בוקר טוב עולם

ע ו פ ר ה

New member
בוקר טוב עולם

מה שלום כולם? אני אחרי צעידה של בוקר. יש ימים בהם אני צועדת ותוך כדי הליכה מתכננת את השבוע / השנה / הרצאה וכו'. היום צעדתי והרגשתי שאני צריכה להיות בשקט. כשצועדים בשקט ושמים לב לתחושת שיש בגוף או לרגשות שעולים ניתן לנהל איתם שיחה. לשאול מה המסר שהם רוצים להעביר? ואז צצות מחשבות (יש כאלה ששומעים קולות) ויש תשובות לשאלות. לדעתי הפרטית בלבד, תחושות ורגשות באים לומר לנו דברים. ופשוט צריך לשבת ולהקשיב. עשיתי את זה הבוקר בהליכה. יש אנשים שאולי הכתיבה כדי לקבל תשובות, תהיה להם קלה יותר. זו בעצם תחילתה של מודעות. באהבה עופרה

zahav2007

New member
את מזכירה לי ממש את מה שאני עוברת...

עם המטפלת שלי בהילינג. ממש לדבר עם הגוף,ולהקשיב לו כשהוא "צורח" ורוצה שיקשיבו לו. איזה כיף לך שאת עושה הליכה בבוקר ,הייתי מאוד רוצה לעשות,אבל אין זמן בבוקר,לפני העבודה. יום נפלא זהב

ע ו פ ר ה

New member
היי זהב

אני קמה ב 6.00 בבוקר ולפעמים לפני כדי ללכת בבוקר. בערבים אין לי כוח לצעוד. בערבים אני מציירת. באהבה עופרה

zahav2007

New member
הציור מדהיםםםםםם!!!../images/Emo41.gif

כל הכבוד לך! אני ממש מעריצה את צורת חייך... כמו שצריך! אני מעניקה לך בזאת...
אני גם מאוד רוצה לצייר ולהוציא את רגשותיי על הדף,אבל אין לי תנאים בבית הורי בעלי,וגם המוזה לא ממש יוצאת שם... אני מאוד הייתי רוצה גם לצעוד בבוקר כשנעים...אבל אמרתי לך:בעיה של זמן! וגם של עייפות!
טוב,ביי בינתיים זהב

zahav2007

New member
עופרה,אולי זה יעניין אותך...?!../images/Emo8.gif

http://www.e-mago.co.il/Editor/hagut-1805.htm "מציאותרפיה" זה נשמע מעניין... באהבה זהב

ע ו פ ר ה

New member
זה נראה מעניין

אבל בשבועות האחרונים אני קצת חסרת סבלנות לקרוא דברים ארוכים (חוץ מספרי קריאה כמובן). בכל מקרה תודה. באהבה עופרה

zahav2007

New member
גם אני ככה...חסרת סבלנות לדברים ארוכים!

אבל אני התחלתי לחזור לספרי קריאה. זה מאוד חשוב להעשיר את עצמנו! סופ"ש מקסים זהב

למעלה