בוקר טוב לכן

רגב ת

New member
בוקר טוב לכן

היה לי סוף שבוע מעייף אבל לפחות הצלחתי להרגיל את הקטנה לישון במיטה שלה ולא להצמד אלי סוף סוף יש לי אוויר נתחיל בעוגיות הגרנולה שיצאו טעימות שאפילו הבת שלי הגדולה בת 6 אכלה אותן חופשי כל השישי שבת וביקשה שאכין עוד אז למרות שמצב רוחי ממשיך לצנוח רציתי לשאול אתכן מה המשמעות של הממתיק המלאכותי(אני יודעת שהוא מיועד בעיקר לחולי סכרת ואדם שרוצה פחות קלוריות ומשתמש בממתיק זה גורם לצרוך יותר כך שלא משנה עם ממתיקים עם סוכר או ממתיק האם ידוע לכן על הנושא?

לילית462

New member
אני משתמשת בסוכרלייט, שזה לא מלאכותי

אני לא נוגעת בכל התחליפים המלאכותיים הסינטטים (סוכרזית למינהם) מעדיפה את הכפית וחצי סוכר בקפה מאשר את הרעל הזה. הדיאטנית שלי שכנעה אותי לעבור לסוכרלייט / /סוכרדייט שזה תחליף על בסיס סוכר. הסוכר עובר מניפולציה, מוסיפים לו עוד מולקולה למבנה (אין לי מושג איך הם עושים את זה) כך שזה עדיין סוכר רק שהוא יותר מתוק והוא לא נספג בגוף - כך שאין לו קלוריות בעצם. אני לא יכולה להגיד לך שאחרי שנים של שימוש בתחליפים, שאני צריכה 'יותר מתוק' אם כבר אז להיפך. למשל לא מסוגלת לשתות קולה - כל כך מתוק לי, רק דיאט...

רגב ת

New member
תודה לילית

כנראה שאת העוגיות גרנולה נעשה גם עם סוכר(הילדה התלהבה) וגם עם סוכר לייט בשביל האמא שהתלהבה

יעל י

New member
סוכרלייט הכי מומלץ לדברי הדיאט' שלי...

ואני נותנת להם את העוגיות עם הסוכרזית. מכמה עוגיות לא יקרה כלום... דרך אגב,במקום 4 כפות דבש שמתי 2 ו 2 סוכר חום , מוריד עוד את הקלוריות....

למעלה