בוקר טוב עולם.

על זה אנחנו מסכימים, אבל...

אין ספק שפורום שינוי הוא לא המקום הכי אינטלקטואלי בעולם. אבל האנשים שנמציאים שם לא מיצגים את שינוי, בוודאי לא את נוער שינוי. רוב האנשים שם הם אנשים שהגיעו כדי להתנגח בשינוי ולצענו אוהדי שינוי יורדים לרמה שלהם.

בוקר טוב עולם.

כידוע לכולכם, היום מצבה הכלכלי-בטחוני של מדינתנו האהובה נמצה עמוק עמוק בXXXX XX החרדי. דווקא היום אנחנו חייבים לזכור מי אנחנו ומה העקרונות שהביאו אותנו לחיות בארץ להזאת, דווקא היום אנחנו חייבים להיות עם חופשי בארצנו. לכן, אנחנו בנוער שינוי החלטנו להילחם השחיתות הרובצת על החברה שלנו יותר מאי-פעם. אנחנו לא יכולים לראות עוד את החרשים שובתים בלי שאף אחד יקשיב להם. אנחנו לא יכולים להבין איך עיריית ת"א ברוב חוצפתה מעלה את הארנונה לבתי עסק ב-33% כאשר עובדיה הבכירים יושבים על משכורות ענק. אנחנו לא סובלים את העובדה שאנשים חשוכים יקבעו מהם העדפותינו המיניות או ינסו למנוע מאתנו להיות גאים בזה. אבל יותר מכל אנחנו לא יכולים לקבל על דעתנו שחברי כנסת ממגזרים שחצנים, נצלנים וטפילים טוענים שחודש בקייטנת צה"ל שווה לשרות קרבי מלאה. אנחנו לא חיים עם זה בשלום. אתם בטח שואלים את עצמכם "ומה עושים אחרי כל המילים היפות הללו?!" אז פה התשובה, נוער שינוי, בשבועות האחרונים, מגיב למערכות העיתונים המקומיים על כל שחיתות מקומית או ארצית, לצערנו אנחנו מוצאים פרסומים מועטים במיוחד. פעילויות נוספות הן חלוקת חומר הסברה כתוב וכמובן הפגנות. כיוון שכולנו נערים ונערות הלומדים לבגרויות קשה לנו להוציא אל הפועל הפגנות המוניות. לכן אנחנו צריכים אתכם, עכשיו. הגיע הזמן שגם אתם תצטרפו לנוער שינוי דרך אתר האינטרנט שלנו או דרך האי-מייל: [email protected]. בברכת יום טוב, נוער שינוי.

ashmash

New member
עקרונית אני די מסכים עם חלק

מהעמדות של מפלגת שינוי. אולם, לאחר שקראתי את אחד המגזינים של שינוי, מצאתי אותם כמנצלים איזו תחושה של ציבור רחב שלא בהכרח מסתכלים גם על כך שהשחיתות היא לא רק תופעה של הציבור החרדי אלא גם של עוד ועוד מגזרים. הפוליטיקה, לצערנו, היא בעצם סוג של חלוקה של הכספים ע"פ הכוח של נבחרי הציבור. לצערנו לחרדים יש כוח אלקטורלי שאינו פרופורציונאלי בהכרח למשקלם באוכלוסיה ולכן רבים בציבור שאינו חרדי תופסים את הציבור החרדי כציבור של עלוקות, כמובן בלי להדיל בין אדם לאדם, דבר שאינו נכון, כי יש מובטלים מכל המחנות ויש אנשים עובדים בכל המחנות וכמובן שנציין שיש מורים ומרצים לתרבות כמו שיש לימודי דת. לכן, הבעיה היא לא השחיתות של המפלגות הדתיות, אלא השחיתות בפוליטיקה הישראלית בכלל, כיום אין באמת מפלגה שדואגת לכלל האינטרסים של מדינת ישראל, אלא רק מפלגות סקטוריאליות (דוגמאת ש"ס, אגודה, מפלגות ערביות, ימנים, שמאלנים וכו´) ואת הליכוד והעבודה שהן שתי מפלגות שאנשים שלמעט דאגה רבה לתפקידתם הבא, אני בספק אם טובת המדינה עומדת בכל דקה לנגד עיניהם. (לדעתי, נכון הדבר גם למפלגות הסקטוריאליות שהזכרתי קודם).

G.O.D

New member
למה חרדים אשמים בכל?!

גם אני לא מסכים עם החרדים אבל להאשים אותם במצב הביטחוני זה קצת יותר מדי ואולי כמו שרבים אומרים אין לשינוי מול מה להלחם אז נטפלים לחרדים. מבחנתי זה בסדר אבל אל תשלו את עצמכם שהדבר יפתור את כל בעיות המדינה.

אהאבל

New member
חיים על שנאה../images/Emo58.gif

עכשיו אני מבין למה טוענים ששינוי חים על שנאת חרדים. הכל בוער מסביב אבל היחוד שלהם הוא שהם שונאים חרדים. לך תבנה מדינה!

למעלה