בוקר טוב לכם

mariana

New member
בוקר טוב לכם

אני מוקדם היום בעבודה, אז מה חדש אצלכם??? אצלי הכל ישן

black ross

New member
היי ......

לאן הברזת לי אתמול? מה לא אומרים שלום לפני שהולכים?
גשי לראות השלמת תגובות .....חחחחחחחחחחח

mariana

New member
קאתי את התגובות שלך

דבר ראשון בקשר לגשם גם אצלי יש גשם איזה כייף גם לי זה נותן הרגשה אופטימית. דבר שני בקשר לתגובות שלך, אז ככה, דיברנו על הפסקה, אני לא יודעת איך הגברים שיצאת איתם אבל אני יכולה להבטיח לך במליון אחוזים שאצל אריאל זה שונה, הוא בחיים לא יחפש בזמן שאני על תנאי, ודבר שני הוא בחיים לא הצליח לפתח מערכת יחסים אחרי שניפרדנו אפילו כשלא היינו חצי שנה ביחד, זה אני יודעת טוב טוב כי אחותו היא חברה טובה שלי. הוא ניסה לפתח קשרים אבל הם אף פעם לא הצליחו, בגלל שהוא לא היתפנה אף פעם נפשית, ובזה הוא שונה. וחוץ מזה את צריכה לדעת שישנם גברים שצריכים את המרחב שלהם, בתקופה הזאת באמת היינו ניפגשים המון אז המריבות הקטנות היצטברו כל יום והפכו למשהו גדול. אני יודעת שאני צריכה לשנות את דרך החשיבה שלו, הוא יצטרך להבין בכוח שזה פוגע בי, וכשאוהבים מישהו אז לא פוגעים בו. הוא כמו תינוק שכל שלב צריך ללמד אותו מה לעשות. רק חבל שהוא לא הגיע אליי עם נסיון עבר ואם הוא לקח הפסקה הוא צריך לקחת בחשבון שיתחילו גם עם החברה שלו והיא יכולה לצאת עם גברים, והוא מודע לזה, אני אמרתי לו שאצלי אין דבר כזה בלקסיקון פרידה יש ביחד ויש לא ביחד, אז הוא אמר לי תחשבי שזה לא ביחד, הוא כנראה רוצה להיתגעגע אני לא יודעת איך זה הולך אצלו.

black ross

New member
טוב אני ממש לא רוצה לבשר לך ...

כן כן גם אני חברה טובה של אחותו ..... עד היום למען האמת ..... מצטערת לומר לך שמה שאחותו מפרשת כחוסר מוכנות נפשית זה בעצם אף אחת לא סבלה אותי אז זה לא הלך אני יודעת שאני לא בדיוק סמל האופטימיות אבל זה בגלל שכבר הייתי שם וראיתי בדיוק לאן זה מוביל....... אבל אני ממש מקווה בשבילך שאני טועה ..... עוד דבר ..... כולנו זקוקים לזמן איכות עם עצמנו אבל בין זה לבן "הפסקה" יש הבדל עצום אפשר לקבוע יום בשבוע או יומיים אם זה מה שאתם צריכים שבו בדרך קבע כל אחד נמצא עם עצמו או עם החברים שלו ולא אחד עם השנייה ככה תוכלו להתאוורר אחד מהשני ויתרה מזו זה אפילו יכול לתרום לתקינות היחסים בינכם ....... ולגבי זה שהוא אמר לך תחשבי שזה לא ביחד אז....... זהו מאמי אני חושבת שלא צריך להוסיף על זה מילים מיותרות.........

mariana

New member
אצלהם במשפחה זה קצת שונה

אחותו היא חברה יותר טובה שלי מאשר שהיא אחותו, היא יותר קרובה אליי מאשר אליו, כן ככה. אני בטוחה שהוא היה עצבני וגרמתי לו לאמר דברים שלא היה צריך לאמר, הבעייה שאת הדברים האלה אנחנו לא עשינו אלה היינו דבוקים אחד לתחת של השניה, הוא היתרחק מהחברים שלו למעני, ואני מבינה אותו יש לו המון על הראש, אבל אני לא מצליחה להבין איך זה שהוא לא יכול להיסתדר עם הכל ביחד גם עם החברה. אני חושבת שהוא רוצה לעזור לי בזה שהוא רוצה שאני אחשוב מה הלאה, כי אנחנו חושבים על העתיד שלנו, ואני ת´אמת לא חושבת יותר מדי מה הלאה. אלה חייה את היום והוא יותר את העתיד, אז בגלל זה הבעייה שנובעת מכאן

