בוקר טוב לכם

GALI02

New member
בוקר טוב לכם

רק רציתי לאחל לכם בוקר טוב. אתם לא תאמינו איזה יום הפכפך היה לי אתמול. התחיל רע ביותר עם בשורות רעות מאוד לגביי הטכניון...תבינו כבר לבד אני מתבאסת אפילו לכתוב את זה. אבל הוא נגמר ממש נחמד.אני אספר לכם על זה כבר בערב זהו אני חייבת לטוס לעבודה והייתי חייבת להתעדכן מה קורכה איתכם. מרין ריקי מה שלומכן? ונקול וג´סי כמובן וליאור ורונן וכל מי ששכחתי שיהיה לכם אחלה יום. אוההההבת גילי

jess ועוד

New member
בוקר טוב גילי

בקשר לבשורות רעות ... אין לי פיתרון רק ל
אותך ולהגיד לך לא נורא יהיה בפעם הבאה וכל השאר זה תמיד ככה משהו רע קורה ו2 טובים אחרים בשביל האיזון אז כל זמן שיש איזון תהיי רגועה.... יום מופלא

@@

New member
ג´סוס רונני וגילגול בוקר ../images/Emo42.gif

נחמד לראות אתכם פה בבוקר , למרות שגילי כבר הלכה, אני בסתלבט 2 הבוסים שלי יצאו לחופשה ואני פה בחצי חופשה. יום נפלא

tuti

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

נחמד לראות שאת מאושרת יפה שלי נחשי מי?

mariana

New member
גם אני רוצה

לדעת מי זאת? השם נורא מוכר לי, טוטי. ריקי מי זאת? תגלי לי באוזן ואני לא אגלה לה אני מבטיחה

@@

New member
טוטי???

מצטערת, אבל מי זאת????? אני חייבת לדעת, בייחוד שנחמד לך שאני מאושרת ואני יפה שלך?

@@

New member
סימי מיוזיקקקקקקקקק ../images/Emo25.gif

מפגרת, זה מה שאת, סתםםםםםםם נשמה שלי ברוכה הבאה
לפורום שלנו, עכשיו שאת בחופשת לידה את מוזמנת להיות חברה בפורום המדהיםםםםםם שלנו. אוה
תתתתת אותךךךךך נ.ב. מה שלום עדן המקסימה

tuti

New member
ריקוש

סבבית אני בבית ואני אתכתב איך מידי יום חוץ מזה {הברעושה.. מוכר?
} בסדר גמור

tuti

New member
תתפלאי...

אבל יש אנשים כמובן מעט שרוצים באושרך והרבה שחושבים שאת יפה

@@

New member
אני ממש מסמיקה ../images/Emo9.gif

תודה נשמה, אני שמחה שאת איתנו

mariana

New member
אני רוצה לדעת מי זאת????../images/Emo10.gif

מבקשת הסבר אבל מהררררררר

mariana

New member
רגע זאת...

זאת שירי או שירה? אשתו של אריק? אני פשוט מנחשת

ronen1981

New member
ערב טוב ריקוש........

מחר ערביום הסטודנט........ ואני כמובן הוללך להיות שם. ו........

@@

New member
רונני בוקר אור

הפסקת את המשפט, ו..... או שהייתי אמורה להבין לבד?

ronen1981

New member
וכלום..

צהריים טובים. קמתי ב2 בצהרים אחרי שאתמול היתי ביום הסטודנט שהאמת היה מאכזב ביותר. ההופעות לא היו מהממות כמו שקיויתי ומבגלל עודף אנשים עד השעה 2:30 לפחות לא התחילה מסיבת הריקודים ואז הלכתי הביתה מבואס. והדייט עם הבחורה לדעתי לא הלך יפה ודי בבסה שיצאתי איתה כי באותו היום היו מלא אבל מלא בנות שוות ואולי אולי החמצתי הזדמנו להכיר אחת מהן בגללה. היא נפרדה ממני שוב בנשיקה על הלחי הלכה לישו ב1:30 בלילה. ולי נראה שאו שהיא רואה בי כידיד או שלמרות שהיא בת 20,5 היא ממש כמו ילדה קטנה ולכן ההתקדמות איתה איטית נורא.......... מכל מקרה לא מתאים לי ואני ממשיך הלאה.........

mariana

New member
צהריים טובים גילי, רונן וריקי

אז מה שלומכם? גילי מה קרה בטכניון? לא נורא לא תמיד יש בשורות משמחות אז
לבינתיים. וריקי שמעתי טוב? הבוסים שלך בחופשה ואת לא מרימה טלפון למרין? יפהההההההההההההההההההההההה אז יאלה אני מחכה לשיחה ממך אבל מהרררררררררררררר. אוהבת

~מעיין~

New member
גילושש

אוי חמודה לא נורא אני רק מקווה שאת לא תהיה מבואסת בגלל זה.. אז חפיף בקשר לזה יש עוד מלא אוניבריטאות חוץ מזה... הם הפסידו אותך.. חבל! אין לי ממש מה להגיד הבאסה היא אותה באסה עם או בלי המילים שלי אז שיהיה לך יום מוצלח אוהבת מלא

GALI02

New member
אני מקווה שאתם צודקים

אבל אני די אובדת עיצות.כל התכניות שלי התנפצו לרסיסים וממש לא בא לי להתפשר עכשיו על מקום/תחום אחר. אבל אני עושה בירורים ונראה מה יהיה בסוף. תודה לכם על העידוד. אין כמוכם...
גילי

למעלה