בוקר טוב לכם...

tofit

New member
בוקר טוב לכם...

כרגע שמעתי שיר מדהים, שאני מאוד אוהבת, ורציתי להקדיש אותו לכולכם... Funny how love is של ה FYC אבל לא מצאתי לכם את המילים...

Sid76

New member
בוקר טוב גם לך

אולי תמלאי את הכרטיס האישי שלך....

tofit

New member
מה אתה רוצה לדעת

תשאל ואני אשתדל לענות על הכל

Sid76

New member
בגדול...

הכל מה שאמור להופיע בכרטיס אישי: בת כמה, מאיפה, תעסוקה, תחביבים.... אולי איזה פרט לא שיגרתי...

tofit

New member
אז ככה:

אני בת 30 , ככה שבאמת חייתי באייטיז... אני גרה בת"א אני מאוד אוהבת את המוזיקה של האייטיז, למרות שלא תמיד אני בקיאה בכל הפרטים..
בתקופה של האייטיז מאוד אהבתי את u2, א-הא, דוראן, ספנדו בלט, רוקסי מיוזיק, דויד בואי, קייט בוש, ועוד מלאן דברים שנאתי את מודרן טוקינג, סי סי קאטצ´, ובכלל כל היורוטראש, למרות שהיום אם אני שומעת מידי פעם שיר שכזה ברדיו, אני לא מעבירה תחנה, אתה יודע איך זה, נוסטלגיה. וחוץ ממוזיקה אני נורא אוהבת לבשל, לקרוא, וקולנוע (מה שמזכיר לי שאתמול ראיתי סרט מצויין של דיויד לינץ´) ואני מכורה לפורום
עד כאן לדעתי

למה מזעזע?

יש בו הכל: מסתורין פחד חלומות לסביות סוף טוב ראיתי 4 פעמים, וכל פעם נהניתי. Non Il Banda!

לפעמים הצורה היא המסר

כמו למשל ב"אמריקן פסיכו" (הספר, לא הסרט) וכמו ב ´´33´4 של ג´ון קייג´. האסתטיקה של הסרט מהממת, כמו גם הרפרנסים שיש בו כלפי תופעות תרבות אחרות, וכמובן המילון הויזואלי הפרטי של דייויד לינץ´

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מן הסתם, כשהחברות עושות נעימים אחת לשניה
(בשביל זה לראות שעתיים וחצי סרט? בגיל שלוש עשרה ראיתי סרטים שלמים בשביל ציצי או בולבול, אבל רבאק - עברו זמנים)

tofit

New member
נו סתם בהומור...

והאמת אכן פסקול מדהים, במיוחד השיר הזה בספרדית

ברור שבהומור!

אני אפילו ראיתי את "ספר בצמרת" של דובי גל כי ראו שם בעירום חלקי את הבת של השכנה! (כן כן, דובי גל ודיוויד לינץ´ באותו שרשור). יש ל Crying באמת המון ביצועים, עד היום הכי אהבתי את של הזמר המנוח עם משקפי השמש השחורים שאם לא הייתי גומר אתמול בקבוק יין גם הייתי זוכר איך קוראים לו. ואת הביצוע בספרדית שמעתי גם בכמה רי-מיקסים שהוסיפו קצת מקצבים אפלים ברקע וזה היה אפילו יותר טוב מהא-קפלה המקורית (בייחוד בנסיעה ב- 2 בלילה. לפעמים גל"צ נותנים משהו טוב כשאף אחד לא מקשיב)

turrican

New member
דובי גל ודיוויד לינץ´ באותו שרשור

אחי אתה מבייש את דובי (אוהד מכבי נתניה שרוף) גל שאתה משווה אותו לדיוויד לינץ´. אין כמו ספר בצמרת. ומה עם מלך הסלים?? - סרט איכותי ובלתי נשכח.

לא ראיתי את מלך הסלים ../images/Emo10.gif

ובאמת, מה עם דובי גל? נעלם קצת בזמן האחרון. מתי הקאמבק?

למעלה