בוקר טוב לכם חברים:) מה שלומכם

ufo11

New member
בוקר טוב לכם חברים:) מה שלומכם

הבוקר? איך המצב רוח? הכל בסדר? שיהיה לכם יום נעים!

hashy

New member
מתאוששת....קמתי ב 10:00 ונראה לי

שאני עדיין ישנה. כל העניין הזה של לעבוד מהבית הוא נוראי לסדר היום.... מה שלומך?

qt1

New member
צהריים טובים ../images/Emo42.gif

קמתי ב05.30 , ה
החמוד... פיפי
למדתי עד 09.00 , רצתי למרפאה , הרופא שלי לא ידע מה זה אפיטולוג ,לימדתי אותו, נתן לי טופס הפניה לEEG , מקווה שעד מאי אצליח להתגבר על הביורוקרטיה , חזרתי משם , המשכתי ללמוד... התחברתי כדי לראות מה שלומכם , עוד מעט נמרוד מגיע וצריך להכין צהריים , לא בא לי בכלל לבשל... וכ"כ הרבה חומר לסכם לקראת המבחן , אני רק במערכת כלי הדם וה
,יש לי לסכם עוד איזה 10 מערכות לפחות...
המרצה אמר ש"כולם עוברים" לדעתי הוא נביא
או טיפש? , אז למה אני מודאגת? חוצמזה יפה בחוץ חבל"ז וירדתי במשקל לפי המשקל של הרופא ב-2 קילו. וזהו...

ufo11

New member
אוחחחח..... כמה שאני עצבני!!!!!!!

קמתי לי בבוקר עם מצב רוח טוב... הלכתי לי להסתפר כי כבר הרגשתי שיש לי פחד מהספר... סבבה... יש לי רק עוד 3 כדורים, אז אמרתי אני אלך לבית מרקחת, ואקח את הכדורים. הלכתי לי בכיף, את מרכז העיר (25 דקות הליכה, למרות שלקחתי אוטובוס בדרך הלוך). בו בזמן שאני מסתפר דיברתי עם הספר על כוכב נולד, כמה שזה לא יפה שמשפילים אנשים שלא עברו בזה שמראים אותם בטלויזיה... ממש היה נחמד. הלכתי לי בקלילות (אחרי שמשקל השיער נשר ממני בתספורת) לעבר בית המרקחת. שם נתקלתי בתור ארוך ארוך (או לפי לובה "אָרֶך אָרֶך")... נבהלתי. חיכיתי 18 מספרים עד התור שלי. מספר 82. סופסוף הגיע תורי. אני ניגש שמח וטוב לרוקחת ומביא לה את המרשם. כבר הוצאתי את הכסף, את הכרטיס... פתאום היא באה לי עם שתי קופסאות של "למוג'ין"...בתמימות דעת אמרתי לה:"סליחה, אבל זה לא זה... זו צריכה להיות קופסא כחולה"... ואז היא עונה: "זה תחליף לתרופה. לא שלחו לנו את התרופה הספציפית הזו. זה בדיוק אותו הדבר". עכשיו אמרתי לעצמי, אני לא יכול לקחת תרופה שאני לא יודע מה היא, למרות שהיא אומרת שזה התחליף. אני לא יודע מה הרופאה תחשוב על זה, וגם אם קניתי את זה, וזה לא טוב, אז זה בזבוז של כסף וגם סכנה לבריאות שלי. אחרי התלבטות רבה, אמרתי תודה רבה ושלום. יצאתי עצבני לא רק בגלל התרופות שלא היו בשבילי, אלא בגלל שהייתי צריך לחכות 20 דקות בתור לחינם. טוב. אמרתי בטוח יש בעוד מקום. הלכתי לניו-פארם. שם, הייתה רוקחת נחמד, בדקה במחשב, "זה לא בסל. בקופ"ח זה עולה 50.6 לקופסא, וכאן אם יש זה עולה 500". נבהלתי מאוד מהמחיר (חוץ מזה שלא היה עליי). היא הייתה ממש נחמדה, אפילו בדקה לי איפה אני יכול לנסות לברר. אמרה שיש איזה 3 קופסאות בקופ"ח באזור של הבית שלי. טוב. הלכתי בחזרה לכיוון הבית, כשאני יודע שבדרך הקופ"ח נמצאת. נכנסתי. חיכיתי קצת. הרוקחת מחפשת מחפשת ומחפשת. לא היה. גם התחליף אפילו לא היה. כמה עצוב!!!! היא גם בדקה לי. צלצלה לקופ"ח עוד יותר קרובה לבית שלי (ששם כנראה היו אמורות להיות 3 קופסאות) וגם שם אין. הלכתי לי הביתה, בהרגשת עוגמת נפש... עצבני... כעוס.. מזיע מהחום... התעצבנתי על נהגים שלא עצרו לי במעבר חציה וקללתי את קיומי במדינה היפה שלנו. בוקר נחמד לא?

