בוקר טוב למשקימים
ע עמנואלה ברזאני New member 14/8/11 #3 בוקר טוב פורום נא להתעורר - יש לחמה סמוחטה עם צ'אי ומוזיקה כורדית שקטה כמה נפלא לפתוח את הבוקר של יטום ראשון בשבוע שיהיה שבוע נפלא - שיחלוף מעלינו בשלום
בוקר טוב פורום נא להתעורר - יש לחמה סמוחטה עם צ'אי ומוזיקה כורדית שקטה כמה נפלא לפתוח את הבוקר של יטום ראשון בשבוע שיהיה שבוע נפלא - שיחלוף מעלינו בשלום
ב בתיה דורון New member 14/8/11 #4 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif חימי, אידיו השכמת מוקדם - בוקר אור
H hemiitz New member 14/8/11 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
O o l i v i a New member 14/8/11 #6 בוקר אור ושבוע טוב לכולם../images/Emo140.gif כיף לראות את כולם כאן ואני מבינה שאריה חזר ממסעו.... טוב שכך. הלחם היה אתמול יום חדש היום שבוע חדש, שאלה לי מהם העוגות של הכורדים?
בוקר אור ושבוע טוב לכולם../images/Emo140.gif כיף לראות את כולם כאן ואני מבינה שאריה חזר ממסעו.... טוב שכך. הלחם היה אתמול יום חדש היום שבוע חדש, שאלה לי מהם העוגות של הכורדים?
K KURDI10 New member 14/8/11 #8 אוליביה לא פהמלי מא כתובלך איתלך תרגום ? הלחם היה אתמול יום חדש היום שבוע חדש,