בוקר טוב לכם אנשים יקרים:)

ufo11

New member
בוקר טוב לכם אנשים יקרים:)

מה שלומכם הבוקר? יש יום שמש חמים ונעים (למרות שלי מאוד חם בחוץ:)) שיהיה לכם יום מקסים:) (מותק שלי, בופ בופידו)

hey sexy lady

New member
בוקר טוב...לצערי אני חולה ../images/Emo4.gif

כואב לי בטירוף הגרון, ולכן נשארתי בבית... מה שלומך?

ufo11

New member
אני בסדר...או כמו שאומרים הדוסים:

"ברוך השם". כמעט שכחתי לקחת את הכדור בבוקר. רק לפני 20 דקות נזכרתי לקחת אותו. וגם אז לא הייתי בטוח אם לקחתי או לא.

ufo11

New member
הקטע הוא...שאני הרי לא מסוגל לקחת

את הלמיקטל הזה (בעעע) בלי משהו מתוק או מנטרל טעם אחרי. אז שתיתי לי שוקו ואכלתי ארוחת בוקר, ושכחתי לקחת את זה עם זה... וכשחזרתי הביתה, תהיתי אם לקחתי, כי עלתה לי הסוגיה הזו עם השוקו, שסיימתי אותו בלי לקחת את הלמיקטל... ונבהלתי... וחשבתי לעצמי , האם זה טוב אם לקחתי כבר כדור ואני לא זוכר, לקחת עוד אחד... ואז אמרתי לעצמי, נה.. לא לקחת עדיין... אז בסוף לקחתי...

hey sexy lady

New member
אז ככה:

אני לוקחת 250 פעמיים ביום לצערי אין כדור אחד של 250 אז זה מתחלק ל200+50 ואז אני יודעת שבבוקר אני מגיעה למספר זוגי של כדורים בחפיסה ואחרי שאני לוקחת אחד אז זה אי זוגי וכן הלאה
| מבין? גם אתה יכול לנסות את זה...

ufo11

New member
שכחתי להגיד לך שתרגישי טוב:)))

מכל השיחה הזו על הכדורים המגעילים האלה.

ufo11

New member
סליחה??? עזבי, לא נכנס לויכוח הזה..

חבל לעשות את זה..

hashy

New member
ברוך? מי דיבר על ברוך? איפה ברוך?

בוהריים טובים לכם. סקסי, עם זה שאני מזדהה איתך לגמרי [גם אני חולה עדיין ומסתבר שאת הרופא אני אראה רק ביום רביעי] אני מאחלת לך החלמה מהירה. דבר טוב לגרון הוא לימון סחוט עם דבש (עושה פלאים). מושי אני כל כך מבינה לליבך. אני אתמול פשוט שכחתי עד הערב. מרב טיפות התבלבל לי המינון והסוג
והייתי בטוחה שלקחתי...טוב שבערב זכרתי.. וגם לי קורה לפעמים שאני שואלת את בייב אם הוא ראה אותי לוקחת כי אני לא זוכרת אם כן או לא...

hashy

New member
אני כבר הרבה זמן לוקחת טיפות ולא

כדורים כך שלצערי זה לא יעזור, אבל זו עיצה טובה גם אני השתמשתי בשיטה הזו בזמנו אבל גם אז יצא לי להתבלבל ולא זכרתי אם אתמול היו חסרים בחפיסה ארבעה או היום... נו, ככה זה לפעמים. העיקר שזה לא קורה יותר מדי וארוך מדי..

ufo11

New member
היו פעמים שעוד עם הדפלפט כשלקחתי

לא זכרתי אם לקחתי בכלל או לא... ואז נוצר מצב שלקחתי ולקחתי שוב...

למעלה