אז מה ??? הפסדנו למילנו??? לא נורא יעבור חוץ מזה הכל טוב??? אני לא מאמינה שסוף סוף אני יכולה לישון קצת יותר ואני ערה כבר יותר משעה (מה פתחתם זוג עינים כזה
????) בקיצור אני פה מקווה ליום מופלא ושקט כי אחלה מזג אויר בחוץ אוהבת ג´סיקה
תגידי לי על מה את מדברת?? איזה יום יפה איזה נעליים..?? קר לי בררררר קרררר..את בטוחה שיש יום יפה בחוץ??? מה שלומך יקרתי?? נו...מתכוננים לפסח??? הנקיונות האלו הורגים אותי..תגידי לי למה דוקא בפסח מרגישים שמנקים?? אפשר לחשוב כאילו כל השנה אני יושבת בחיבוק ידיים...
..כל השנהאני מנקה ומנקה מנקה אז למה בפסח אני מרגישה כאילו אני "מנקה"?.. חוץ מזה הכל בסדר.. שבוע הבא יש ליהודה יום הולדת.. כבר קניתי לו בגדים מוד יפים שיהיה לו גם לחג וגם בכלל..הוא מאוד שמח והכי עשה לי טוב זה שזה מצא חן בעיניו..כיאת יודעת מה הכי באסה?? זה לקנות למישהו מתנה והיא לא מוצאת חן בעיניו זה הכי מבאס..למזלי זה מאוד מצא חן בעיניו.. ג´ס את לא ישנה נכון??? אני כאן אוהבת ניקול* --שיהיה לך אחלה בוקר טוב
האמת היא שאני לא מנקה כי אין לי כח או חשק חוץ מזה מ´כפת לי לא בית שלי ....(סתם סתם) מנסיון כל האבק והבלאגן של הליכלוך יגיעו אחרי פסח אז יותר מנקיון רגיל ואולי קצת יותר אין טעם לדעתי לעשות משהו מה גם שאנחנו לא ממש שומרים חמץ (אוי הגוועלד...) אני פה בטח פה איפה עוד אני אהיה ????? האמת לגיד לך בובילה שלי יש לי בעיה קטנה אחת יש לנו יום נישואין ראשון בערב ליל הסדר ואין לי מושג מה לעשות בו חוץ מהעובדה שנשב לנו בפולניה (נתניה) ונחגוג את הפסח עם הגפילטפיש הממלוא של אמא של בעלולי החמוד וכל המשפוחה המדליקה שלו יהיה משהו משמח נוסף מה עדיף ???? מתנה אישית או מסעדה לא כשרה באמצע פסח (איזה זוג כופר אנחנו..) אוהבת ג´סיקה
מממממ... אתם בבעיה שתהיו בריאים...בדיוק בערב פסח יש לכם יום נישואים?? ממממ.... שמעי אם אתם כבר עושים את ליל הסדר אצל המשפחה של בעלך.. תגידי לפולניה שיש לכם יום נישואים.. ואז תחגגו שם עם כולם.. ותאמיני לי יש עוגות לפסח.. את יודעת ככה עם כולם.. אבל אחר כךךךךךךךךך אחר כךךך תפתיעי את הבעלולי שלך ובבית לכשתגיעו תביאי לו מתנה יפה שאת יודעת שהוא מאוד ישמח לקבל אותה..תשימי לו את המתנה במיטה וכשהוא ירצה להכנס לישון...אופס יפריע לו משהו הוא יסתכל ויראה
הוא יפתח ויהיה
יתן לך
ו...
יגיד לך
אחר כך יגיד לך...שהוא..
אותך.. ועד כמה את עושה אותו
..אחר כך יגיד לך
לילה טוב..ואז יתפוס
ג´ס אני חושבת שזה יהיה מאוד נחמד... שיהיה לכם הרבה הרבה מזל טוב..
מה שלומכם????. ג´ס אני מבינה שאת עושה השכמה כל בוקר. ניקולי, מה קורה? לפי ההברזה שלך מהפורום אני מבינה שאת באטרף של ניקיונות, האמת שגם אני, אתמול צבעו את הבית שלנו, עד 22:00 ניקיתי את הבית, לא נורא עוד כמה ימים נשב כולנו בשולחן עייפים אך מרוצים. אוה
מה פתאום זאת הבטן שלי שמשכימה אני פשוט מחוברת אליה אל תעבדי קשה מידי גם שנה הבאה יש פסח (בבית שלך בלי נדר עם בעלך לידך .... |חמסה |חמסה |חמסה |חמסה |חמסה ) אוהבת ג´סיקה
את מזכירה לי את כל הדודות וכמובן את אמא שלי "בשנה הבאה בבית שלך" הלוואיייייי. כל השנה אנחנו מנקים ובפסח אנחנו משתגעים כאילו אף פעם לא ניקנו, לא נורא נעבור גם את זה. אוהבתתתתתתתת ריקי
נכון אני מנקה לפסח..עכשיו אני בהפסקה קלה..אין לי כבר כוח.. את האמת לאמר לך אני מאוד עיפה.. זה לא קל בכלל ..ללכת לעבודה לחזור בשעה 18.00 לקלח את הילדים להכין להם לאכול.. לשבת איתם קצת..ואח"כ עוד לנקות.. ולשטוף.. ועוד אח"כ לחכות לבעל..ולתת לו גם מהזמן..למעשה את כל הזמן.. כי מהרגע שהוא נכנס הביתה.. אנחנו מתחבקים..ואז.. אי אפשר לנקות שמתחבקים נכון??
... מזל שיש ימים שאני בעבודה..והוא בבית או ההפך כי ככה רק אז יש לנו זמן לנקות..
.... אני מקווה שיעבור על כולנו חג פסח נעים וטוב.... וריקי... אל תהיה עצובה בחג..כי את עם הדבר הכי הכי חשוב בחיים האנשים שתמיד יהיו לצידך גם בטוב וגם ברע והם ..המשפחה שלך.. אוהבתתתתתתתתת ניקול*
את צודקת, אני לא צריכה להיות עצובה, כל המשפחה שלי תהיה איתי (ותאמיני לי שאנחנו הרבה) אז יהיה אחלה. תשמרי על עצמך שהגב או חלק אחר שלך לא ייתפס. אוהבתתתתתתתתתתת ריקי