בוקר טוב לכם

בוקר טוב לכם

האביב מטעטע בנו ושוב יום סגרירי וקריר .. היום מבסימים את עבודות הבית ופוצחים בבישולים מה מתבשלים לכבוד החג? אני השנה רק אופה, כנסו לקישור ותראו ,,, תוסיפו ממתכונכם ...

בוקר טוב

חלק גדול גמרתי ואז גיליתי שארון המטבח בצרות כי מים נוזלים למגרות אז כל הסכום במים מחכה לידים שלי והבישול יחכה עוד קצת טלי מתוקה שלי אני בפסח אופה רק לחמניות בעבר הייתי מכינה פשטידות אבל מאחר ונמנעת מגבינות אני בצרות כי השנה גם גבינת סויה אסורה עלי צריכה לחשוב איך להכין פשטידה ללא גבינה בכלל

li 3 האחת

New member
צהרים קסומים..וחג שמח...

מכיון שלא אהיה פה עד צאת החג רוצה לאחל לכולם חג פסח כשר ושמח עד כמה שניתן.. שתהיה לנו שלווה,אהבה ונחת... שהחג יעבור הכי נעים ושליו עד כמה שאפשר.. והכי חשוב בריאות.. לי~

פשטידה ללא מוצרי חלב ...

4 תפוחי אדמה מבושלים בקלפתם ומגוררים גס 2 בצלים מגוררים גס עשבי תיבול אהובים א=עליך ..הבערך כוס 3 ביצים 2 כפות קמח מצה לערבב הכל להניח בתבנית משומנת (אני משתמשת בספרי שמן בטעם חמאה או שמן זית ) לאפות בחום בנוני .. פשטידת קשואים טידת קישואים בלי קמח (חלבי) קצת יותר מקילו קישואים, פרוסים לעיגולים (למען הדיוק היו שם 16 קישואים קטנטנים) 2 בצלים בינוניים, קצוצים 8 שיני שום פרוסות דק 2 כפות שמן זית 7 עגבניות שרי חצויות (או עגבניהאחת) מלח ופלפל שחור גרוס שני גבעולים בצל ירוק, קצוצים(לא חובה ) חופן שמיר קצוץ (לא חובה ) 3 חלבונים (אמרתי לכם לא לזרוק כשמכינים עוגות שמרים! היו בפריזר ומפשירים מהר) 3 ביצים 2 כפות מיונז רגיל או לייט או קופסת קוטג' זהו - בלי קמח! מאדים בצל ושום בשמן. כדאי בסיר טפלון כי אז זה מתאדה מעולה במעט שמן מוסיפים קישואים ומאדים על להבה בינונית, מכוסה, כרבע שעה. מוסיפים עגבניות. מערבבים בקערה עם הביצים, החלבונים, המיונז . מוסיפים בצל ירוק מלח פלפל מעבירים לתבנית בינונית, אופים בחום בינוני כ30 דקות בטורבו או עד שמשחים ומתייצב יפה. לדעתי בזכות האקסטרה- חלבונים הפשטידה מתייצבת כ"כ יפה. מעולה ומולצת בחום .. נסיכת יש עוד אם תרצי אשמח לשלוח לך ..

למעלה