בוקר טוב לכ-ו-ל-ם

turrican

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

היי טורה , השגת אותי על הבוקר.. בוקר טוב לכולם ולכל הפורומיסטים של הבוקר Tofit,אלפא 80,אלאדין (היום תופיע?),
27,טל-יה,אורי וכל מי שמבליח . אז בוקר טוב ושיהיה לנו יום שקט במדינה.

שמש27

New member
נצל"ש: פינת הראש החלוד של שמש !!!

(נא לקרוא כמו דן כנר !) שלום לכולם, בוקר טוב ולהתראות. שוב אנחנו בפינת הראש החלוד של שמש, שלא עוזר לו לא חוטר, לא WD-40, ואף לא מלטשת 500W של מקיטה. היום בשש בבוקר, אחרי ששמענו בשעה מוזרה זו את שירו הנהדר של TACO "תשים את זה על הריץ" (מישהו אמר ריבי גדות ברשת גימל ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח - אויש, אני דומע... זה מזכיר לי בדיחה עם זקן על דוד לוי, שכל הזמן רץ עם המשקאות לגג, כי אמרו לו שהם on the house...), נזכרנו בשיר אחר, מעט דומה, אם כי פחות קצבי ורך יותר (האם אפשר יותר רך מ TACO, ישאל הקורא הממוצע ? אפשר אכן ואכן. אין גבול לדביקות...). ובכן, השיר הוא אולי סבנטיז, אבל כמעט בטוח אייטיז. שיר רגוע ששר גבר אחד או יותר (עניין זה היה תחת בחינה מחודשת באותם ימים, עיין ערך "מועדון תרבות"/לימל/סאמרוויל האליל/והסולן של "בלו זו" ששר יותר גבוה מהאשה ששרה איתו את השיר הבלתי נשכח (והיחידי עד כה) - "תבכה, ילד, תבכה" (בארץ שונה שמו ל: "תשתוק, ילד, תשתוק, פעם אחרונה שאני לוקחת אותך לקניון...") ומקצת מהמילים בפזמון שהצלחנו לגרד מהאונה השאמלית העומדת במצב של ריקבון מתקדם, הן: I can´t just... losing you no matter what i try to do ...life...i gonna do... (break) loving you pam-pam-pam-pam חן חן לפותרים נכונה, אשר יזוכו בחולצה ותקליט מקוריים של כוורת משנת 1973 - כולל השימוש השוטף מאז. ואם יורשה לי לנצל פינתי זו, כדי לעזור לאדם נוסף (אחוות החלודים), לא יהיה מאושר ממני. הנה ההודעה. יום טוב לכולם, ותזכו למצוות.

alpha80

New member
יש.............

can´t get use to losing you - the beat למרות שבמקור זה לא שלהם אבל זה היה בלהיט שלהם ב 1980

alpha80

New member
קבל את המילים

Can´t get used to losing you can´t get used to losing you Guess there´s no use in hangin´ ´round Guess I´ll get dressed and do the town I´ll find a crowded avenue Though it will seem empty without you I can´t get used to losing you No matter what I try to do Gonna spend my whole life through Loving you Don´t love some girl I used to know After I heard her say, "Hello." Couldn´t think of anything to say Since you´re gone it happens every day I can´t get used to losing you No matter what I try to do Gonna spend my whole life through Loving you (Saxaphone solo) I can´t get used to losing you No matter what I try to do Gonna spend my whole life through Loving you Can´t get used to losing you No matter what I try to do Gonna spend my whole life through Loving you I´ll find some party wait and see Who am I kidding, only me Cuz no one else could take your place Guess that I am just a hopeless case I can´t get used to losing you No matter what I try to do Gonna spend my whole life through Loving you Can´t get used to losing you No matter what I try to do Gonna spend my whole life through Loving you

alpha80

New member
אם אני לא טועה -

המקור הוא של אנדי וויליאמס מתחילת שנות ה 60

שמש27

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif

איזה יופי ! ידעתי שיש על מי לסמוך... ועד לפינה הבאה - ארי ודרצ´י !

שמש27

New member
תגיד לי אלאדין,

אתה באמת עושה תורנות-פורום עם אלפא ? יום הוא יום אתה ?
(אין לך תשובות לפינת הראש החלוד במקרה ?)

האמת? זה רעיון לגמרי לא רע

בתנאי שאלפא יעשה גם החלפת תורנויות איתי בכל שאר הדברים שאני עושה כל יום (וצר לי, אין לי ידע לגבי פינת הראש החלוד של היום)

alpha80

New member
אני לא פה.

אני ישן כדי שבלילה יהיה לי כוח להופעה של דפשמוד ולמסיבת העיתונאים.

tofit

New member
אז לילה טוב לך

ובכלל בתור בנאדם ישן , אתה מגיב לא רע לסביבה :)

alpha80

New member
הבעיה היא

שאני חייב להגיב לראש החלוד של שמש, אחרת תהיה בעיה לתקן חלודה מצטברת. עדיף לטפל מיד כשהיא מתחילה.

tofit

New member
כן יש בזה מן האמת

אצלי לדוגמא זה כבר 80% חלודה אבל מאז שהגעתי לפורום חלה נסיגה, והכל בזכותכם

turrican

New member
חהחה..גדול

אבל מקווה ששמש 27 יקבל זאת בהומור...הכול מאהבה תגיד זה הגריז למנועים ימיים או משהו כזה? איך קראו לשמן הזה בצבא?

אני זוכר את זה מהטירונית שלי

זה היה השמן לניקוי הרובה - פחית קטנה עם צינורית כדי להגיע לאזורים הארוגניים של הכלי. מעולם כלי הנשק שלי לא היה כל כך חלקלק כמו אז. וברור שהכל ברוח טובה, וחס ושלום ללא כל כוונה לפגוע באף אחד.

שמש27

New member
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

אמרתי לכם - עם מלטשת לא הלך !!! ואלפא - אתה מתכוון לDVD, נכון, או שאתה יודע משהו שאנחנו לא, ואני כבר מתחיל לרעוד בכל הגוף ?

למעלה