בוקר טוב לכם

בוקר טוב לכם

לי לא. למה? כי היה לי ערב חרא חרא חרא חרא ואם לתמצת אז היה לי ערב חרא. ת´אמת? אני קצת נבוכה לספר כי שבוע הבא מסירים את המסכות ואולי אני אגיע אז אני לא יודעת אם אני מסוגלת. לא משנה. בעצם זה כן משנה אבל נראה.... בכל אופן הערב שלי התחלק לחרא משני סוגים - 1. החרא שאני לא יכולה לספר עליו או יותר נכון יכולה אבל נבוכה. 2. הכאבים בחזה חזרו לי ובגדול ואני דיי מפחדת... הילה - מחכה לשעה שמונה וחצי להתקשר לרופאה שלה. נ.ב. - נמאס לי קיבינימאט מהכאבים האלה.

ofro98

New member
נבוכה ?../images/Emo140.gif

רסיסים הרי בדיוק עבור זה אנו פה (נכון שאני פחות פעיל אבל מנסה) והכאבים....טיפול והכל יעבור

מאוד נבוכה

כי שבוע הבא נפגשים. אולי אני אגיע... עוד לא החלטתי באופן סופי. וזה מביך. הכאבים? אני בטיפול כבר חודש. נשבר לי. ו... תודה. :)

קודם כל תרגעי..

נסי להרגיע את הגוף.. הלחץ הזה לא עוזר! הדבר החרא הראשון כנראה הביא את החרא השני. אז למה שלא תנסי לשתף.. אולי נרגיע.. אולי נעזור.. ואולי זה ירגיע אותך מספיק כדי לגרש את הלחץ הזה מהחזה. קדימה. גם אם זה "יעלה" לנו במפגש - הבריאות שלך היא כמובן לפני הכל. אז מקסימום תבואי למפגש הבא.. עד אז המבוכה תעבור

אין קשר לכאבים לכלום.

הם התחילו הרבה לפני השיט - שיט נשמע הרבה יותר חזק מחרא לא ?! - הראשון. אין קשר. ומהו השיט הראשון? שיט אני לא מסוגלת . כתבתי את המשפט כבר עשר פעמים ומחקתי. סורי.

ofro98

New member
שאלה ?

רסיסים של אושר - השם שבחרת נפלא מצד אחד רסיסים זה כאילו נשבר משהו לרסיסים ? ומצד שני כאילו מתקרבים אלייך רסיסים של אושר ? הייתי בוחר בשני....... הילה תהיי חזקה אני בטוח שכולם פה יתמכו !!

תשובה

אני מקווה שאצליח לנסח היטב - התקופה האחרונה אינה תקופה מאושרת בחיי וזאת בלשון המעטה. זה לא רק בגלל האירועים שרדפו אותי בשנתיים האחרונות למרות שיש להם משקל כבד מאוד. זו בעיקר אני. הרגשות, התחושות, הרצונות, הכל גם יחד. ישנם דברים קטנים בחיים - רסיסים כאמור - שמאירים לי את החושך. רסיסים של אושר הם אלו שנותנים לי את הכח להמשיך. שיט אני נשמעת כמו זקנה ממורמרת. שיהיה... לא אכפת לי. הילה.

"הילה"

שם מקסים האומר הכל ואם את מרגישה או רואה רסיסים של אושר בחייך זו רק חלק מההילה האופפת אותך ואם תרימי את הראש סביר להניח שתראי את כל ההילה אז קדימה, "שיט" זה לילדים, תעברי לחיובי ובמקום "שיט" תגידי "לא נורא" ופתאום תראי איך הכל מתחיל להסתדר. השוטה שמרגיש שכל יום חדש מביא תקוות חדשות.

ofro98

New member
חיוך

קודם כל את צעירה רק 29 ........ חכי עם הזקנה ואני כל כך שמח שהרסיסים הם מהסוג שמאיר לך את החיים

אטיוד5

Active member
שיט נשמע הרבה יותר קליל

חרא זאת כבר מדמנה רצינית. אטיוד5 קרדיולוג נשים מומחה לעת מצוא שעות קבלה: כל היום, כל יום כתובת המשרד: תיבת המסרים

ofro98

New member
גם אני נבוך .....

