קאתי את התגובות שלך
דבר ראשון בקשר לגשם גם אצלי יש גשם איזה כייף גם לי זה נותן הרגשה אופטימית. דבר שני בקשר לתגובות שלך, אז ככה, דיברנו על הפסקה, אני לא יודעת איך הגברים שיצאת איתם אבל אני יכולה להבטיח לך במליון אחוזים שאצל אריאל זה שונה, הוא בחיים לא יחפש בזמן שאני על תנאי, ודבר שני הוא בחיים לא הצליח לפתח מערכת יחסים אחרי שניפרדנו אפילו כשלא היינו חצי שנה ביחד, זה אני יודעת טוב טוב כי אחותו היא חברה טובה שלי. הוא ניסה לפתח קשרים אבל הם אף פעם לא הצליחו, בגלל שהוא לא היתפנה אף פעם נפשית, ובזה הוא שונה. וחוץ מזה את צריכה לדעת שישנם גברים שצריכים את המרחב שלהם, בתקופה הזאת באמת היינו ניפגשים המון אז המריבות הקטנות היצטברו כל יום והפכו למשהו גדול. אני יודעת שאני צריכה לשנות את דרך החשיבה שלו, הוא יצטרך להבין בכוח שזה פוגע בי, וכשאוהבים מישהו אז לא פוגעים בו. הוא כמו תינוק שכל שלב צריך ללמד אותו מה לעשות. רק חבל שהוא לא הגיע אליי עם נסיון עבר ואם הוא לקח הפסקה הוא צריך לקחת בחשבון שיתחילו גם עם החברה שלו והיא יכולה לצאת עם גברים, והוא מודע לזה, אני אמרתי לו שאצלי אין דבר כזה בלקסיקון פרידה יש ביחד ויש לא ביחד, אז הוא אמר לי תחשבי שזה לא ביחד, הוא כנראה רוצה להיתגעגע אני לא יודעת איך זה הולך אצלו.