בוקר טוב לכן

לולי72

New member
בוקר טוב לכן

יש לי שאלה - אני חודשיים אחרי לפרסקופיה, ושלושום קיבלתי מחזור בפעם השלישית (הפעם הראשונה הייתה יומיים אחרי הניתוח, פעם שניה בפברואר ושלשום) ומאתמול בערב חזרו הכאבים המוכרים :(, אמנם עדיין לא כאבי תופת, אבל כואב. ובגלל שמאז הניתוח אני בלי גלולות (לקחתי גלולות שבועיים לפני הניתוח ולפני כן לא לקחתי כלום) כי אני רוצה להיכנס להריון אז אני מפחדת שאולי בחודש הבא יהיו לי כאבים נוראיים יותר. מה עושים? להתחיל לקחת גלולות? אני כבר שלחתי הפנייה ליחידת פריון בעפולה ואני מחכה שיזמינו אותי לתור ולשיחה (וגם שיחה עם מנהל מחלקת נשים שאליו הגיע מכתב התלונה שלי). חוץ מזה שהיום נחת עלי חופש בלתי צפוי - עובדי המדינה שובתים - אז הולכת לפנק את עצמי קצת.

בוקר טוב

לא אמרו לך לקחת גלולות ברצף? את אחרי ניתוח אני חושבת שכדאי להמתין קצת לפני שמתחילים את הטיפולים ועד שתקבלי את כל האישורים תמשיכי עם גלולות. וכמובן תתיעצי עם הרופא שלך. תהני ביום החופש ותתפנקי כמו שצריך

ר ו מ י ה

New member
הי לולי

שלושה מחזורים בחודשים לא יכולים להיות מתכון טוב. בד"כ, אלא אם נאמר אחרת, מומלץ להיות בדיכוי לאחר הניתוח וזאת כדי שתוצאותיו ישמרו. לגבי החופש-הפכתי

לולי72

New member
רומיה, זק עוד שאלה קטנה

יש לי כבר שלושה ימים כאבים בצד ולא לקחתי שום משככי כאבים אבל אתמול התחלתי לקחת גלולות ומחכה לתור ליחידת פוריות שבטח תהיה כבר לאחר פסח. שאלתי היא האם הכאבים מרמזים על עוד הדבקות חדשה
???? ואם אני אגיע ליחידה להפריה בסופו של דבר לא אצטרך לעשות עוד לפרסקופיה לפני שיתחילו לעשות לי טיפולים?

היי

הכאבים לא בהכרח מעידים על עוד הדבקות אבל כדאי להיות עירניים כמה הם חדים והיכן? התחלת לקחת גלולות תני להם להיכנס לתפקיד. את אחרי לפרסקופיה אחת לא יעשו עוד אחת אלא אם כן המוקדים השתוללו אצלך תוך חודשיים וקשה לי להאמין שזה כך. תהיי רגועה שמי לב לכאבים חג נפלא מתקרב תחגגי ותהני ממנו

למעלה