בוקר טוב לפני שלושה שבועות אשתי פתחה נגדי בהליכי גירושין

yairnatty

New member
בוקר טוב לפני שלושה שבועות אשתי פתחה נגדי בהליכי גירושין

ועל הדרך עיקלה סגרה לי את כל החסכונות שלנו , העורך דין שלה בינתיים שם לי עיקול על דירה שיש לי להשקעה ועל החצי דירה שאני ואשתי גרים בה , על הדרך הוא הגיש תביעה למזונות זמניים למרות שאני עדיין גר עם אשתי באותה דירה ומשתתף בהוצאות , מה עליי לעשות ? כרגע עדיין אין לי עורך דין כי אין לי כסף אבל מה לעשות עד שיהיה לי עורך דין ?

tovid

New member
לשאלתך

שלום לך,

כמגשר אני נגד מלחמות, אני חושב שזה גם לא נכון ולבסוף כולם מפסידים. עורכי דין יציעו לך לצאת למלחמה, אני מציע לך לבחור בדרך השלום.
נסה להציע לאשתך גישור, אם היא תסכים ללכת בדרך השפויה של גישור אני מאמין שכל הצעדים שננקטו יוקפאו. אם זה לא יצלח אז אין לך ברירה אלא לפנות לעורך דין.

בהצלחה,
טובי דנון - מגשר.

לפנות לייעוץ משפטי

שלום רב,

קשה לענות על שאלתך מבלי לדעת את כל העובדות הרלבנטיות. כמו כן אתה ודאי מבין שלא ניתן לתת ייעוץ משפטי במסגרת של התכתבות בפורום. מאוד מומלץ שתפנה לייעוץ משפטי אפילו ראשוני וכן שתשיג לעצמך ייצוג.
אוכל רק לומר שבאופן כללי, עיקולים זמניים זה דבר מקובל בהליכי גירושין. לגבי מזונות זמניים, אם אתם עדיין גרים ביחד ואתה ממשיך ומשלם עבור הוצאות הבית והילדים כפי שהיה קודם, עקרונית אין הצדקה לפסיקת מזונות זמניים, אך חייבים להעלות את הטענות בצורה נכונה ומסודרת בפני בית המשפט.

שילה1

New member
אני-רק שאלה.האם לאור חהוק החדש לא אמורה היתה הגברת

לפנות קודם להגשת העיקולים ,התביעותמ וכל ההפחדות-בבקשה לישוב סכסוך ?

למעלה