בוקר טוב עולם.

בוקר טוב עולם.

כידוע לכולכם, היום מצבה הכלכלי-בטחוני של מדינתנו האהובה נמצה עמוק עמוק בXXXX XX החרדי. דווקא היום אנחנו חייבים לזכור מי אנחנו ומה העקרונות שהביאו אותנו לחיות בארץ להזאת, דווקא היום אנחנו חייבים להיות עם חופשי בארצנו. לכן, אנחנו בנוער שינוי החלטנו להילחם השחיתות הרובצת על החברה שלנו יותר מאי-פעם. אנחנו לא יכולים לראות עוד את החרשים שובתים בלי שאף אחד יקשיב להם. אנחנו לא יכולים להבין איך עיריית ת"א ברוב חוצפתה מעלה את הארנונה לבתי עסק ב-33% כאשר עובדיה הבכירים יושבים על משכורות ענק. אנחנו לא סובלים את העובדה שאנשים חשוכים יקבעו מהם העדפותינו המיניות או ינסו למנוע מאתנו להיות גאים בזה. אבל יותר מכל אנחנו לא יכולים לקבל על דעתנו שחברי כנסת ממגזרים שחצנים, נצלנים וטפילים טוענים שחודש בקייטנת צה"ל שווה לשרות קרבי מלאה. אנחנו לא חיים עם זה בשלום. אתם בטח שואלים את עצמכם "ומה עושים אחרי כל המילים היפות הללו?!" אז פה התשובה, נוער שינוי, בשבועות האחרונים, מגיב למערכות העיתונים המקומיים על כל שחיתות מקומית או ארצית, לצערנו אנחנו מוצאים פרסומים מועטים במיוחד. פעילויות נוספות הן חלוקת חומר הסברה כתוב וכמובן הפגנות. כיוון שכולנו נערים ונערות הלומדים לבגרויות קשה לנו להוציא אל הפועל הפגנות המוניות. לכן אנחנו צריכים אתכם, עכשיו. הגיע הזמן שגם אתם תצטרפו לנוער שינוי דרך אתר האינטרנט שלנו או דרך האי-מייל: [email protected]. בברכת יום טוב, נוער שינוי.

EverMan

New member
במקום ...

במקום להצטרף לתנועה שלכם שאני מאוד לא מסכים איתה , אני יכול להציע את הדבר הנ"ל : תיצרו איתי קשר , אני פעיל נוער העבודה , אם יש מטרה כלשהי שאנחנו מסוגלים לעבוד ביחד עליה , לנו יש המון ניסיון בארגון הפגנות ועצרות , תציעו לנו , תדברו , נארגן את זה ביחד. בתקווה לעתיד ורוד יותר

למעלה