בוקר טוב לכם

mariana

New member
בוקר טוב לכם

אתמול הייתי מאוד עצבנית שלא יכלתי להיכנס לתפוז ולספר לכם את הסיפור על חמתי לעתיד. אני יודעת שאף אחד לא זכר שאני הייתי צריכה לספר אבל שיהיה. אצלינו בחתונה בעדה שלנו ההורים שלי אמורים לקנות לחתן חליפה לחתונה מתנה ואמא של החתן קונה לכלה שמלת כלה. אחרי הרבה דיבורים ביני לבין החבר הוחלט שהשימלה נכסה אותו אנחנו ז"א מקופה של החתונה. בהתחלה הייתי נגד למה אמא שלי כן חייבת לו ואמא שלו לא??? התחשבתי וויתרתי בגלל המחיר. אמא שלי אמרה לי תוותרי והיא במקום זה תיהיה חייבת לך לקנות שימלה לשבת חתן(עושים באולם), אמרתי בסדר וניפגשנו אצל דודה שלי שהיא תופרת. שכחתי להוסיף שהחתן קנה חליפה + הנעליים ב1600 ש"ח אמא שלי שילמה. כשהלכנו לדודתי בחרתי שימלה שתתפור לי בחרתי בד והיא אמרה לאמא של המיועד שזה יעלה לה ב1000 ש"ח. היא עשתה לה פרצוף של רחמים יצאנו בחוץ, היא אמרה לי "תקחי יום חמישי יום חופש נעשה קניות באלנבי בת"א (ז"א שימלה יותר זולה ופחות איכותית) אמרתי לה שאני מאוד מצטערת אבל אני לא יכולה לקחת ימי חופש נוספים מהעבודה בגלל שהמנהל כבר כועס עליי. אמרתי לה בכל זאת אבדוק את הנושא, התקשרתי לאמא שלי וסיפרתי לה ההיא מאוד מאוד התעצבנה. למה היא קונה לבםן שלה את מה שהוא רוצה ובלי להיווכח והיא עושה לי פרצוף, המתנה שלה לחתונה זה רק השימלה הזאת. אני הייתי חמה כל הדרך לעבודה דיברתי עם המנהל הוא כעס עליי עוד יותר ולא רצה לשחרר אותי, התקשרתי לחבר סיפרתי לו את הכל ומאוד כעסתי על אמא שלו הוא ישר הרגיש שמשהו לא טוב. אמרתי לו שאם זה נשמע יקר המחיר אני אשלם את השימלה לבד. הוא הלך וסיפר הכל לאמא שלו. ההיא מתקשרת אליי וכועסת עליי שאני כביכול סיכסתי בינה לבין הבן שלה וכביכול קראתי לה קמצנית והיא בוכה לי, כל השיחה לא עניתי לה בסיום השיחה אמרתי לה שיהיה לך יום נעים וניתקתי. היא אפילו לא ניסתה להקשיב למה שיש לי להגיד היית בשלה. יותר מאוחר היא התקשרה לאמא שלי וקבעה איתה פגישה, ז"א שהיא שיתפה את אמא שלי בכל הנושא הזה, הן ניפשגו והיא סיפרה לה הכל עליי ועל ההיתנהגות שלי אצלהם בבית(כאילו יש משהו רע לספר) באה לאמא שלי בטענות, בקיצור עיצבנה אותי על זה שהיא מערבת את ההורים שלי. אם יש לה בעיה שתבוא אליי ותספר לי מה הבעיה אבל לעזעזל מה אמא שלי קשורה לכאן??? זזה הזכיר לי את הסיפור של ניתי. מצטערת שזה יצא ארוך ותודה למי שקרא הכל. בינתיים לא נסגר כלום עם השימלה והחתונה עוד 20 יום ונראה כבר מה יהיה.

nuni2212

New member
מה זה משנה מסורת או לא ???

