בוקר טוב עולם

טיש!

תגיד לי אתה משועמם?????? אתה מוציא שם רע לאיזור שלנו!!! אה נזכרתי אתה קיבוצניק אז אני לא מתפלאת........ סתם סתם טישטיש!!!!! דיברתי היום עם ליאת.... ואני יודעת איך קוראים לך!!!!!!! סתם סתם...... נו תגלה לי!!!!!!!!!!!!!! בבקשה!!!!!!!!! אני לא עומדת במתח!!!!! אז לפחות את השם משפחה!!!! בבקשה....... ביי..... אור-ירח+כריס Friends 4eveeeeeeer!!!!

ערפד1

New member
תרגעי כבר!?!?

ולא אני לא משועמם לגמרי מצאתי מישהי מהפורום הזה להתכתב איתה במסרים בכל הלילה ככה שלא היה ממש משעמם לגמרי ואיזה שעתיים שיחקתי דיאבלו2 סתם להעביר את הזמן ולהתקדם קצת וכן אני משועמם בסביבות 11 בלילה אתמול באו לקיבוץ שלנו כמה מקיבוץ אחר וסתם ישבנו ודיברנו על שתי פיצות מהאזור בהזמנה וסתם ככה הם הלכו וכולם התפזרו כי הרוב היו צריכים לקום מוקדם בבוקר לעבוד ואני לתומי הייתי משועמם אז סתם חיפשתי לאן לפרוץ בקיבוצי הקט ומצאתי מקום אבל זה היה חצי שעה אז הייתי משועמם אז חזרתי לאיי סי לדבר סתם בכל מקרה חיפשתי עוד ציורים של רומח הדרקון ככה שלא ממש הייתי חסר תקט כפי שאת יודעת ותשאלי את גיל אם את רוצה הוא המחנך שלי והוא ידע עלי בטוח

SaberTooth

New member
בקשה קטנה...

אפשר להמנע מהודעות צ´אטיות כאלו
הפעם אני לא מוחק כדי שיראו וירעו (אמממ.. בערך...). אם אתם רואים הודעה כזו, אנא לא להגיב, היא תמחק יחד עם תגובתכם.

למעלה