בוקר טוב מחיפה...
R reneg New member 27/9/01 #7 אז ככה... אני מתחבר דרך מקום העבודה... חברת היי טק... ושם כל ה PORTS של תוכנות דיבור\צאט\דברים חדשים חסומים כדי שלא יוכלו לפרוץ אליהם פנימה... אז חוץ מNETSCAPE וEXPLORER אני לא יכול להשתמש בכלום...
אז ככה... אני מתחבר דרך מקום העבודה... חברת היי טק... ושם כל ה PORTS של תוכנות דיבור\צאט\דברים חדשים חסומים כדי שלא יוכלו לפרוץ אליהם פנימה... אז חוץ מNETSCAPE וEXPLORER אני לא יכול להשתמש בכלום...
R reneg New member 27/9/01 #9 היי חמודה... ../images/Emo25.gif מה שלומך סקסית? אתמול כולכן עזבתן אותי לטובת הצאט...
G *g99 New member 27/9/01 #19 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא לא החברה.... לא צמה......... וחמהההההההההההההההההההה....
R reneg New member 27/9/01 #21 אבל את "קצת" רחוקה... למרות שאני יכול לקחת את האופנוע שלי , לשים עליו שלט שזה אופניים ולבוא...
G *g99 New member 27/9/01 #22 חחחחחחחחחחחחח רק שלא תישכח להביא בגדים להחלפה,המזגן שלי לא מסיר כתמים..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
G *g99 New member 27/9/01 #26 להזכירך.... לא כל בחורה שאיתה היית ירדה לך .... אמת? ולא תמיד זה בגללך... נכון? }{