black ross

New member
לא שונה ב- ../images/Emo93.gif

גם אצל הבחור המדובר שלי אחותו והא הם כמו חתול ועכבר היא בגיל שלי בדיוק וחושבת הרבה יותר ליברלי ממנו והיא מקסימה אבל זה לא אומר שהיא מכירה אותו אלא זה רק יכול להצביע על ההפך מסקנה : הדעה שלה או האינפורמציה שהיא מעבירה לך היא לא בהכרח נכונה אלא סתם דעה שמשקפת את מה שהיא רוצה לראות! ואם אתם חברות טובות אז תרשי לי לציין שהדעה שלה משוחדת ..... ומה זה לעזזל גרמתי לו לאמר דברים שהוא לא היה צריך לאמר...... סליחה שאני מקצינה אבל מה יקרה בפעם הבאה שתעצבני אותו קצת יותר מה אז? אם הוא ירים עלייך יד התשובה שלך תהיה אותה תשובה ?! אני עיצבנתי אותו אז זה מגיע לי ? ככה זה עובד ? אני חושבת שהוא צריך לשלוט בעצמו בלי שום קשר למה שאת אמרת או עשית... מה זה ? הוא ילד בגנון?! אני חושבת שיש לו המון להתבגר ........ כעיניינים מתחממים קצת יותר מדי לטעמי אני פשוט אומרת לזה שמולי שזה לא הזמן לדון בזה וכדאי ששנינו נירגע ואח"כ נדבר........ ואם הוא בכל זאת ממשיך אז הוא מוצא את עצמו ממשיך מחוץ לדלת ומחוץ לחיים שלי !

mariana

New member
אני מבינה אותך

אבל אני עדיין בטוחה ששנינו שונות בדעות שלנו לגבי חבר. אני יוצאת עם אריאל שנתיים ואני יודעת שאני מכירה אותו טוב, אנחנו ניפרדנו וחזרנו כמה פעמים וכל פעם היחסים בינינו יותר התעדכו והוא התחיל להיתפשר המון כמו שאני ויתרתי על דברים מסויימים בחיים שלי,. למען הזוגיות צריך לוותר ולא לצפות שכל השינויים יבואו מהגבר, אני מסכימה איתך שיש לו דעות של ילדים קטנים אבל מה ציפית מילד בן 20? לא הרבה, אני יותר בוגרת מימנו בדרך המחשבה על החיים, והוא חושב שהוא יודע הכל, אבל הוא מתבגר עם הזמן והדרך המעוותת שלו מתחילה להישתנות, זה מה שאני רוצה לאמר פה, אני מקווה שאת מבינה אותי, ואני מבינה מהתגובות שלך שעברת לא מעט עם החבר שלך לשעבר ושנפגעת ממנו המון, אני מודה שנפגעתי גם המון מאריאל הוא היה גורם לי שיברון לב כל פעם מחדש אבל דברים כאלה הישתנו אצלינו וחוץ מזה אחותו היא לא מעבירה לי שום מידע עליו, ולא מספרת לי עליו כלום כי הם לא מדברים המון ולא ניפגשים המון, אז ככה שהיא מכירה אותו מילדותו ומכירה את דרך החשיבה שלו, והיא בדיוק באותו הדעה כמו שלך גם היא אומרת לי שהוא נורא עקשן וקשה, ואת כל הדברים האלה אני מכירה אז ככה שהיא לא יכולה למכור לי סתם סיפורים.

black ross

New member
שמת ../images/Emo23.gif למה שרשמת?

