בוקר טוב עולם

בוקר טוב עולם ../images/Emo20.gif

אני מצרפת שוב את הקובץ <מקווה שהפעם הוא קטן מספיק> בכל אופן אשמח לעזרה בעניין הניתוח המשך יום מופלא וקסום שושנת העמקים

הנה הלך לך ../images/Emo13.gif יקירתי הכתב שלך מאוד

מדבר אלי, אבל אני כרגיל אחכה שאחרים יגיבו קצת. וזאת ההזדמנות לפנות לגרפולוג האינטואיטיבי שלנו הידוע בכינויו הארוך אלפא משהו, לתוכנת האיש השניה בפורום, ביתא משהו (או להיפך ?
) ולכל התיקתקיות באשר הן. Love you all מיכל

לשושנה בין החוחים

יש לך כישורים בולטים בתחומים אדמיניסטרטיביים. את חריפה ונבונה, עצמאית ובוגרת באופן תפקודך ומסוגלת לראות תמונה כוללת. יסודית ואחראית מאד, אבל מתאימה יותר לתפקידים עם ראש גדול שבהם את אחראית על כל האופרציה, מאשר לעבודת צוות (את לא ממש סומכת על אחרים). יש לך כוח ונחישות לבצע דברים שהחלטת עליהם. מה שחסר לך כרגע זו תחושה של כיוון, ובלי כיוון ברור ותחושה שאת עושה דבר משמעותי, את נשארת ללא חשק וללא התלהבות לבצע דברים שנראים לך קטנים וחסרי משמעות. הבעיה עמוקה בהרבה מסתם התלבטות מקצועית, וקשורה להעדר איזון מסויים בין הצד החשיבתי והחוויתי. את חריפה ותכליתית מאד, אבל יש לך קושי כשזה מגיע לרגשות. מאד ביקורתית הן כלפי עצמך והן כלפי אחרים, עם דרישות גבוהות מעצמך שלא קל לספק אותם. לעומת זאת הצד החוויתי לא מפותח דיו,יש יבושת מסויימת שמבטלת כל התלהבות ע"י ביקורת עצמית מוגזמת. יש לך קושי לבטא את הנשיות שלך, והרבה יותר קל לך בדברים קונקרטיים מאשר ביצירת אינטימיות. הביקורתיות היתרה שלך מעקרת אותך ומנתקת אותך מן הרצונות העמוקים שלך,ונראה שחונכת באופן קפדני ונוקשה למדי. את משער שעברת תהליך של מרד כלפי סמכות - את עצמאית ואוטונומית ועם ביקורתיות חדה וגם עם עקשנות ויכולת לעמוד על שלך. אבל למעשה לא השתחררת עדיין מן המחנק הרגשי שאינה מאפשר לך ביטוי מלא ואותנטי של כישוריו ושל העוצמה שניחנת בה.

jean

New member
שלום לשושנת העמקים, הנה דעתי

קודם כל, אני מדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, ושאת עיקר ניסיוני אני צובר מאימון על כתבי ידם של אחרים. כמו כן אשמח לקבל כל תגובה על ניתוחי, ורצוי לקחת אותו לפי המגבלות התחביביות שלי
הדבר שבלט לי מכתב היד הוא האותיות הנמתחות. נראה שהאותיות שלך ממש "מתמתחות". זה מעיד על ציפיות גוברות ולא מוסברות. מעיין תקופה שעוברת עליך שאת בציפיה ודריכות שמשהו חשוב עומד לקרות, אם כי את לא מסוגלת להסביר לעצמך אותו. האותיות דומות שהן "הולכות על קצה האצבעות" כדי להתבונן מעט יותר טוב מעל גדר ההווה. את אדם מנומס, רשמי, נעים הליכות, תרבותי, משכיל, בעל אופטימיות טבעית. המשבר שאת חווה גם קשור לגיל. (קודם כל שתדעי ש-28 הוא אחד ממפרי המזל שלי, אחלא מספר. מילה של ז´אן). מהאותיות והרשמיות שלהן, וממבנה הה´ אני מסיק שטוב היה לו כל מקצוע שתעבדי בו יכלול אסתטיקה, קשר עם אנשים, עזרה לזולת, אוזן קשבת. מפסיכולוגיה וטיפול, ועד לקוסמטיקה והוראה. את צריכה קשר ישיר עם אנשים, שהוא רשמי וגומל לך. את אדם עם מחשבה מהירה, הרבה אינטואיציה בריאה. אני רואה בבסיס האותיות והצורה המלאה שלהן וה"יצוקה" שיש לך בטחון עצמי טוב ובריא ושתוכלי למצוא את הפתרון התעסוקתי שאת מחפשת. הוא די קרוב אליך, מעבר לפינה. את רק צריכה "להתכופף" כדי להביט בו.