תקני את את השמלה וזהו !!!!! אולי אין לה בכלל כסף לקנות לך שמלה ?????. אבל למה את מחכה 20 יום לפני החתונה לקנות שמלה ?? לא מאוחר מידי !!!??? לא שווה להתעצבן, תקני בעצמך ותהיי מרוצה ושמחה !!!!

achokler

New member
אין לך מה להיות בלחץ

זה לחץ שלפני החתונה אין לך מה לדאוג בחתונה מוחקים הכל ומתחילים מהתחלה אני מציע לך ללמוד את הלקח וכבר מעכשיו להמנע מלערבב כסף ומשפחה זה אף פעם לא עובד

mariana

New member
אני יודעת שזה לא עובד

אבל מבחינת המסורת שלה היא חייבת לקנות לי ואם הייתי נמנעת היא היית כועסת. אני התעצבני על זה שלמה לבנה הכל מגיע ואמא שלי לקחה חובות וכל מה שהוא רוצה היא הולכת וקונה לו אבל אמא שלו לא!!!

achokler

New member
יש לי רעיון

אני מציע פשוט תקני את השמלה ותגידי לה שתחזיר לך כמה שהיא רוצה תתעקשי שאת לא רוצה לספר לה כמה השמלה עולה. אמנם זה יעלה לך אבל שווה את השקט נפשי. דבר נוסף חשוב מאד אף פעם אל תשווי בין הורים שלך לשלו זה סתם יגרום לך לצרות הוא לא בחר את ההורים שלו, הוא לא אשם, והשוואות האלו סתם לא תורמות לכלום רק למריבות.

mariana

New member
נוני זה הבעיה

שהיא מאוד פרימיטיבית, ומדובר על שימלה של שבת חתן. הרי למה היא התעצבנה? כי הבן שלה אמר לה שאני קונה לבד את השמלה בגלל שזה היא התעצבנה כי היא טענה שאני קוראת לה בגלל זה קמצנית. ובקשר לכסף אל תדאגי יש להם המון

nuni2212

New member
יותר טוב שתקני לבד......

ושהיא תרגיש שאיפה שהוא היא פספסה................... ותטרכי להגיד לכולם שאת בחרת את השמלה ואף קנית אותה....... והעיקר, בהצלחה והמון מזל טוב .

mariana

New member
זה מה שבדיוק אמא שלי אמרה

לי לעשות אבל אני לא יכולה לפגוע במישהו, אני אחכה מקסימום אם היא לא תגיד לי אז אני אקנה אותו לבד

nuni2212

New member
את יותר מידי טובה כנראה..........

וזה יעלה לך בסוף !!! תעשי מה שאת רוצה, את קובעת, זו החתונה שלך וזהו.....

איזה בלאגן....

ראשית, אתמול, אי אפשר היה להיכנס לתפוז, לכן לא כתבנו כלום, אבל לא שכחנו. מה הוחלט? מה קונים? ומי קונה מה? מקווה שלא יהיה פיצוץ בגלל זה. תחזיקי מעמד!!

mariana

New member
היי נויה

התגעגעתי אלייך. עדיין לא הוחלט כלום, כל היומיים האלה החבר ניג'ס לי להיתקשר אליה ולראות איפה אני עומדת לא הסכמתי בשום פנים. בסופו של דבר כנראה היא נשברה והיא התקשרה אליי ושאלה אותי למה אני לא מתקשרת, אמרתי לה חשבתי שאחרי מה שהיה את לא רוצה לשמוע את הקול שלי למרות שהחלטת להבין מה שאת רוצה. אז היא אמרה מה פתאום אנחנו לפני חתונה לא צריך להרוס את היחסים והיא אמרה לי שהיא מעירה לי כי היא מחשיבה אותי בתור ילדה שלה וכו' השיחה הסתיימה בלא תוצאות על השימלה וכלום אני בינתיים מחכה

למעלה