בוקר טוב= מה הקשר ?
S SophieT New member 20/5/04 #5 אממממ.... הראשונה היא ברברלה (ג'ין פונדה? איזו פונדה אחרת?) בשני אני מזהה את קתרין הפבורן.... אולי עם פיטר פונדה? והשלישי זה פריסילה מלכת המדבר (אין שם פונדה, למיטב ידיעתי) - אולי הם מתעמלים לפי הקלטות של ג'ין פונדה? הבוקר, כולי תימהון.
אממממ.... הראשונה היא ברברלה (ג'ין פונדה? איזו פונדה אחרת?) בשני אני מזהה את קתרין הפבורן.... אולי עם פיטר פונדה? והשלישי זה פריסילה מלכת המדבר (אין שם פונדה, למיטב ידיעתי) - אולי הם מתעמלים לפי הקלטות של ג'ין פונדה? הבוקר, כולי תימהון.
נ נירהמ1 New member 20/5/04 #10 אכן קתרין הפבורן - אבל עם המפרי בוגארט (בוגי). נדמה לי שהסרט הוא "זכרונות מאפריקה" - אבל לא בטוחה. הראשון הוא אכן ברברלה.
אכן קתרין הפבורן - אבל עם המפרי בוגארט (בוגי). נדמה לי שהסרט הוא "זכרונות מאפריקה" - אבל לא בטוחה. הראשון הוא אכן ברברלה.
נ נירהמ1 New member 20/5/04 #11 אופס - והשלישי אכן "פריסילה מלכת המדבר". אבל כמובן התשובה שלי היא חלקית בלעדי הקשר בין שלוש התמונות.
א אורקה New member 20/5/04 #6 מנסה את כוחי 1.כפי שנאמר באראבלה-ג'יין פונדה 2. קתרין הפבורן ששיחקה עם הנרי פונדה (האב של...) באגם המוזהב. 3.פרסיליה נסיכת המדבר עם פיטר פונדה (האח של...)
מנסה את כוחי 1.כפי שנאמר באראבלה-ג'יין פונדה 2. קתרין הפבורן ששיחקה עם הנרי פונדה (האב של...) באגם המוזהב. 3.פרסיליה נסיכת המדבר עם פיטר פונדה (האח של...)
א אורקה New member 20/5/04 #8 תוספת קטנה... באגם המוזהב שיחקה לצידה של קתרין הפבורן והנרי פונדה, גם ביתו גיין פונדה (מס' 1).
O ooopsi New member 20/5/04 #7 כולן מלכות../images/Emo47.gif מלכת הגלקסיה (ברברלה) מלכת אפריקה (קתרין הפבורן הגדולה מכולן) מלכת המדבר (פרסיליה)
כולן מלכות../images/Emo47.gif מלכת הגלקסיה (ברברלה) מלכת אפריקה (קתרין הפבורן הגדולה מכולן) מלכת המדבר (פרסיליה)
ד דר קיינס New member 21/5/04 #12 ממש מדהים- יש זוכה-אכן הכל מלכות לאור המחאה על דלות הפרסים(ביצי קינדר או כתרים) כעת אין פרסים, אלא תעודות ההערכה בלבד.
ממש מדהים- יש זוכה-אכן הכל מלכות לאור המחאה על דלות הפרסים(ביצי קינדר או כתרים) כעת אין פרסים, אלא תעודות ההערכה בלבד.