בוקר טוב לכם:))) מה שלומכם הבוקר?

ufo11

New member
בוקר טוב לכם:))) מה שלומכם הבוקר?

שיהיה לכם יום נעים ומקסים. (מותק, בוקר טוב חמודה:) מתגעגע)

qt1

New member
מה קורה?../images/Emo42.gif

פה הכל סטנדרטי , מתחילים לתכנן איך להתחמק מהמזמינים לליל הסדר ואין כמו האמת
"לא נבוא כי אין לנו חשק, תודה על ההזמנה" , "אל תבואו כי לא מתאים לארח השנה, בהזדמנות אחרת אוקיי?" זה בערך מה שאני עונה- מסתבר שמשפחה יודעת להתגבר יפה מאוד, ויש סרטים מעולים לראות בליל הסדר
, איפה אתם בחג? ת'ראות

חייםלוי

Member
מנהל
אנחנו לא הולכים אף פעם לאחרים

תמיד הסדר אצלנו במסגרת משפחתית מצומצמת. אני רק מקווה שהבן שלי יוכל להיות. הוא היה אמור לצאת לרגילה אבל עכשיו זה בספק.

qt1

New member
חיים , כמה זמן עוד נשאר לבן לשרת?

אמרו לו שהרגילה מבוטלת או שזה מה שהוא חושב? אני מקווה ביחד איתכם שהוא כן יגיע לחג...

חייםלוי

Member
מנהל
הוא משתחרר בנובמבר

לא אמרו להם שהרגילה מתבטלת. הם פוחדים לדבר על זה. בינתיים יש להם תעסוקה פי כמה ממה שהיה קודם. הוא נמצא בחברון.

Nayeli

New member
אצלנו

עושים פסח אצל אחות של החבר של hashy.... יש לנו הדממה לשבוע של פסח, למרות שערב פסח עצמו הוא על חשבון המערכת... שנה שעברה הייתי תורנית, אז השנה אני לא אהיה תורנית בערב פסח, למרות שאני כן רוצה להיות תורנית ביתר הימים כדי שלא יתבזבזו לי הימי חופש בשביל הטיסה..... קיבלתי את הכרטיסים אגב!!!!!

qt1

New member
Nayeli ../images/Emo6.gif זה כתב חידה../images/Emo35.gif

הבנתי שאתם עושים פסח אצל גיסתה לעתיד של hashy. מה זו הדממה? איזו מערכת? איפה היית תורנית? (אתן מקיבוץ?) ימי חופש? מתי את טסה ולכמה זמן?

hashy

New member
היא שוכחת שלא כל העולם צבא... D-:

והיא נוסעת אל החבר שלה לאנגליה נדמה לי שלשבוע. חוץ מזה קיוטי, את אופטימית שהיא תהיה לי לגיסה ואת פסימית שהיא לא כבר גיסה. בקיצור, לא נראה לנו שנתחתן רבנית ומבחינת המשפחה אנלנו זוג לכל דבר. עכשיו רק צריך לצבור רכוש או ילדים משותפים כדי להוסיף ניירת לדבר... לפי מצבנו הכלכלי היום... זה ייקח זמן

qt1

New member
האחרונה שתגיד לך ../images/Emo161.gif

להתחתן ברבנות זאת אני... ודיה לרמיזא בקריצה
תעשי מה שטוב לך... חפיף!

Nayeli

New member
אני לא שוכחת../images/Emo13.gif

אני פשוט לוקחת כמובן מאילו שאנשים מבינים מזה שאני בת 20, ושסיפרתי שאני בצבא, שידעו שאני בצבא...... (לצערי)

Nayeli

New member
הדבר המעצבן הוא

שאני ודין (החבר) נאלץ להתחתן באנגליה בלבד ולא נוכל להתחתן פה.....(בתגובה למה שאמרת QT

qt1

New member
למה מעצבן? יזרקו עליך פוטפורי...

בעיריה? הסקרנות עכשיו תהרוג את ה
? דווקא טקס מאוד מכובד לדעתי , אבל לאן את רצה? את כו-לה בת 20 , אי-אפשר להמשיך בקשר בלי להתחייב עדיין? דין לא רוצה לגור כאן אני מניחה...

ufo11

New member
אני נמצא אצל סבתא שלי:))) אני אוהב

את הבישולים שלה במיוחד בחגים:))) מלא אוכל... פשוט המון!!!

ufo11

New member
אחחח... בטח שכן:)))) אני רק מקווה

שיהיה לי מספיק מקום לאכול גם אצלכם, למה אצל סבתא מפוצצים באוכל.

qt1

New member
איזה כייף לך מושי../images/Emo155.gif

כשהסבים שלי היו בחיים ז"ל , היינו נוסעים אליהם לליל הסדר, אין לי מושג עד היום מה היא היתה מכינה אבל זה בהחלט היה טעים מאוד. אז תבלו...

ufo11

New member
תודה:)) צר לי שלא תוכלי שוב לסוע:(

וחוץ מזה באמת מה משנה מה מכינים... העיקר שיהיה טעים ואכיל:)

qt1

New member
מושי אל תצטער חמוד ../images/Emo25.gif

הם גם כל הזמן היו רבים , אז חצי כוס מלאה כאילו?
לפחות אין מריבות

למעלה