בוקר טוב לכם

בוקר טוב לכם

מאחל לכם יום טוב ושופע אהבה הבוקר אני מודה לאל על שתמיד בשעת מצוקה וצרה שולח לי מישהו שמושיט יד ועוזר. לכן יותר מכל אני מאמין ב "ישועת ה' כהרף עין" מעביר לכם סיפור קצר בהקשר הנוכחי: איש אחד סיים את חייו והגיע למרום. שם בפני אלוהים נפתח לפניו ספר חייו , ובו הוא רואה את כל האירועים שקרו לו בכל מהלך החיים , הוא רואה את טביעת צעדיו שלו ושל אלוהים המלווה אותו בכל דרך שהלך ואירוע שעבר פתאום הוא שם לב שבכל האירועים הקשים שעבר ישנה רק טביעת צעדים אחת..... האיש משתומם ואז שואל את אלוהים: כיצד דווקא באירועים הכי קשים שעברתי אני הולך לבד ? משיב לו אלוהים: לא ידידי היקר , אלו צעדיי שלי ואני נושא אותך בידיי ומעביר אותך את התקופות הקשות.

היי גמזו בוקר טוב, אחלה סיפור על הבוקר.

אז הבוקר אני מודה לאל על ש: שאתמול ראיתי רכב בדיוק כמו שאני רוצה ושבעזרת ה' הבדיקה תצא תקינה ואני אקנה את הרכב. מה אתם אומרים?? נא להחזיק אצבעות.

בוקר טוב ומבורך אחלה סיפור על הבוקר

והיום אני מודה לה' על ההבנה - שכל מה שהוא עושה הוא עושה רק לטובה. מצטרפת לאיחוליו של גמזו ומאחלת גם לכם בוקר מקסים, מלא אור ואהבה. ולמקסימית , אני מחזיקה לך אצבעות

גם אני מודה

קודם כל בהלחה לך מקסימית עם האוטו . ככה תוכלי להגיע לכל מקום ( והכי חשוב למפגשים ) בלי בעיה :) מודה אני לה' על הזכות שנתן לי לראות דברים בצד החיובי שבהם " חצי הכוס המלאה" כולנו לעיתים מבכים את קשיי החיים כגרושים/פרודים. קשיי פרנסה , קשיי גידול ילדים , מציאת זוגיות וכ"ו.... אבל תחשבו כמה קשה ונורא להיות לבד בשבת ... כל שבת! לנו יש ילדים ב"ה שאו נמצאים איתנו או לפחות אחת לשבועיים הם איתנו בשבתות וחגים.... מבלי לפגוע ברווקים .. כמה קשה להיות לבד שבתות וחגים כי פשוט אתה לבד ואין לך לא זוגיות ( כמונו ) אבל גם לא ילדים? לכן 1000 פעם תודה לך ריבונו של עולם שבראת אותי כמו שאני ועם מה שיש לי.

touti

New member
תודה על הסיפור:)

מודה על תכשירים נגד יתושים שקיימים בשוק:)

תותי התגעגעתי אלייך, מה יש אצלכם

יתושים?? כנראה נתקעו במרכז כי אלינו טרם הגיעו. הספקת להדוג את כולם עם התכשירים נגד יתושים???

touti

New member
מלחמה מתשת:)

יתושים ושלל חרקים, אמרו שאולי בגלל ריבוי יונים:) אתמול שמתי מכשירים בחשמל בשני חדרי הילדים , הם ישנו בשקט ואני נלחמתי כל הלילה:) שמה צלחת חומץ בכל חדר, גם טוב:) מעניין למה יש ככ הרבה יתושים:) יש עוד עיצות?

למעלה