בוקר טוב לכם חבים יקרים:)))

ufo11

New member
בוקר טוב לכם חבים יקרים:)))

מה שלומכם היום? שיהיה לכם בוקר טוב (ובמיוחד לך מותק! המון נשיקות וחיבוקים)

qt1

New member
צהריים טובים מושי../images/Emo24.gif

היום אפור בחוץ וקצת קריר , שלומי ססססס'דר ומה שלומך? לא חוכמה לשאול מה שלום אחרים ולא לכתוב מה שלומך... מתי המותק מתחברת? היא חסרה לי

ufo11

New member
אני לא יודע עדיין מתי היא תתחבר:)

אבל תסמכי עלי (ועליה) שהיא תתחבר. אולי אפילו עוד מעט:) אני בסדר:) הכל בסדר (ואני לא אגיד ברוך השם כי ברוך תמיד אשם) לא כיף להתעורר שעושים עבודות בניה ליד הבית שלך ומעירים אותך ואז אתה מתעורר, חוזר לישון, מתעורר, חוזר לישון, מתעורר...וחוזר חלילה, כמו המעגליות בחוזרת בספר שופטים:)

qt1

New member
תלמד מדיטציה , זה יעזור לך ../images/Emo161.gif

יש גם דיסקים של דמיון מודרך שאני אוהבת עם קולות של ים ברקע , שווה להקשיב אצל חבר/ה לפני שרוכשים , אותי זה מרגיע הדברים האלה וגם מוסיקה בכלל , רק לא מוצארט

ufo11

New member
חבל חבל לשלול מוסיקה כזו. הם באמת

הגאונים של המוסיקה, ומהם כל המוסיקה של היום התפתחה... יש דברים מדהימים שחבל שלא שומעים אותם.

qt1

New member
אבל אנל'א אוהבת ../images/Emo7.gif

זה אפילו מצליח להרגיז אותי , אפילו אם אתה צודק , ככה אני , גם ג'אז לא עושה לי טוב, אין מילים , לא מסוגלת להתחבר... ככה אני , מילים מילים מילים LOL

ufo11

New member
אני לא זוכר אם כבר דיברנו על זה

בפורום, אבל הרופאה שלי, המליצה בזמנו לעשות ספורט, כי זה עוזר למחלה (אין לי מושג במה ואיך).

Blueberry Kiss

New member
כי ספורט באופן כללי תורם לבריאות..

וככל שאתה בריא יותר ככה לרופאה יש פחות עבודה והיא יכולה לשבת רגל על רגל במרפסת שלה
וברצינות, הרי ספורט מועיל להכל, בין היתר גם לזרימת דם...אולי זה מתקשר איכשהו ?
קיס

hashy

New member
שששששששלום...

מה שבטוח שגמישות עוזרת לשרירים התפוסים :) עוד משהו שהרופא שלי פעם אמר היה שספורט עוזר לשחרר את עודפי החשמל/ אנרגיה שיש לנו בגוף - ובלי עין הרע נראה לי שיש לנו הרבה!!! [אח שלי פעם הציע לי לקחת שתי סוללות ליטיום, לתפוס כל אחת ביד אחרת ולנסות לטעון אותן - הוא גם היה בטוח שאני אצליח...LOL

למעלה