qt1

New member
../images/Emo56.gif תתקשר למנהל/ת המרפאה

דחוף
תגיד שיש לך כדור ללילה , אל תגיד שיש לך 3 כדורים ותברר איפה יש את התרופה. אולי החליפו חברה? בדקת מה זו התרופה הזו? אולי אותה גברת בשינוי אדרת? אתה גם יכול להתקשר לנוירולוג שלך ולברר אם זו אותה תרופה. אתה נוטל למיקטל אם אני זוכרת טוב? אוף איזה באסה...

ufo11

New member
כן. למיקטל. יש להם איזה תחליף שנקרא

"למוג'ין". ולפי מה שהרופאה אמרה לא לקחת את זה. וגם דיברתי עם אמא והיא אמרה שהיא מקווה שלא לקחתי. כך שאני שמח שלפחות פעלתי בתבונה. זה כל כך מעצבן!

qt1

New member
איפה יש באזור מגוריך?

ברדיוס , הכוונה כמה רחוק אתה צריך לנסוע/ללכת כדי למצוא את הלמיקטל עוד היום? במצבים כאלה ,אני יוצרת קשר עם מנהל/ת המרפאה ,מודיעה שאני שולחת מכתב תלונה למחוז , תכל'ס אתה צריך את התרופות האלה היום מבחינתם , 3 כדורים זה כלום, למה אין לך כמו לכל כרוני ל-3 חודשים מראש? התרופה חדשה אצלך? תתחיל לפעול כי אפח'ד לא יעשה בשבילך דברים... תעמיד אותם במקום וקח את הלמיקטל מאיפה שיש, להבא הכדורים יהיו במרפאה שלך ואל תלך בימי ראשון ,תמיד עמוס , יש ימים שלא עמוס וגם שעות. אני לא יודעת איך זה אצלך במרפאה , אצלי זה מלא בימי ראשון, הלכתי לרופא לא לבית מרקחת וגם זה עשה לי נאחס, הוא בכלל לא מדבר עברית... אבל שטויות , העיקר שיצאתי משם מהר יחסית. נו , אני רוצה לקרוא שיש לך למיקטל אוףףףףףףף.
, זה מדאיג...

ufo11

New member
לא נורא, יהיה לי התקף, ואז יהיה על

מצפונם...

Blueberry Kiss

New member
מושי, תרגע חומד...

לא יהיה לך התקף. תתקשר לד"ר קיוויתי ותברר מה הקטע... אולי זו אותה תרופה בדיוק? תמיד יש תרופות שהן ממש אותו הדבר רק מחברה אחרת. העיקר, תשאר רגוע... זה גם חשוב
אוהבת המון, מושי. כבר מתה לראות איך הסתפרת.. לא קצוץ, נכון? נשיקות. קיס.

ufo11

New member
יהיה לי התקף. אפילו שניים!. ואז אני

אתבע אותם. כבר דיברתי עם אמא והיא אמרה שזה לא טוב. זו תוצרת הארץ ואני צריך תוצרת חוץ. האמת שפשוט אמרתי לספר שיעשה עם הפן קצת אוויר כדי שאני אהיה קירח.

ufo11

New member
אממ..... לא נראה לי:(. אמא אמרה

שכשהיא תחזור היא תברר איפה יש.

Blueberry Kiss

New member
מושי? מה עובר עליך?

מה זה השיר המוזר הזה שבחתימה שלך? אם כבר לך על בחורות עם בגד ים חוטיני
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......... נשיקות! יום טוב לכולם.. קמתי אחרי 12... אוף, איזו ישנונה אני!

ufo11

New member
היי מותק:) אני מתגעגע:) יש לכם מושג

איזה מותק הבחורה המדהימה הזו? אוחחח.... לאכול אותך! שמעי, זה שיר חזק השיר הזה. עזבי אותך בחורות בחוטיני... בכלל החלק החזק בשיר הזה זה החליל המוזר הזה שאני לא זוכר איך קוראים לו. אין זה קטע ענק!

Blueberry Kiss

New member
אם תאכל אותי תשמין ב-200 אלף

קילו
לא מכירה את השיר הזה... אבל (בצעקות):לא שלחת לי אף אחחחחחחחחחחחחחחחחד אף אחד..................

ufo11

New member
אוי תשתקי כבר עם השטויות האלה שלך!

את גם רוצה לעצבן אותי?:))))) ומה את לא מכירה את השיר? בטח שאת מכירה. אני גם כל הזמן מזמזם לך את הקטע הזה עם החליל בהתחלה.

ufo11

New member
סופסוף...סופסוף נמצאה האבידה...

יש כדורים... אחרי שניסינו איזה 6 בתי מרקחת, נמצאו תרופות!!!!! מה שבטוח, שיותר מהר היה לצאת ממצרים!

למעלה