בוקר טוב לכם

jess ועוד

New member
בוקר טוב לכם

אצלי כבר צהרים אני ערה משעה 6 הבוקר למה??? ככה מקווה לשבת של כיף ושלווה אוהבת

@@

New member
בוקר טוב מקסימה

אז כבר צהריים אצלך? אז את אוכלת עכשיו סטייק וצ´יפס? סתםםםםםםם, צוחקת, שבת קסומה ונפלאה. רק שקט ורוגע אוהבת

jess ועוד

New member
בוקר טוב יפה

אני לא אוכלת כל כך סטייקים אבל צ´יפסים תמיד אולי באמת בא לי תפוצ´יפס??? אני שוקלת את העינין כבר שעה איך ידעת??? בינתיים אני עושה לי צבע בראש (השיעמום הזה פשוט לא בריא לשיער שלי אז אני מטפחת אותו... ) חוץ מזה שברור לי שאני צריכה לעשות צבע לפני הלידה כי אחר כך לא יהיה לי זמן לכלום חוץ מציצי קקי פיפי...

@@

New member
את לא עושה טיפול 10,000

לפני הלידה? מריטה (נו...את יודעת של מה) את צריכה לעבור טיפול לאיזה צבע את צובעת? ותאכלי מיד תפוצ´יפס, אין פה מה לשקול, אם בא לך אז את אוכלת, אנחנו לא רוצים כתמי לידה מיותרים אצל הבונבונית (את מאמינה בזה?)

jess ועוד

New member
לא אני לא מאמינה

חוץ מזה שהשיקולים שלי אם לאכול או לא הם לא עינין של חשק כי כמעט כל ההריון לא היו לי חשקים מוזרים צבעתי לאדום ואני בתור פולניה לא שעירה לא צריכה לעשות טיפול 10 אלף וזה גם נראה לי מיותר לחלוטין את זה אני דווקא מעדיפה לשמור לחודש אחרי הלידה ככה להתרגעות אמיתית... אבל נראה מה יהיה

@@

New member
אל תאמיני, אבל.....

קרו דברים מעולם.... אז את פטורה מטיפול, איזה הקלה, ואדום זה מאוד צריך להחמיא לך כי את בהירה, יופי לך, עושה טיפולי יופי! למה לא, תתפנקי לך מגיע לך יפה שלי

jess ועוד

New member
בכל מקרה תמיד הייתי אדומה

חוץ מהפעמים שלא ... הנה אני מעכשיו .... טרי טרי

@@

New member
מתוקההההההההההה

רואים שאת בשלה להיות אמא, מאוד מחמיא לך הצבע

jess ועוד

New member
באמת ???? ../images/Emo12.gif

איך רואים <???? מה רואים ??? את לא היחידה שאומרת ואני לא מבינה מאיפה????

למעלה