גם אני נבוך וגם אני עדיין לא חושב שאבוא לפגישה, קצת מורכב אצלי וגם חדש יחסית למרות שזה אחד הפורומים ההיותק נחמדים שפגשתי.... התגברי על המבוכה וחיוך נעלה על שפתייך

גם אני הייתי נבוכה....ועדיין כזאת

גם אני הייתי נבוכה לפני המפגש הראשון שהייתי בו, מאד נבוכה, מאד לחוצה........להיחשף? אני? מה פתאום!!!!!! אבל......שוכנעתי, ובאתי, וממש לא הצטערתי. כי.....החבר´ה נחמדים, וחלקם כבר מוכרים לי מאז. והאוירה בפורום מאד כייפית, ובאמת מסקרן להכיר את הדמויות שבמסיכות, מי הדמות האמיתית שמאחורי המסיכה, ובכלל נחמד לגוון במשהו חדש, כגון מפגש פורום. לגבי המבוכה שבכתיבה....כן, זה דבר קצת בעייתי, כי יש דברים שאנחנו לא רוצים לחשוף על עצמנו. כל זמן שאנו רק וירטואליים, אזי אין לנו בעיה לכתוב, לספר, להיחשף.....הרי אף אחד לא מכיר אותנו. וכאן זה המקום הטוב ביותר לחשיפה, לבקשת עיצה, לשחרור הכאב שבלב. אבל.....כשכבר מוכרים, זה קצת יותר קשה, לא לכולם, רק לחלק מאינו, אלו שאולי קצת טיפוסים סגורים יותר, וגם אני עוברת זאת לפעמים. אבל גם התגברתי על הבעיה הזאת. והילה, דבר נוסף....מאחלת לך המון בריאות, ותשמרי על עצמך.....לדעתי, הדבר החשוב ביותר זה אורח חיים נכון (כולל סיגריות). שיהיה לך יום נהדר ומקווה שתאזרי אומץ לבוא למפגש

איזו מקסימה... איזה מקסימים אתם

כולכם כאחד. אני חייבת לציין שאני כבר הרבה יותר מחייכת מאז שהגעתי למשרד. קבעתי תור לרופאה - בפעם העשרים ושמונה מליון - לאחה"צ ויהיה בסדר ! אני בטוחה בכך (רק שיפסיק לעזאזל לכאוב לי). והסיגריות... אוף אני באמת חייבת להיות יותר חזקה. אני גם רוצה להגיע למפגש... אני מקווה שאגיע. תודה מכל הלב.

בוקר טוב לכולם../images/Emo13.gif

היום הוא יום שמצליח להוציא אותי לרגע מתוך הבור... בסוף היום אספר למה
רסיסים, אל תהיי נבוכה, למה יש חברים?! מקווה שתרגישי טוב. יום של אור לכולם רשפים

רסיסים יקרה.....

אנחנו כאן-בשביל להקשיב, בשביל לנסות לייעץ, בשביל לחבק(בזה אנחנו טובים במיוחד).... כשתרגישי כשאת מוכנה-שיפכי! הדף סופג הכל!!!(מי כמוני יודעת) לגבי המבוכה במיפגש: אני חושבת שאת מושג ה"בושה" המציאו עליי!!! בנקל ניתן להביך אותי, והצבע האדום המתנוסס בגאווה על לחיי-כלל לא מחמיא לי! כולנו מתקלפים כאן כמעט מדי יום ביומו-ופתאום הפרצופים שמאחוריי הכינוי???!! וואהו! אז את לא לבד יקירתי(גם לא בזה) ואם ממש נהיה נבוכות-תמיד אפשר לברוח לחדר השני...

redredole

New member
לרשפים

שיהיה לך לא רק יום אחד שכזה שיהיה לך שבוע שנה נצח והאור יעלה.

הלוואי אמן.../images/Emo24.gif

עכשו חזרתי מהפסיכולוגית שלי... ולפני היציאה הבאה
בערב, יגיעו החוויות.
רשפים

למעלה