בוקר טוב לכם... בוקר מושלם,מלא אהבה, מלא בשימחה,אושר... תשוקה... g99,מלאת אהבה...
G *g99 New member 23/10/01 #1 בוקר טוב לכם... בוקר מושלם,מלא אהבה, מלא בשימחה,אושר... תשוקה... g99,מלאת אהבה...
א אשך- מט New member 23/10/01 #2 בוקר טוב+שאלה ../images/Emo96.gif כמה סוכר? ועכשיו לשאלתי: השם G99 מיוחס לנק´ הארוגנית (נק´ גירוי), ולעוצמת הגרוי? ואם כן האם עליי לשנות את שמי ל"כיפה 78"? וברוח קלילה זאת שוב (זקפת)בוקר טוב!
בוקר טוב+שאלה ../images/Emo96.gif כמה סוכר? ועכשיו לשאלתי: השם G99 מיוחס לנק´ הארוגנית (נק´ גירוי), ולעוצמת הגרוי? ואם כן האם עליי לשנות את שמי ל"כיפה 78"? וברוח קלילה זאת שוב (זקפת)בוקר טוב!
G *g99 New member 23/10/01 #3 ערב טוב לך... אז ככה, צר לי לאכזבך,אך לא! כבר הוקם פה דיון על משמעות שמי, אך אף אחד לא ניחש... אתה מוזמן לנסות לנחש שוב... g99,מאושרת מתמיד...
ערב טוב לך... אז ככה, צר לי לאכזבך,אך לא! כבר הוקם פה דיון על משמעות שמי, אך אף אחד לא ניחש... אתה מוזמן לנסות לנחש שוב... g99,מאושרת מתמיד...
א אשך- מט New member 23/10/01 #4 אז אולי? שמך מתחיל באות "גימל" (ג), וה99 מפני שאת כמעט מושלמת (לא 100) קיבלת מחמאה תחייכי!!! לילה....(בקשר לטוב אני לא סגור על זה!)
אז אולי? שמך מתחיל באות "גימל" (ג), וה99 מפני שאת כמעט מושלמת (לא 100) קיבלת מחמאה תחייכי!!! לילה....(בקשר לטוב אני לא סגור על זה!)
G *g99 New member 23/10/01 #5 תודה על המחמאה... אני מחייכת מאושר שפוקד אותי מלפני 24 שעות... וכי למה אתה לא סגור על זה??????? אגב, הניחוש שוב שגוי... g99,מאושרת מתמיד...
תודה על המחמאה... אני מחייכת מאושר שפוקד אותי מלפני 24 שעות... וכי למה אתה לא סגור על זה??????? אגב, הניחוש שוב שגוי... g99,מאושרת מתמיד...
א אשך- מט New member 23/10/01 #6 אשרי הבר מזל שזכה להעלות חיוך על דל שפתותייך, ועוד ל 24 שעות- חזק וברוך!!!
G *g99 New member 24/10/01 #11 בוקר טוב לך צייר, ישנתי אתמול בשעה הזו, היה לי כאב ראש נוראי... שמחה שיש מחשב!!!!! מה שלומך??? g99,ללא כאב ראש!!!
בוקר טוב לך צייר, ישנתי אתמול בשעה הזו, היה לי כאב ראש נוראי... שמחה שיש מחשב!!!!! מה שלומך??? g99,ללא כאב ראש!!!
G *g99 New member 24/10/01 #14 אליי בא האחד בהפתעה, אמנם טני גיליתי אותו,אך הסיפור התגלגל כמו שחלמתי, אך לא האמתי שזה מה שיהיה... מקווה שגם לך זה יקרה עד מהרה... g99...
אליי בא האחד בהפתעה, אמנם טני גיליתי אותו,אך הסיפור התגלגל כמו שחלמתי, אך לא האמתי שזה מה שיהיה... מקווה שגם לך זה יקרה עד מהרה... g99...