"הוא בחיים לא יחפש בזמן שאני על תנאי" אבל הוא אמר לך בפרוש שאת יכולה לראות את זה כאילו אתם לא ביחד!!!

mariana

New member
התכוונתי על תנאי אצלו ולא אצלי

הוא יודע טוב מאוד בזמן שאנחנו בהפסקה אז אני יכולה להכיר בחורים אחרים, למרות שהוא יודע אצלו עמוק בלב שדברים כאלה אני לא עושה, אבל מה שאני יודעת טוב מאוד שאם עכשיו בא גבר והוא מוצא חן בעיני אז אני אתן לזה צ´אנס ולא אחכה לו, אז ההפסד הוא כולו שלו. הוא קורא לזה תנאי כלומר הפסקה.

Queen Of Love

New member
אני אסביר

חבר של מרין אומר לה את זה לא כי הוא רוצה להיפרד ממנה הוא רוצה לחשוב שהיא איננה שם עוד כדי לרצות לחזור אליה בחזרה זה כמו שאתה רוצה משהו שהוא כבר לא שם. זו חשיבה קצת דפוקה, אבל זה מה שנותן לו דחיפה לחזור אליה.

black ross

New member
ההסבר הזה הוא מעט......

חולני, לא?! מה זה השטויות האלו ? גברים בבקשה ממכם אנא עיזרו לי קצת ...... אולי מישהו ממכם מוכן לתרום את הדיעה שלו ?

Queen Of Love

New member
בלאק

אני אומרת לך שזה ככה, זה הטיפוס נו באמת....כאילו אני לא הכרתי כבר את חבר של מרין את באה לספר לי? אני יודעת שזו התנהגות של ילד
אבל זה מה שהוא עושה.

black ross

New member
אני חייבת לציין שאם ......

הייתי רואה אותו עכשיו הוא היה עלול לחטוף ממני
כל כך מעצבן אותי ........ מרין חמודה את מקסימה ואני
אותך אבל אני חושבת שהגישה שלך כל כך שגויה ..... וחבל לי ...... תאמיני לי שזה מניסיון ..... אל תבזבזי את הזמן היקר שלך ל מישהו כזה !

מאו יין

New member
הא!

גם אני אמרתי למרין שאם אראה את אריאל הוא יקבל
עד שיראה ככה-
............ מגיע לו על מה שהוא עושה ליפיפיה הזו!!!!!!!!!

mariana

New member
אחרי כל המכות שלכם

הוא יראה ככה
יהיה בסדר אני מאמינה

mariana

New member
אני יודעת שהדעה שלי קצת מעווטת

אני יודעת מה טוב בשבילי אבל אני לא מאלא שעוזבים רק כשרע להם, אני לא מכירה זוג אחד שטוב להם וזהו ישנם זוגות שצריכים להיתפשר וצריך לוותר על מנת להיות אחד עם השני, אז אני צריכה להיתמודד גם עם השיגעונות שלו, לכל אחד יש חסרונות, וכל אחד יכול להשפיע עליי בדרך שונה, אולי אצל אריאל אני לא אוהבת את XYZ אבל אצל האחר אני לא אהב ABC אז זה לא אומר שאני צריכה לעזוב אותם. זה נראה שעם אריאל אני רק סובלת זה לא ככה, הוא גורם לי להיות מאושרת הוא עושה למעני המון, אבל יש לו דעה קצת יותר שונה משלי, על החיים דוגמא הוא לא אוהב שבנות מקללות אני יכולה לקבל את זה ואני יכולה לא לקבל את זה, אז בחרתי לא לקבל את זה כי זה קל לשנות אבל לפעמים זה פולט, אז הוא הזהיר אותי כמה פעמים אבל זה לא עזר אז נוצר ויכוח שהויכוח הזה יצר כל מיני פליטות נוספות אז הוא החליט שהוא לא מדבר איתי כמה ימים עד שאני ארגע, ומהדבר הזה הוא הגיע להחלטה שהוא רוצה לחשוב מה הלאה אם זה הדרך שהוא בוחר לעצמו, כמו שהוא בחור קשה גם אני בחורה קשה, ואני עומדת על העקרונות שלי ולא מוותרת מהר. והוא הרי צריך להרגיש הגבר אז הוא מתחיל על חוכמות חיים משלו וגם פה נוצר ויכוח בקיצור בלאגן שלם שרק איתו אפשר לסגור עיניינים כאלה.

sidi

New member
בקיצור

יש סיכוי שתקבלי קיצור של שליש מהעונש על התנהגות טובה.

למעלה