בוקר טוב עולם ....

jess ועוד

New member
בוקר טוב עולם ....

עוד חברה שלי ילדה (מהפורום המקביל.. זה של השמנות בהריון) וכל אחת שיולדת מקרבת אותי למטרה איזה ת´רגשות אתמול קיבלתי עוד בדיקות לעשות זה פשוט גובל בהתעללות ... אז אבא שלה צעק לה "יאללה יאללה צאי תראי מה עושים לאמא שלך" הילדה לא מגיבה לאבא שלה וטוב שככה שתיקח ת´זמן שלה אני אומרת מה איתכם ? איך היום? יותר נעים בחוץ לא ???
או שאולי אני חולמת... הלילה זה סיוט אבל נגמר (מי ישן בלילה????!!!!!!)

@@

New member
ג´סוס אין לך מושג איך אני מתרגשת..

בשבילך, וואווווו לא יאומן איך שהזמן עובר, שנכנסתי לפורום את רק הייתי בחודשי ההריון הראשונים ועוד מעט את אמא, באמת התרגשות. צאי מהסרטים היום חם כמו אתמול רק פחות 2 מעלות, אז לחזור על המתכונת של אתמול, שתיה, צל, בלי לצאת מהבית והמזגן כמובן
יום נפלא וקריר

היום מישהו השאיר חריץ...

של חלון פתוח שם למעלה אז אומנם חם חם חם אבל יש מן רוח מתעתעת שמדי פעם נותנת משב של אוויר..... ג´ס תאמיני לי שתשאר שם עוד קצת גם ככה היא תוולד לעונה החמה אז כמה שפחות ממנה יותר בריא למרות שממה שאני יודעת תינוקות של קיץ יותר מפותחים ולו בגלל העובדה שהם פחות לבושים ויש להם יותר מרחב.... ועוד כמה סיבות שאין לי כח לחשוב עליהן עכשיו.....

jess ועוד

New member
אני בעד ילדי קיץ

אבל .. המילה האחרונה היא לא שלי .... אלא של הזעטוטית שעוד לא נולדה וכבר קובעת ....

@@

New member
לא הגזמנו קצת???

אסור לדבר כך, בואו ניתן להריון לעבור בשלום ומתי שיגיע זמנה לצאת לעולם אז היא תצא ועד אז יהיה בסדר ואנחנו ממתינים בשקט.

jess ועוד

New member
למה הגזמנו???

אני לא יכולה להחליט שאני רוצה ללדת בתאריך מסויים אלא כשהיא תרגיש שהיא מוכנה היא תבוא זו היתה הכוונה ....

@@

New member
גם זאת הייתה כוונתי

לא התכוונתי לפגוע רק להגיד, שהיא תהיה מוכנה אז היא תצא.

mariana

New member
צהריים טובים לכם

דווקא אתמול בלילה ישנתי יותר טוב מאשר לפני יומיים היה מזה רוח טוב, נשב כל הלילה עלי. והיום בעבודה סידרו את המזגן אז אני לא עוזבת אותו לרגע. ג´ס נכון הזמן רץ? עוד מעט את אמא, לא יהיה לך משעמם. אתם עושים לי חשק להביא איזה משהו קטן לעולם, אני חולה על ילדים. אז המשך יום נעים וקריר ולשתות הרבה.

למעלה