בוקר טוב עולם !

בוקר טוב עולם !

משום מה לא יכולתי לכתוב פה ביומיים האחרונים, נזרקתי מהניק בכל ניסיון וניסיון. לאחשוב, אני מקווה שזה יהיה אחרת היום. מה אומר ומה אגיד... איך מתארגנים הם הסידורים הפסחיים? משהו חדש לספר? אנחנו (אני ופיצול האישיות שלי) פה...

חייבת להודות שאם יש מישהו שאני אוהבת

זה את פיצול האישיות שלך
אני התעוררתי לבוקר מעולה, מלא באנרגיה. אתמול התערבתי על הדיסק החדש של אביתר בנאי שדודי מליץ זוכה באח הגדול (כן, כן, רדידות זה כאן) וזכיתי! איזה כיף לי! הזמנתי כרגע מתנות לחג למורה והמשלבת של יואבי בבי"ס, ועוד מעט אני אצא לסידורים ולעבודה. שיהיה יום נפלא לכולם

אוייייי...החתימה החדשה שלך מהממת !

עליסה בארץ הפלאות הוא אחד הסיפורים הטובים והחכמים שיש. איך הצלחת לדוג את זה... מלכה! רועי אמר לי שכתבת לי משהו אתמול ושהוא בטעות מחק. הוא שיחק עם המחשב שלי בעודי מנסה להעיף עוד ועוד דברים במטבח... יפה שלי אני מה זה שמחה שאת באנרגיות כאלו אין דה מורנינג. שלא ייגמר לך לעולם, ברור? לאב יו לאללה !

סמד13

New member
בוקר טוב אני בעבודה

יום משכורותת <בעסה> אח"כ קניות ונקיונות ועוד היד נטויה ובזרוע חזקה יום של ברכה לכולם סמדי

noa555555

New member
ילדים רשמית בחופשה, שזה טוב וגם לא טוב.

זה טוב כי לא צריך להלחץ על הבוקר מוקדם על כל הפרוצדורות. זה רע כי מתחילים לחבוט את הראש בקיר מהמריבות והמתחים והשעמום, ו "אמא, אמא" וכל זה. " זה טוב ורע כי הקטנה מחליטה לאפות עוגה הזויה, שאחרי תיקון של אמא יצאה דוקא לא רע. זה רע קצת כי יש תולעת מאיימת על המחשבים וצריך לחשוב אם לפתוח מחשב היום או לא, כמו שאתם רואים אני פה, אז החלטתי לצפצף ומה שיהיה יהיה, הצילו. (יש כדורים נגד תולעים , לא? ) זה טוב כי אבא שלהם קצת לוקח אותם היום , מה שנותן כמה שעות שקט. זה רע כי הבית בלגן, שאי אפשר לתאר בכלל, צעצועים , משחקים , טלוויזיות רועמות ובכלל, זה טוב כי חג מתקרב, אבל זה גם רע כי חג מתקרב. זה הכל ביחד. אני לא יכולה לשפוט אם היום הזה טוב או רע. אל תלחיצי אותי, את והפיצולון שלך חחחחחחח. הרבה יותר ממחבבת אותך , כפרה.

noa555555

New member
זה לא מדוייק.

יש הבדל באנרגיות שמוציאים תלמידים מהמורה, לבין האנרגיות שמוציאים הילדים שלך עצמך. לפעמים כיתה שלמה זה יותר קל מילד או שניים, ששואבים אותך עד הסוף אחד על אחד או שניים על אחת. אבל אין ספק שהוראה זה לא מקצוע קל בכל מקרה. לא קל כפי שהוא נראה, בכל אופן.

למעלה