בוקר טוב לכם

black ross

New member
לא מעוותת......אלא.....

הדעיה שלך היא לא מעוותת היא פשוט דיעה שנובעת מתוך רגש ואני יכולה להבין את זה ..... כבר אמרתי לך אני הייתי עם הבחור המדובר ארבע שנים וזה גם בגלל אותה דיעה שלך ..... כן גם לי הוא היה מדי פעם מעלה חיוך ואפילו הרבה חיוכים אבל כששוקלים את החיוכים אל מול הדמעות אז...... הדמעות ניצחו בגדול ! חמודה אני כל כך מבינה אותך ...... אבל אני יודעת בלב שלם שאת תקבלי מתישהו את הבום שלך ..... מתישהו ירד לך האסימון ואז....... ואז את סתם תכעסי על עצמך..... ולגבי עניין הקללות ..... טוב אני חייבת לציין שגם אני לא ממש אוהבת קללות זה ממש צורם לי באוזן אבל זה לא קשור לאם זו בחורה שמקללת או אם זה בחור! אני לא אומרת שאת צריכה לעזוב אותו זה ממש לא מה שאני אומרת אבל.... אני חושבת שאת צריכה לשקול טוב טוב את כל הגורמים מסביב .... תראי אני אשתף אותך במשהו ... תוך כדי שאנחנו מתכתבות ככה על גבי דפי הפורום הבחור המדובר התקשר ..... שלא תביני לא נכוןן אני והוא עדיין בקשר ואפילו קשר טוב וזאת רק בזכות החיוכים שכן חייכתי בזכותו ותאמיני לי שהיום זה אפילו קצת כואב לראות כמה שהוא השתנה לטובה ואני באמת מאמינה שהוא השתנה אבל .... לצערי הרב הבחור הזה לעולם לא יוכל לממש את השינוי הזה כשהוא איתי וגם אנחנו נפרדנו מיליון פעמים וחזרנו וביום שעזבתי סופית קלטתי שבעצם זה אף פעם לא ישתנה כל פעם שאני אקבל אותו בחזרה הוא ימששיך עם ההתנהגות הזו הוא ימשיך לתפוס אותי כדבר מובן מאליו ..... דבר נוסף אל תתני לאף אחד לחנך אותך את ילדה מספיק גדולה תחנכי את עצמך ואם למישהו לא נראה אופן החינוך שחינכת את עצמך אז הוא יכול ללכת !

mariana

New member
מסכימה איתך במיליון אחוזים

אצלך הדמעות ניצחו אבל אצלי זה שווה אפילו החיוכים היו יותר. אולי בפרידה בכיתי המון, כי כאב לי לעזוב אותו כמה פעמים. אבל יש לי מין תחושה כזאת בלב שרק איתו אני מרגישה ככה שהוא העתיד שלי,ותאמיני לי בקשר למה שאומרים שאחד הולך בא אחד יותר טוב אני ממש לא מאמינה בזה. כי היה לי בחור טוב בידיים לפני 3 שנים יצאנו 3 שנים אחרי שניפרדנו והוא אני מודה היה הרבה יותר מאריאל, אבל הוא היה קנאי בטירוף אמרו לי תמצאי בחור יותר טובים עובדה עברו 3 שנים ואני רק ניפגשת עם החראות. אז איך את מסבירה את זה? ואריאל הוא הבחור היחיד שראיתי שאני יכולה לראות איתו את העתיד שלי והוא זה שקיבל אותי עם כל החיסרונות שלי ועם כל השיברון לב שהיה לי עם החבר הקודם. אני באמת מקווה שהיחסים בינינו יסתדרו על הצד הטוב

black ross

New member
רצית יותר טוב לא?

הראשון היה קנאי בטירוף וזה דבר ממש גרוע ואז הכרת את אריאל וקיבלת סתם קנאי ...... עכשיו תחשבי קצת ..... הבחור הבא יהיה ללא מגרעות
ההיררכיה מחייבת
איך שלא תראי את זה יש לך עכשיו בחור יותר טוב מהקודם אבל זה לא עושה אותו טוב אלא רק טוב יחסית ל-........

מרינושששששששששששששש תתעוררי

את פשוט ישנה ולא מבינה מה הלך סביבך. לעזזל התנאים, מה איתך? את מבינה מה את אומרת? כי אני לא מצליחה להאמין שמשהו יכול להוצאי משפט כזה מהפה במערכת יחסים נורמאלית. (ועוד בתנאי אצלו.) אחותי רק בכלא יש חוקים ותנאים. אני מקווה שתעוררי מהר לפני ש...

mariana

New member
אתם לא מבינים מה אני רוצה לאמר

התכוונתי שלהפסקה הוא קורה תנאי ולא תנאי באמת. אני מקווה שזה יותר מובן. אין אצלו תנאים הוא לא אחד ששם תנאים, כלומר הפסקה=תנאי כשאני אומרת תנאי אני מתכוונת להפסקה ושאנחנו צריכים ביחד לחשוב מה הלאה, והזוגיות שלנו שאנחנו ביחד זה נשאר על תנאי כי כל אחד יכול לקבוע משהו אחר מה לעשות עם מערכת היחסים הזאת, ויכול להיות שאנחנו גם לא נחזור להיות ביחד, אני עדיין חושבת מה לעשות

מאו יין

New member
נוצלה אני חייבת לשאולל

את יכולה רק פעם אחת להגיד טוב ולא טוף...
רק שאני אדע שאת יכולה...

../images/Emo26.gifלמאו יין../images/Emo36.gif

טוף מאו רק פעם אחת אני אומר מלא טוב כי ביקשת מאוד מאוד יפה... טוב טוב טוב טוב טוב טוב יותר מפעם אחת
יום טוף/ב לך מאו יין

mariana

New member
בוקר טוב לך נוצה

מה שלומך? נו התקלחת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה חדש אצלך? נוצה בת כמה את?

sidi

New member
../images/Emo6.gif נוצה

ברוכה הבאה לחדר החקירות של מרין חחחחח

אופפפפ שוב ברח לי ../images/Emo46.gif

קצת
כי אני עייפה מאודדדדדד. ו.. הגיל שלי הוא 23. ושיהיה לך יום קסום כי יש סופ"ש ארוך ארוך.

למעלה