בוקר טוב לכם.

אנפה2

New member
בוקר טוב לכם.

יש לי בעיה גדולה מאוד. אמא שלי בבית אבות של משען, בחודשיים האחרונים לאחר ששברה מרפק ביד, הועברה למח' תשושים, היא הולכת ונמוגה שם, אין לה עם מי לדבר, כולם שם במצב סיעוד, היא הפסיקה לאכול, הורידה בחודשיים 18 קילו, והיא אשה קטנת קומה וגם קודם לא הייתה שמנה. לא יודעת מה לעשות, דיברתי עם הרופאה, נתנו לה כדורי ברזל וזה לא עוזר, את כל הבגדים אני מחליפה לה , הכל נופל ממנה. הם גם מורידים לנו כספים שלא מגיעים להם, כבר שלושה חודשים סכום של 1000.00 ש" יותר, וגם מנהלת החשבונות שלהם אומרת שזה טעות, וכאשר אני רוצה לדבר עם הנהלת משען, לא מוסרים לי אינפורמציות, ביום חמישי הייתי שם לגבי החשבונות ובנוכחותי צילצלה המנהלת חשבונות למרכז, והם כל כך צעקו עליה, עד שהיא בכתה בנוכחותי. האם אין ביקורת על משען ? מי הגוף שמתפעל אותו, האם מעבר לסכומים העצומים שאני משלמת , אני גם צריכה להתרוצץ ולעשות ברורים. ולחכות שכסף שלא מגיע להם יהיה בחשבון שלהם ולא יוחזר לי ?. מה הולך פה. אנא עיזרו לי איך עושים ומה עושים.

alona 9

New member
בוקר טוב אנפה ../images/Emo141.gif

לא מכירה את נושא משען,מלבד הסיפור העצוב עם סבתי שאושפזה במוסד סיעודי פרטי,ושם פשוט "עזרו" לה לסיים את חייה,עד היום חשבתי שמשען הוא סיפור אחר,גוף שאפשר לסמוך עליו,עכשיו אני מבינה שגם שם...... אני מקווה לבשורות טובות מפיך היום,ופתרון מהיר לסיפור הזה.

אל דן

New member
תבררי איפה חדר המהנל/ת

ושם תיכנסי ותשאירי מכתב מעו"ד. ואז תיראי כמה זמן יש לה בשבילך ואיך נפתרת הסאגה הזאת במהירות האור. כמובן שאת צריכה להגיע עם הוכחות בדבר תשלום יתר. הדבר האחרון שהם צריכים זה פרסום אודות חוסר צדק אצלם. בהצלחה

pf26

New member
כנראה שאתה צודק

הרושם הוא שרק איומים משכנעים "מנהלים" להקשיב ללקוחות שלהם. הבעיה היא שגם מכתב מעורך דין עולה כסף. אולי כדאי לכתוב להנהלה שאם לא תקבלי תשובה מיידית לשאלותיך תאלצי לפנות לעו"ד, כדי שיסייע לך בקבלת תשובות.

אנפה2

New member
יש התפתחויות במהירות שיא.

אמא נכנסה למשען לפני 4 שני מבחירה שלה כשהיא בריאה ועצמאית לחלוטין, המקום מעולה אבל לאנשים בריאים, בן אדם חולה לא נוח לו איך שלא משכיבים אותו !!!! וזה ידוע!!!!. שלוש וחצי שנים הלכה וחייכה כל הזמן ואמרה שלא האמינה שתוכל בזיקנתה לחיות כמו מלכה, עשו לה כיבסו לה, חדר יפה לתפארת עם מטבח יפה , הדירה שלה חדשה, היא הדיירת הראשונה בדירה, עד שנפלה ונשברו עצמות,ואז הכל נגמר, לא שלא היה טוב, לה פשוט לא היה טוב, לא טוב עם מטפלת , לא טוב בלי מטפלת, טענות ומענות לכל העולם עד שלפני חודשיים החליטה שהיא מפסיקה לאכול. אומרת שאין לה תאבון, עשו לה את כל הבדיקות הוסיפו לה בשבוע שעבר כדור ברזל.ולדעתי מכיוון שהיתה תחת השגחה, היו צריכים לדאוג לתזונה עשירה ומגוונת יותר בשבילה. בינתיים גילינו שגבו ממנה גם עבוד מחלקת התשושים, וגם עבור החדר שלה בדיור המוגן , גם עבור כביסות, עבור רופא כונן ועבור ארוחות, והרי כל השרותים האלה משולמים במחלקת התשושים, ולא צריך כפל תשלום , פרט לדירה במוגן, אני צילצלתי להנהלת משען לחשב, פתחתי את הג'ורע, ולא תאמינו, כבר נתנו הוראת העברה בנקאית והכסף כבר הוחזר לחשבון. הגועל נפש הוא שהם עושים את זה להרבה זקנים שאין ילדים שעושים להם ביקורת , ואז מה קורה, עושקים את הזקנים. ומדובר בלפחות 2.000 ש"ח לחודש. מה תגידו על זה ?.

m i t a l y

New member
רק ש...

אמך תהיה בריאה
ולך הרבה איחולי חוזק ונחישות לעמוד על שלך...

למעלה