בוקר טוב לכל

ניקולי

New member
בוקר טוב לכל

היום אני קצת עצבנית.... כועסת קצת... מרגישה... מרגישה.... מה אני אגיד לכם מרגישה שבא לי להרוג מישהו..אתמול בלילה חברה שלי שלחה לי איזה שתיי הודעות ל
בשעה 01.00 בלילה.. הייתי מאוד עייפה ולא חזרתי אליה.. היום בשעה 07.30 בבוקר היא כבר התקשרה אליי (העירה אותי משינה) וכל זה למה?? כי היא רצתה לספר לי על זה שחבר שלה נפרד ממנה... ונעבור לפרסומותתתת
מרינושקה נראה שמאוד נהנת באותו יום.. יופי נשמה אני שמחה
ובקשר לערבי
שהיה שם... נראה לך שהייתי בכלל פונה אליו?? פיחחחחחחחח....
בחיים לא בעעעעעעע....
נראה לך? אפילו לא הייתי מתאמצת לסתלבט עליו.....

בת ה י ם

New member
בוקרררררר מלא עבודה

יוו מרין.....בקרוב כתבת התחקיר
בעיקר שיהיה בשעה טובה. קומוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו הקפה מוכן (אין עוגיות !!!)

mariana

New member
בוקר טוב לכם

חשבתי שאתמול מישהו יתייחס אליי אבל אף אחד ואז ניקולי פתחה שירשור חדש חחחחח מה קורה? ניקולי למה להיתעצבן עליה מסכנה אני מבינה אותה את בטח חברה טובה שלה אז היא רצתה לפרוק משהו על הלב. בוקר טוב בת ים הכל טוסט? עוד מעט הילדים חוזרים לגנים ולבתי ספר

בוקר טוב

ניקולי, החברה שלך בטח ממש אומללה עכשיו, אל תכעסי עליה, אני מכירה את הצורך והדחף לפרוק את הכאב ולדבר עם מישהו אפילו ב5:00 בבוקר, אז אם אתן חברות תעזרי לה זה חשוב. ומה שלומך חוץ מזה?

ניקולי

New member
ש-לום לכולם

שוב אני כאן הפעם פחות עצבנית אלא יותר עיפה... איםה סידי היום?? ממממ... מוזר מאוד... בקשר לחברה שלי? לא ממש לא כעסתי עליה פשוט אני לא אוהבת שמעירים אותי משינה כשאני לא צריכה לקום בכלל.. עד שמצאתי עבודה ליד הבית ואני יכולה לישון עד 08.15 ועוד הילדים בחופש....ואז היא מעירה אותי בשעה 07.30.... אז מה נראה לכם אני לא אהיה עצבנית??? חוץ מזה... אני מרחמת עליה.. וכואב לי לשמוע דברים עצובים (יש לי
חלש)...

mariana

New member
כן אני מכירה את ההרגשה

הזאת גם אני קמה כל בוקר ב8 ואני שונאת שמעירים אותי לפני זה, כל דקה בשינה זה חשוב ומספק מה קרה עייפה ניקולי? אני מאוד עייפה גם. את יודעת איזה שיר בסוף אני שרה בחתונה? אותך של אילנה אביטל. השיר מאוד קשה כי יש בו המון עליות וירידות

ניקולי

New member
מרין

אני סומכת עלייך רק מה , ממי אל תשירי בשקט תוציאי את כל מה שיש לך.. כמו שאומרים תתפרצי אל תתביישי.... תראי להם מי את
ואם תרצי ליווי אני אגיד ליהודה

mariana

New member
איזה קטע

גם אריאל אמר לי אתמול שאני שרה כמו נמלה שאני יכולה לצעוק ושאני פשוט מתביישת אבל מתוקה זה אולפן הקלטות אז יהיה לי יותר קל

mariana

New member
כפרה לא שאני לא רוצה

פשוט אין צורך בליווי מה שלומך הבוקר? החברה שלך נרגעה??

sidi

New member
סידי כאן

עייף ותשוש. מהבוקר לא היתה לי שניה פנויה כדי להיכנס ולומר שלום. ואני עדיין בעבודה
אבל אני תיכף יוצא
אז שיהיה לכולם ערב טוב.

shiraz2

New member
בוקר טוב מתוקה.....

העיקר שעכשיו יותר טוב!!!! תגיעי הביתה תיכנסי לאמבטייה אלוהית ו-עולם אחר לגמריי..
שירז

למעלה