נצל"ש: פינת הראש החלוד של שמש !!!
(נא לקרוא כמו דן כנר !) שלום לכולם, בוקר טוב ולהתראות. שוב אנחנו בפינת הראש החלוד של שמש, שלא עוזר לו לא חוטר, לא WD-40, ואף לא מלטשת 500W של מקיטה. היום בשש בבוקר, אחרי ששמענו בשעה מוזרה זו את שירו הנהדר של TACO "תשים את זה על הריץ" (מישהו אמר ריבי גדות ברשת גימל ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח - אויש, אני דומע... זה מזכיר לי בדיחה עם זקן על דוד לוי, שכל הזמן רץ עם המשקאות לגג, כי אמרו לו שהם on the house...), נזכרנו בשיר אחר, מעט דומה, אם כי פחות קצבי ורך יותר (האם אפשר יותר רך מ TACO, ישאל הקורא הממוצע ? אפשר אכן ואכן. אין גבול לדביקות...). ובכן, השיר הוא אולי סבנטיז, אבל כמעט בטוח אייטיז. שיר רגוע ששר גבר אחד או יותר (עניין זה היה תחת בחינה מחודשת באותם ימים, עיין ערך "מועדון תרבות"/לימל/סאמרוויל האליל/והסולן של "בלו זו" ששר יותר גבוה מהאשה ששרה איתו את השיר הבלתי נשכח (והיחידי עד כה) - "תבכה, ילד, תבכה" (בארץ שונה שמו ל: "תשתוק, ילד, תשתוק, פעם אחרונה שאני לוקחת אותך לקניון...") ומקצת מהמילים בפזמון שהצלחנו לגרד מהאונה השאמלית העומדת במצב של ריקבון מתקדם, הן: I can´t just... losing you no matter what i try to do ...life...i gonna do... (break) loving you pam-pam-pam-pam חן חן לפותרים נכונה, אשר יזוכו בחולצה ותקליט מקוריים של כוורת משנת 1973 - כולל השימוש השוטף מאז. ואם יורשה לי לנצל פינתי זו, כדי לעזור לאדם נוסף (אחוות החלודים), לא יהיה מאושר ממני. הנה ההודעה. יום טוב לכולם, ותזכו למצוות.