היי ז´אן../images/Emo51.gif

על אף שאתה מגדיר את עצמך כחובב, ניתחת את כתב ידי בצורה טובה ועיניינית. כמו כן אני חייבת להודות שיש הרבה בדברך... ממש מדהים לגלות מה כתב היד אומר עלינו. אז..תודה רבה ואשמח לעוד תגובות מבאי החדר

astral tal

New member
דעה אינטואטיבית באופו טוטאלי

את דברי הקצרים כאן אני יאמר בהיסוס. אין לי שום ידע בגרפולוגייה וואט סו אוור, אבל אני יוצא מתוך הנחה שיש לי קליטה אינטואטיבית לכתבים. אשמח אם תגידי לי בסוף אם התחברת לדברים. קיי, את מרגישה כבר תקופה מה תחושה של בילבול ושל פיזור עצמי. נראה לי שההרגשה הזו מלווה אותך בשני מישורים שמשתלבים אחד בשני: את מרגישה חוסר חיבור לעצמך, חוסר מודעות עצמית אוליי משהו במידה מה, כזה שכאילו את משייטת על טייס אוטומוטי, ואז מתעוררת בהדרגה, כי את רואה שאת לא על הנתיב הנכון שאותו רצית כפי שייחלת לעצמך ושרצית שיהיה לך בחיים. ואז את שואלת, איפה אני הייתי בכל הסיפור הזה עד עכשיו... ומה עשיתי עד עכשיו ממה שרציתי לעשות... ואוליי נתת לדברים לקרות עד עכשיו באופן מסויים כי הרגשת גם עייפות משהו, וחוסר אנרגייה באופן כללי....שהתבטא בחיפופים על דברים, ולומר לעצמך שאת עושה אותם מתוך הכרח ולא בגלל שאת מקבלת מהם סיפוק והרגשה טובה... האותיות שלך זרוקות כזה כאילו את עצמך פשוט רוצה לזרוק את עצמך על המיטה, לשכב כזה על הגב, להשתחרר מכל העומס שסובב אותך מאספקטים שונים ודברים שאת צריכה לעשות... ולפעמים גם הדברים שאת צריכה לעשות ומתחילה אותם, את לא תמיד מסיימת, כי חוסר המוטיבצייה שהיה לך מלכתחילה, בסוף מסתייע גם בחוסר האנרגייה והרצון שלך להשקיע מאמץ אחרון ולסיים אותם, אז את פשוט נותנת לדברים לקרות ונותנת להם להתרחש....אומרת לעצמך, שיהיה, אפשר לעשות יותר מאוחר ואוליי גם אחר כך אני לא יעשה את זה, מה זה משנה עכשיו....וממשיכה נראה לי אוליי בסגנון הדיבור שלך, את מדברת לא תמיד בישר ולעניין, אלא בעיקולים כאלו ועקלקלות עד שאת מגיעה למטרה. או שאת מדברת ברמיזות כזה כל הזמן... האם את מנסה להסתתר כזה מעברך ? יותר נכון כזה להגן על עצמך מעברך ? מה דעתך על פנג-שוואי ? האופן שבו כתבת נראה לי כזה הרמוני וזורם, כזה מסודר ומעוצב ויש התאמה בין החלקים השונים, כמו כזה סידור של חלקים שיוצר את השלם....כל זה התקשר לי לפנג-שוואי משום מה מה שבטוח את צריכה עבודה שאת מעורבת בה ריגשית, ושאת מתקשרת אלייה עמוק בתוכך, משהו שמלהיב אותך ואת זורמת איתו ללא אילוץ, אך מצד שני גם לא גורם לך לשכוח את עצמך ושוב להתעורר מחדש אחר כך... משהו שמשאיר אותך בעניין וקצב תמידי, שינויים ולהט - אך במינון נכון שהכל יהיה הרמוני ולא מאולץ ושתתני בו ביטוי מעצמך. לא נראה לי אישית שאת מתאימה לפסיכולוגייה אוליי בתור עניין אישי והרחבת אופקים וכבסיס לדברים אחרים שאת יכולה להיות טובה בהם - אך לא להיות פסיכולוגית....כי נראה לי שאת מושפעת מידי מרגשות של אחרים ככה שאת תהיי מושפעת מהמטופלים שבאים אלייך וזה לא יהיה טוב בשבילך. לפחות לא כרגע, אבל בעתיד אוליי זה דווקא יהיה לך טוב, כי את נראית לי מישהו שמזה הולכת להחכים בקשר לחיים, ואת תרגישי שיש לך הרבה לתת מעצמך, ואז קטע של ייעוץ לאחרים יכול להתאים לך.... גם יש לך קסם אישי כזה שאת יכולה לשבות בו אחרים, כזה מין ניצוץ אך הוא קתצ דועך כשאת תחת עומס ולא מחוברת לעצמך כי כשאת לא מחוברת לעצמך אז את גם לא מחוברת וזורמת עם אחרים את נראה לי צריכה עבודה שנטאית במידה באופן כללי משהו שמשתלב טוב עם העולם הפנימי שלך תני לי פידבק Will you.... אסטראל

