בוקר טוב לתקוות

בוקר טוב לתקוות

תעוררתי, פקחתי עין לתחילת שבוע שהוא ערב חג וואלה, ראיתי, לא שונה היום חוץ מהאוכל , שאני אמור להכין, לארוח הערב אז ייאלה יש להכים לעטקס, מקמח מצה, כאלה עבים, שהילדים מתים על זה מאכלי סבתא להזכיר לנכדים ונמצא משהו ךהביא להם כקינוח ייאלה ננסה שיהיה שבוע טוב , ערב חג נפלא ויום טוב

יום ראשון לשבוע חדש

שמתחיל מייד בערב חג נה נני נננ נה נה
המלאכה מרובה ויש לגשת לעבודה מייד, יש להכין את ארוחת הערב, לפזר פרחים, להכין תופינים ולנוח על הרסל כמה שרוצים
שיהיה שבוע נפלא לה וחג שמח רק טוב!!!

ברק 188

New member
למה להתלונן גחלולה והתקוות חג שמח לנו...

מצות מצוות נקיון טיולים פקקים אורחים קניות נו מאמת חג כזה רק לעם הנבחר יש חג שמח פורומ'קה ונמשיך ונחכה כבר לחג הבא עלינו לטובה . לקראת הקיץ ההולך וקרב אפשר לההציע לכם עוד שיר כשיר... באו יחדיו נמתח את מפרשי הזהב .

alondli

New member
יופי של ציור..../images/Emo45.gif הנושא מוכר..../images/Emo8.gif

..ולגבי החג..השנה הרגשתי שהוא ..די עבר לי ליד, אומנם הייתה "ה" ארוחה הגדולה, המשפחתית, הדשנה, הרועשת..
עמדתי פעמיים בפקקי תנועה הכרחיים בגוש דן..
נסענו פה חזרנו משם.. הפלגה- שתיים, כייפיות, כרגיל..
אבל לא הרגשתי שעשיתי משהו..יוצא דופן או מיוחד או חגיגי במיוחד..
ועתה אני במשמרת, האף מטפטף, אז כנראה ..כבר אחכה לחג הבא..
חג שמח לכולם

ניקו 45

New member
רוצה לשתף ולספר לך שושק'ה אודות קיפוד../images/Emo211.gif

כן , אודות בע"ח חדש במחוזותנו הכפריים אשר דומה ולא זהה לקיפוד בעל כמה עשרות קוצים עם שוקולד . מבולבלת שושק'ה ? תיכף תביני : ביום חמישי האחרון היינו בנסיעה "מבצעית" והתקבלה שיחת פון מ"שליח" המבשר לנו שהוא בדרך אלי הביתה כשברשותו משלוח מאוד מיוחד ובעל מראה מאוד מוזר ודוקרני עבור זוגתי שתחיה . דוקרני ? לזוגתי ? מוזר ? נו טוב ... מיד הכנתי נפשית ופיסית בכוננות על את אחי אשר הינו קצין חבלה במקצועו . ואני ... שובר ת'ראש ... מי ולמי יש עניין לשלוח לזוגתי שתחיה "מטען" דוקרני אממממ .... אני יודע שהיא עובדת ונותנת שרות מקצועי לתושבי ה"מגזר" אבל ... אממממוזר כל הסיפור הנ"ל . האצנו פעמנו אל עבר מעוננו ...מגרד לי בכפות הידיים .... מה זה אומר ? מה זה משדר ? הגענו ! האצתי פעמי אל הבית ושם ...הוא מונח ככה מול הפרצוף המסוקרן/מודאג שלי . בעדינות הרחתי ת'משלוח ולהפתעתי הרחתי ריח צפורנים בתיבול ריח וניחוח של ... קפוצ'ינו . וואוווווווו זה ריח שבא להטעות אותי כהוגן ! הן אני מכיר מקרוב את ניחוח ובשמת פרח הצפורן כי גידלתי שכמותו באלפיםםםם רבים בילדותי . ואת ריח הקפוצ'ינו אפילו טטרן היה מסוגל להריח . אז ככה ...בעדינות מירבית קילפתי ת'עטיפת הצלופן עד שנחשף לפני מראה מוזר מארץ המוזרויות : גוף/מבנה בעל צורה קיפודית אשר ממנו "צומחים" עשרות קנים דקים וקוצניים אשר בקודקודם הקוצני תקוע ...כדור שוקולד עטוף צלופן ובטעם קפוצ'ינו . ובינות לקנים הקוצניים פורחים כך וכך ועוד כמה פרחי צפורן לבנים . ובאם אתאר בקצרה ובצמד מילים את ה"יצור" הנ"ל אזי בהחלט עונה לתאור : קיפוד שוקולדה . מיד שידרתי אותות הרגעה ואיפשרתי לזוגתי שתחיה להתקרב ואף בטוב לבי הצעתי לה כדור צ'וקולטה אחד ויחיד וכן פרח צפורן אחד ויחיד . נכון שאני בחור טוב ובעל לב נדיב שושק'ה ??? ומה אגיד לך ? עד לרגע זה אני אוכל ובולס כדורי צ'וקולטה בטעם קפוצ'ינו ועדיין ה"קיפוד" מלא והדור בקוציו . חג שמח טעים ומתוק לך .

