בוקר טוב לכם

eynav16

New member
בוקר טוב לכם../images/Emo9.gif

ויום מצויין אני זזה לישון לילהטוב:) החתימה שהעלתי מזה ישנהה עוד מהפורום הרישמי הקודם אני אפילו לא זוכרת מי הכין לי אותה...

זיוו2

New member
בוקררררררררר ../images/Emo42.gif

מה קורההה בוקרר טוב....... אני עכשיו הולכת להתארגן לבצפרר ויש לי היום מבחןב אנגלית בעעעעעע לא רוצהה אוףףףףףףףףף שונאת אנגלית אני לא יודעת כלום חח טוב נקווה שיילך לי טוב אוהבת אותכן המוןןןן
בהצלחה לכל הנבחניםם...
ורפואה שלמה לכל החוליםם ....

בוקר טובבב לקנות ידיעות אחרונותתת!!

יש לה גם שער בזמנים מודרניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וקראתי את זה איזה מאמיייי

אייללוש

New member
בוקרררררררררררררר מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

בוקר מושלם
אני עוד שניה מעלה כאן את הכתבה סתם בכללי... ד"א אתמול היה כיף והייץתי לגמרי מסטולה בסוף
אחד בא אלי ככה וככה והוא רוצה לשדך ביני לבין חברו ששמו שוהם שיהיה
והיו עוד דברים אני וחברה שלי(יוסה\רומן\יעל)אנשים היה קורע.... קיצר היה כיף הכי בסוף בהרקה שהושפעתי מחן מרמת חן
וזהו
-
- איילושלוש

oorlyy

New member
תודה איילולייי../images/Emo13.gif

היא פשוט מדהימה!!!!!!!!! התמונות חבל על הזמןןןןן אין פשוט אין עלייה:):) והכתבה יפה:) חחח אאא ו....בוקר טוב לכולםםםםםםם=]

בוקררררררר../images/Emo110.gif

וווואי ישנתי כ"כ טוב
כמה זמן לא ישנתי טוב ככה
כל ה3 ימים האחרונים ישנתי בהם באזור 4 שעות
אמור להיות בצפר ב10 אבל כולם לא הלכתי..
היום אני הולכת להסתפפר! אני לאדעת אם אני צה רק קצוות או להסתפר קצת יותר מזה.. אני בהתלבטות
[אצל הספר החמוד שלי זה באמת רק קצוות ולא חצי שיער
] חחחחח ראיתי שכל הכף רגל שלי אדוווומה ביותר.. ויש לה בלוטוווות.. חחחחח אני תכף אשים משחה.. וגם על השריטות.. וזה יעבור
יומטוב

חלי 66

New member
בוקר הכי טוב בעולם זה הבוקר הזה../images/Emo70.gif

אחחח אחח אחחח
תגידו לי איזה בוקר יותר מושלם מאשר הבוקר הזה שאת קמה ורואה כתבה על אגםם וכתבה מהממת
אנשים מומלץץץ לקנות את הכתבה העיתון עולה 4-80 ש"ח הכתבה בידיעות אחרונות במדור "זמנים מודרניים" כ-ל-ו-ם ל-ק-נ-ו-ת
כתבה מעניינת היא מספרת על יוני על הבית איך היא הכירה את יוני על האובדן שאבא שלה נפטר
על הצבא ומה היא רוצה לעשות אחרי הצבא כתבה ממש מענינת

למעלה