וואוו../images/Emo45.gif

קודם כל אני מורידה לך את הכובע על הסבלנות לכתוב כ"כ הרבה! תראה, קשה לי להתייחס לכל נקודה ונקודה אולי משום שאני צריכה לחשוב על זה.. אבל אני אשתדל
אז ככה, אני כן חשה שאני בתקופה קצת מבלבלת אבל למרות זאת אני מחוברת לעצמי, נכון אני לפעמים מעופפת אבל בד"כ אני מאוד מציאותית. נכון, אני לא בנתיב הנכון בחיים, וכן אני חסרת אנרגיה בזמן האחרון. והצחיק אותי שכתבת שאני מתחילה דברים ולא מסיימת...כ"כ נכון! (אבל יש דברים שאני בהחלט מסיימת). עכשיו, משהו שהקפיץ אותי, כתבת שאני לא מדברת לעניין - וזה בדיוק ההיפך ממני, תמיד מעירים לי שאני כזו עיניינית ככה שבזה טעית. פאנג-שוואי אממממ הרבה זמן אני רוצה ללמוד את הנושא...אולי עכשיו?? בגדול - האינטואיציה שלך בכלל לא רעה תמשיך ככה
מאחלת לך, למיכל ולכל השאר סופשבוע מדהים נפגש יום ראשון

Druyanizem

New member
איזה חמודה!!!!../images/Emo11.gif

מצטער שאין לי משהו מקצועי לומר... אבל החמודות קורנת מהכתב שלך! BOW TO THE DRUYANIZM

אריק!

New member
חברים ! הסבה מקצועית

לאור הנסיון שצברתי, והחיזוקים שקיבלתי עברתי לניתוח השמות התפוזיים של יקירינו. שושנה יקרה - כשמה כן היא: יפה, מצודדת, בא לקטוף אותך ולהריח מקרוב, אלא מה, התמקמה לה בעמקים כאילו שלא יראו, אולי יתקנאו ביופיה, ואולי אחת ולתמיד שיפסיקו להתייחס אליה כאל פרח, ויגיעו לעומקה ואיכויותיה המוכרות לה. מה נפגעה היא שושנתינו, וקצת דקרה, כאשר דימתה שדילגו עליה, כאילו שאיננה קיימת, ואיך חזרה באחת למוטב לאחר שטיפחנו אותה ב: שתי כפות דשן + כוס מים. האם היית פעם השושן היחיד של מישהו ונינטשת פגועה ומאוכזבת ?

אריקקקקקקק

חחחחחחחח הרגת אותי... מצחיק לגלות שגם לשם התפוזי שלי יש איזה שהיא משמעות אתה בסדר

איך נחמדות מכתב

אם אינך גרפולוג מקצועי? הכתב שלי השתנה , האם תסכימו לפרש אותו למרות הכרותכם המוקדמת איתי (אל תדאגי מיכל לקחתי את סירובך מראש)? עפיפון

למעלה