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני לא מבינה מהסיפור הזה דבר אחד: הקיפוד היה עבור זוגתך מה אתה דוחף ידיים הא???
חחחחח ננה נני נננה נה אין כמו הפתעות כאלה, ואללה מקווה שהקפוצ'ינו טעים לך
והשיר נהדר
ד.א. רוצה סוכייה??
רק טוב!!!

itaf10

New member
גחליל, את לא צודקת

לדעתי ניקו בעל טוב, רצה לטעום קודם שאשתו חס וחלולה יקרה לה משו והוא ישאר לבדדדדדדדד, חס וחלילה חס ושלום...חחח אולי לא יהיה טעים ו\או משהו אחר....הבנת את זה גחליל? רק אחרי שהוא טעם, אכל לשובע השאיר כמה פירורים מהקיפוד הקוצני והשוקולטה ליקק ונתן לאישתתו שתהנה ממה שנותר
חג שמח לכם פרומק'ה מחר בערב מוזמנת לחגיגת המימונה... אצל כבוד ראש העיר, ובראשונה אצל חברתי הטובה.

אמ ית ית

New member
אז את חשובה איטף, אפשר להצטופף../images/Emo3.gif

בחברתך? ראש העיר מארגן ביתי פתוח למימונה וכל בר בי רב מוזמן אליו. גם אני אהייה שם.

ברק 188

New member
קיפוד מעולה לכם ניקו'לה ממש נשמע מעולה

תלקק...תלקק...מי שאוכל לבד...-... לבד
בינתיים אנחנו מלקקים ת'לב ואת אל תתעלב תמשיך לאכול תתלהב תשמין מנחת ... למה מה קרה לא כול יום נתכבד בכיבוד קיפוד שוקולטה תן...תן לנו בכפיים יוצא לנו הריר בין השפתיים .

paloma blanca

New member
סליחה ? ../images/Emo46.gif

ככה שוכחים את החברים ??? אני מוכנה להקריב את חיכי עבור קוצן בטעם שוקולדה
הכי חשוב, מי השולח כבר יודעים ?
חג שמח לבית התקוות

../images/Emo6.gif ניקו,זה השי הכי מתוק ריחני הדרמטי ששמעתי,

ככה ככה מתחו ושיגעו לך ת'צורה עד שהגעת למתוק הקפוצייני המטריף שהתמוסס לך בפה עלה לראש ומשם שלח לך זרמי עונג לכל נימי הדם,, בסבבה,,,,, אחי,,,,,,,,

ניקו 45

New member
אהההה ובדיוק שושק'ה../images/Emo6.gif../images/Emo211.gif

אחחחחחחחח שירבו (חברותי) ושכמותן בישראל . אמן .

תודה, איזה כיף

להתארח עם המשפחה, זה כיף לא קטן הזדמנות לראות את כל המשפחה אתה יודע משפחה של אשכנזים, מה הגודל? כולה משפחה שנכנסת בדירה אז שלא נשמח?

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif השיר שלי לבוקר הזה../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

לפני שאני יוצאת לטיסה קצרה לאסוף טיפה צוף טרי לחג משהו שבחרתי להיום שיהיה יום מאושר רק טוב!!!

גחלילית, פעם שאלו אותי מה

הגודל ואלה , אצלם "הגודל לא קובע" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמרתי אההההההההההההההה נכנסים לשרותים, אז עם הרגל מכבים האור בשירותים אבל הלב רחב מכיל את כולם

חבר'ס,אין כמו לאכול לשתות וללקק מתוק בצוותא,

שיהי לכם חג שמח
ומתוק
לחיים

למעלה