בוקר טוב - מה עושים היום ? תשעה באב

בוקר טוב - מה עושים היום ? תשעה באב

אין מוזיקה ואני כבר מתגעגעת לצלילים כורדים צ'ופי ושכאני עוד כמה ימים ונחזור לשמחת חיים ושכך ישאר עלינו אמן היום יום יש לי יום ארוך במיוחד מתחילה לעבוד בתשע בבוקר ועד חמש וחצי בערב בערב אני עושה צעדים עם מניה - מה זה ? בחיים שלנו אנחנו עושים הרגלים ולפעמים לוקחים מאיתנו כובד ותופסים מקום רחב ומגביל לימוד הצעדים - סוג של התפתחות רוחנית מעשית וסדנאות חוויתיות....... אנחנו לומדים להכניס לחיים יותר משמעות ואיכות לדברים שאנחנו אוהבים לעשות ומדחיקים אותם נותנים צ'אנס להתפתח בחיים לדוגמה הרגלי עישון - כמה זמן מבוזבז זה לוקח מאיתנו ? עישון זה סוג של התמתכרות - נשים שעברו תהליך כזה עם מניה הצליחו להגמל מעישון,וגילו כמה זמן פנוי נותר להם עכשיו מה עושים עם הזמן שלא יתבזבז ? יש נשים שבגיל 45 ומעלה פתאום נפתח להם ערוץ חדש והתחילו לילמוד ולעשות דברים שאוהבות לא רק הרגלי עישון - כמו ישיבה מול מחשב - אכילה כפיתית שגורמת להשמנה וכו' וכו' לומדים איך לעשות גבולות בחיים שלנו ולאמר לא - כמו לבוס שרוצה להשאיר אותנו שעות נוספות בעבודה וממש לא בא לנו להשאר בעבודה ובמקום הזמן הזה היה מתחשק לנו לעשות דברים אחרים בסדנה יש פעולות וסדנאות - כמו רכיבה על סוסים,מלאכת יד,בישול ואפיה עם שפים וקונדיטוריות,תפירה,יוגה,פעילות גופנית,תזונה נכונה,קוסמטיקה,סטיליסטיות והתאמה בלבוש וכו' וכו' הסדנה מיועדת לנשים בלבד שכול החיים הקדישו את הזמן לבית ולמשפחה,בעבודה,ולעצמם כלום כול המדריכות בקבוצה הן נשים אצלי יש שינוי בחיים אני עושה את מה שאני אוהבת לעשות הורדתי מהמשקל
שמונה קילו אני עושה ספורט כול יום מחכה להגיע לשלב שאגמל מסיגריות איכס מריח לא טוב על נשים והכי הכי לרכב על סוסים שזה חלום חיי - הגעתי לתוכנית בגלל ששמעתי שיש אופציה כזאת וזה הדליק אותי מאוד אז זה נכון שהחיים לא נגמרים בגיל 45 והם רק מתחילים יום טוב ומבורך ומלא בעשיה

hemiitz

New member
כול הכבוד ,העיקר זה להיפטר מהסיגריות../images/Emo8.gif

המחרוזת כורדית ששלחתי

יש לשמוע עד הסוף שירים שאנו מכירים מאוד יפה לראות ולהתרגש תהנו

תגידו לי אם הם כורדים

כי אניי שומע שהם מדברים דומה למשל באבי אבא ברוני בן שלי משהו כזה

שבת שלום מלך הכורדים - הופה על הקמבק לפורום

תודה רבה על הקישורים בע"ה אחרי תשעה באב אני אפתח אותם

למעלה