בוקר טוב, עבודה עם MYSQL

rozeyoter

New member
בוקר טוב, עבודה עם MYSQL

איפה אפשר לקבל על זה מידע אני צריך למשל: 1 לבצע העברת נתונים (תקופתית) מקובץ MDB ל MYSQL 2 להתחבר לייבא ולייצא נתונים מדף PHP לקובץ MYSQL תודה ובוקר טוב שוב.

Megapuzik

New member
בקשר לשאלה השנייה...

מזאת אומרת מדף php ?? הרי הנתונים הם בmySQL, לא בדף php, הוא רק מעבד את המידע, בכל מקרה, קובץ mySQL, התכוונת לdump ?

rozeyoter

New member
יש לי בעיה די מורכבת

1 לייבא נתונים מקובץ אקסס לקובץ MYSQL 2 לפני כן ליצור את הטבלאות המתאימות בקובץ MYSQL 3 לקרוא את הנתונים מהקובץ של MYSQL סעיף 2 הוא חד פעמי סעיף 1 הוא תקופתי סעיף 3 אמור להתבצע מקובץ PHP מצאתי קוד ב PHP-MANUEL לסעיף 3, כלומר לקריאת נתונים מקובץ MYSQL האמת שלא כ"כ הבנתי איפה מוגדר ה HOST שלו, כלומר איך יודע הPHP ללכת לאיפה... אבל סעיפים 1,2 אין לי בכלל מושג איך לגשת אליהם. ניסיתי באתר של MYSQL.COM וממש אין שם הסבר איך ליצור טבלאות להכניס ולהוציא נתונים וכו, בלי קשר לPHP אז למישהו יש תשובות? בברכה

rozeyoter

New member
ושאלה עוקפת MYSQL

יש אפשרות לעבוד עם קובץ MDB של אקסס? מ PHP? צריך לעשות משהו בשביל זה? השרת כנראה יהיה אפצי. מערכת ההפעלה, אין לי מושג.

lizard

New member
אפשר לעשות הכול

אבל תלוי בכמות המידע,משתמשים ועומס. כעקרון אני ממליץ לעבוד מול שרת DB. מיכה

lizard

New member
סליחה ?

הMANUAL של MYSQL ממש מקיף ומכיל את כל המידע שאתה צריך. באתר שלהם תמצא גם כל מיני CONVERTORS שדרכם תמיר את קובץ הACCESS לקובץ MYSQL בקשר לקוד עבודה מול הPHP, כנס לאתר של PHP.NET ותחפש מידע על MYSQL. אתה תקבל המון פקודות ופשוט תתחיל לקרוא עליהן. זה מאוד מאוד פשוט. אם תסתבך שלח לי מייל ואני אשלח לך קוד של קריאה,כתיבה ועדכון. מיכה

rozeyoter

New member
ראשית כל תודה

שנית בנוגע לעבודה מול PHP זה נכון יש חומר ב MNUEL אבל, וזה האבל הגדול, נכנסתי לאתר של MYSQL לא ממש מצאתי לא חומר על ממירים, מאקסס ? אכן יש שם? וגם בנוכע לתפעול התכנה, שרת, עצמו, לא מצאתי. נאמר לי שיש תוכנה SSH ואני צריך משהו חלונאי, כי בעוונותיי כי רבו, אני עובד על חלונות, ודרכה אפשר לדבר עם הMYSQL ליצור טבלאות, לראות מה יש שם וכו. אם ידוע לך על דרך נוספת לבצע את זה זה ממש יעזור כי ה SSH הזה הוא לא זנין לי... בברכה.

lizard

New member
דבר ראשון

מהההההההההההההההההההההההההההההההההה???? מה הקשר לSSH ???????!?!?!?!?!?!?!?!? תבין SSH זה (בין היתר) לקוח (או שרת) לSECURE SHELL לא קשוא לא צריך ואין אין אין כמו במבה. ככה, תוריד את הגרסה לחלונות של MYSQL. תלמד לתפעל אותה. האמת לא מכיר כי אני עובד עם יוניקס,שם זה קלי קלות. באתר של MYSQL יש כל מיני תוכנות תחת contrib software או משהו כזה. יש שם מלאנתאלפים ממירים (ותוכנות DUMP). תבחר אחד. אם אתה יודע לתכנת באקסס אפשר לעשות עוד כמה דברים מעניינים. בקשר לPHP, אתה יכול להיוריד מהאתר שלהם תוכנה שמכילה גם את הPHוגם שרת ווב. מיכה

rozeyoter

New member
אני מבין מה אתה אומר

אבל אי אפשר לתפעל את ה MYSQL זה בדיוק העניין "תלמד לתפעל אותה". אין תפעול. זה מה שאני שואל, איך מתפעלים את ה דם-סינג :) בברכה. :)

lizard

New member
אתה יודע SQL

בכלל ? לתפעל הכוונה לבנות טבלאות שאילתות וכדומה. להתקין יש MANUALS באתר של MYSQL.

lizard

New member
תודה פשוש מתוק מוצי קוצי

אז מה יש לדעת ? תתקין את הMYSQL ותשתמש בו. no big fucking deal. תאמין לי. תגיד איך יצא

rozeyoter

New member
טוב אני מקווה שלא נעלבת

התקנתי יש לי שם שני קבצי EXE בתוך התיקיה BIN אחד MYSQLMANAGER.EXE השני MYSQLADMIN.EXE הם פותחים לי חלונות שעושה רושם אמורים לאפשר כל מיני פעולות בעיקר ה ADMIN אני בדרך הנכונה? ומה עכשיו? תסביר לי דבר פשוט 1 לבנות טבלא + שדות 2 להכניס ערכים 3 לראות את זה... אפשרי?

lizard

New member
צריך להיות אפשרי

אין שום סיבה שלא. רק שאני לא מכיר את המערכת לחלונות. אתה צריך קליינט. תחפש winsql או משהו כזה טוב ? בנוסף תצטרך את הMyODBC. תתקין את זה ובעזרתו תשתמש בwinsql להתחבר לשרת (לא משנה שזה על אותו מחשב) זה אמור לעבוד לך, אם יש פה מישהו שמכיר דרך אחרת אז תשאל אותו. חוץ מזה,תשאל גם בפורום בסיסי נתונים. מיכה

Megapuzik

New member
זה מגיע עם קליאנט

לא מפואר בכלל, אבל בכל זאת. c:\mysql\bin\mysqlc.exe

למעלה