בוקר טוב לכם

jess ועוד

New member
בוקר טוב לכם

הבוקר התחיל בידיעה משגעת שעוד חברה שלי ילדה (מהפורום השכן) בלידה שהלוואי עלי כזו התחילה בשעה 7 בערב ובחצות כבר היה הילד בידים של אמא שלו... הכל רץ שם כל כך מהר שלא הספיקו לצעוק אייי עם כל לידה כזו אני שמחה קצת ועצובה קצת אני שמחה כי זה מקרב אותי לתאריך שלי (5/7) אבל עוד חברה שלי היא כבר אמא ואני לא.... שיהיה יום טוב לכולם

@@

New member
../images/Emo49.gif לחברה שלך

אוטוטו הפשושית יוצאת לעולם, איזה פחד
ואיזה דבר מדהים
מתוקה, גם את עוד פחות מחודשיים אמא
יום נפלא

ronen1981

New member
בוקר טוב בוקר אור.....

זה בהחלט משמח לשמוע שהאישה ילדה בלידה קלה יחסית. ואני מאחל לך לידה קלה יותר..... אני לפחות לפי הסיפורים קצת עשיתי חיים פחות קלים לאימא שלי וכשנולדתי כך היא מספרת היתי עם חיוך זוהר וקורן ענקי על הפנים כאילו מישהו סיפר לי איזו בדיחה טובה לפני רגע. ממש מאושר היתי ביומי הראשון בחיים. ואימא שלי שאלה אותי מה אני כזה שמח.... (וזה עוד בניגוד לאחותי שבכתה מאוד מאוד ...ובכלל אימה אומרת שאני עשיתי לה הרבה פחות כאב ראש כתינוק בכיתי הרבה הרבה פחות מאחותי הגדולה...) כמו כן יש סיפור מענין סביב הלידה שלי שכן האחיות הטיפשות כמעט והחליפו אותי ואם לא אימה שלי שברגישה שמשהו לא בסדר פה מי יודע אולי גודל אחרת אצל אימא אחרת..... בהזדמנות אספר לכם אני חייב לזוז להרצאה... אז שיהיה לכם בוקר טוב בוקר מלא אור........... (נ.ב קיצרתי החתימה).

@@

New member
רונני בוקר אור

אחלה סיפורים יש לך, אתה יודע שאני נולדתי עם אצבע בפה ועד עצם היום הזה אני עדיין עם ההרגל המגונה. הרצאה נעימה ויום טוב

ליאור 30

New member
ריקוטש למההההההההההההה

אני לא זוכר שראיתי אותך אם אצבע בפה זה לא יפה כך אמר דוד רופאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

@@

New member
ליאור בוקר אור

אתה לא צריך לראות , אני עם עם ההרגל הזה רק בלילה

ronen1981

New member
נוהג חביב יש לך.....

יש גברים שהנוהג מאוד ימצא חן בעיניהם את את מבינה אותי
ערב טוב ריקוש.... (הכל ברוח טובה נאמר
).

ronen1981

New member
בוקר טוב לכולם....

בוקר טוב ריקי רשמתי את הסיפור מתחת להודעה זאת פלוס תמונה לדעתי כדי לקרא.... איך עבר עליך אתמול? עלי טוב למדי... זהו היום היום האחרון בשבוע הלימוד שלי ובסופו יש לי מסיבה.... תעשו חיים ותרגישו טוב. רונן.

ronen1981

New member
לילה טוב וחלומות פז.....

מחר אני לא אכתוב בערב כי הוזמנתי למסיבה. (חברה של ידידה שלי חוגגת יום הולדת 23 ואני מוזמן,ולא אני לא מכיר את זאת שיש לה יום הולדת אבל זה לא משנה ....) היא שכרה אולם שלם וצריך להיות סבבה אספר לכם איך היה ........ לגבי הסיפור שלי כתינוק ובכן בקצרה. אני נולדתי 4.2 (יש שיצחקו ויגידו שנשארתי גם כך
) ומכל מקרה היה שם עוד תינוק שנולד לפני יומיים ששקל כמוני והאחות המטומטמת הביא לאימה שלי את אותו התינוק ,אימא שלי לקחה אותו והרגישה משהו מוזר אז היא התחילה להסתכל על הילד וככל שהסתכלה עליו גברה בה התחושה שזה לא הילד שלה זה לא רונן. ואז היא נכנסה להיסטריה ואמרה לאחות תקחו תילד ממני אני לא יכולה להחזיק אותו הוא לא הילד שלי ... האחות אמרה לה גברת זה לא יכול להיות זה הילד שלך בואי אני אקח תילד ואבדוק בפתק...אימי אומרת לא איכפת לי גם אם רשום בפתק שזה התינוק שלי כי אני יודעת שהוא לו, מכל מקרה האחות בודקת בפתק ורשום שהוא של מירים. אימה שלי בהלם ואמרת אני מירים אני??? אני פניה ,האחות הכחילה בשלב הזה ושאלה את אימא שלי אז רגע איפה הילד שלך...אימא שלי שמסתכלת על האחות בשלב הזה כפי שהיתם מסתכלים על אדם מטומטם ביותר ואומרת אני לא יודעת לכי חפסי אותו אולי הוא אצל מירים... ואכן היה אני היתי אצל מירים ינקתי ממנה כבר (עוד מגיל צעיר רעיתי בשדות זרים :) ) מכל מקרה החזירו לאימא שלי אותי והיא באותו היום מרוב שהיתה נסערת והעובדה שאכלתי אצל אחרת להנאתי ,לא האכילה אותי. זהו לבינתיים סיפור יומי הראשון בחיים. מעניין הא :). לילה טוב לכולם וחלומות פז... נ.ב מצורפת תמונה שלי כתינוק.

@@

New member
איזה תינוק ../images/Emo95.gif בונבון היית

אתה גורם לי לחייך
על הבוקר. יום נפלא וחמים

GALI02

New member
איזה מותק../images/Emo9.gif

רוננץ´ (איך הכינוי?- אני אהבתי...) איזה אחות סתומה...פאדיחה זאת לא מילה. טוב אבל לפחות מרים טיפלה בך יפה? חחח אבל כמו תמיד סוף טוב הכל טוב... תעשה חיים במסיבה מחר גילי

ronen1981

New member
המסיבה היום....

אגב אם את רוצה את יכולה לבוא גם . היא בשעה 11 בלילה תני צלצול אם את מעונינת.

GALI02

New member
תודה על ההזמנה../images/Emo9.gif

ניסיתי להתקשר אלייך מקודם אבל אין לך קליטה(אתה בטח בתוך הטכניון או משהו...)

@@

New member
../images/Emo23.gif רונני וגילגול ../images/Emo23.gif

סיפור אה
ה חדש נרקם פה?

למעלה