בוקר טוב ונפלא לכולן !!!
ה הילית* New member 15/7/02 #15 בוקר טוב ! ג´ס, מקווה שהיום זה היום דרך אגב את יודעת מה עם שירלי (שיר). ניסיתי להשיג אותה ללא הצלחה. יכול להיות ששני הפרחחים החליטו לצאת ?
בוקר טוב ! ג´ס, מקווה שהיום זה היום דרך אגב את יודעת מה עם שירלי (שיר). ניסיתי להשיג אותה ללא הצלחה. יכול להיות ששני הפרחחים החליטו לצאת ?
J jess ועוד New member 15/7/02 #17 אני מקווה בהחלט כי זה ממש כבד לי עם אחת סוררת ואצלה 2 סוררים שהולכים מכות אז אולי למרות שלא שמעו עליה בליס - איכילוב ולא בתל השומר ...
אני מקווה בהחלט כי זה ממש כבד לי עם אחת סוררת ואצלה 2 סוררים שהולכים מכות אז אולי למרות שלא שמעו עליה בליס - איכילוב ולא בתל השומר ...
א אתי@ New member 15/7/02 #24 איזו התרגשות ../images/Emo9.gif שיר בחדר לידה../images/Emo35.gif איזה יופי, שיעבור לה בקלות
ה הילית* New member 15/7/02 #27 כן, זו שיר ! אני ממש מתרגשת אני זוכרת ממש את התחלת ההריון שלה, כשהיא רק גילתה ואת ההלם וההתרגשות ביום שבו הרופא אמר לה שיש לה שניים שם....
כן, זו שיר ! אני ממש מתרגשת אני זוכרת ממש את התחלת ההריון שלה, כשהיא רק גילתה ואת ההלם וההתרגשות ביום שבו הרופא אמר לה שיש לה שניים שם....
K kisses New member 15/7/02 #19 בוקר אור ../images/Emo24.gif גסיקה יקירתי אני בטוחה שהרגע מתקרב לו, תחזיקי מעמד