרי...

בוקר טוב לכל האהובים ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ג´ס יקירה לא נורא עוד מאט מסתיים ובניגוד למי הא ... אנחנו נחמדים לפחות כמו הציפורים ושלא תגידי לא
ולך סידי יקר בוקר טוב ושיהיו לנו פה הרבה חיוכים ולריקי ולמרין ולקוויני ולליאור וניקול ולמיקי ולבת הים שאני עוד לא כל כך מכירה. אז שיהיה לנו אחלה יום

jess ועוד

New member
לא אתם ...

חלילה אם לא אתם לא הייתי פה בחייך נחמדים כמוכם אין ואני מודה למי שהביא אתכם אלי משפחה קטנה וחמה... שלי

בת ה י ם

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב../images/Emo42.gif

בוקר למשכימים ולעובדים יום מחוייך לכוווווווווווווווולם (בת תוהה למה יוצא לה עשן מהאוטו)

jess ועוד

New member
תבדקי שמן

עשן בדרך כלל בגלל שמן במנוע ... אולי צריך להחליף
???? ואולי צריך טיפול ???? אולי עדיף בכלל אוטובוס???

בת ה י ם

New member
אין לי שמץ מי נגד

מי באוטו..... לא מודאגת ....מקסימום אמצע הדרך שרב של יולי..שעת צהריים תעברו בכביש הקניונים בראשלצ ואם תראו אוטו בצד.....תציעו עזרה

sidi

New member
שולח לך ../images/Emo160.gif

לגרר אני דואג אחר כך

jess ועוד

New member
איזה נשמה אתה

אפרופו
ראית את התוכנית על המטוס של נשיא ארהב אתמול ???

mariana

New member
נשמה מה איתך?(נופר)

את כאן? מה זה התגעגעתי אלייך ולצחוקים. אז אני קוראת לך
נופרררררררררר מאחלת לך אחלה יום וסוף שבוע שקט

@@

New member
בוקר טוב מתוקים../images/Emo42.gif

נחמד לכם על הבוקר, אני באיחור רציני של שעה, ככה זה שהולכים לישון מאודדד מאוחר, ראיתי אותו אתמול, אתם שומעים את האנחה שלי? ממש מתסכל, אני פשוט מבריחה את הגברים, הם מפחדים ממני! הוא בא לשם מאוד מאוחר, אבל דאג לדבר כל הלילה עם חברה שלי רק שאני לא בסביבה, והוא יודע שהיא מתחתנת, לא יודעת מה הקטע שלו, לא מפסיק לשלוח מבטים, אבל עושה רושם שהוא די מפחד. אבל ריקה לא נשברת, הוא ממש מטריף אותי, קסם של בחור. זהו, חברים יקרים, יום נפלא

למעלה